Cibulkova sakatlığı nedeniyle emekliye ayrıldı
Cibulkova sakatlığı nedeniyle emekliye ayrıldı Slovak tenisçi Cibulkova, sakatlığı nedeniyle emekliye ayrıldığını açıkladı.
1.07.2020 Tenis
Spor Günlüğü - 31 Ekim 2016
Spor Günlüğü - 31 Ekim 2016 Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe Pınar Karşıyaka'yı mağlup ederken, Anadolu Efes, konuğu Muratbey Uşak'ı zorlanmadan geçti.    Oyun kurucu pozisyonu için çözüm bulmaya çalışan Galatasaray Odeabank,  transfer yapmak yerine kadro içinde bir formül üretti ve Justin Dentmon'a Süper Lig için lisans çıkardı.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 7 karşılaşma ile devam etti. Oklahoma City Thunder'ın Los Angeles Lakers'ı yendiği maç, Russell Westbrook'un triple double şovuna sahne olurken, Golden State Warriors-Phoenix Suns mücadelesine Kevin Durant damga vurdu.   2016 WTA Finalleri'nin şampiyonu, 1 numaralı seribaşı Angelique Kerber'i yenen 7 numaralı seribaşı Dominika Cibulkova oldu.
31.10.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 27 Ocak 2016
Spor Günlüğü - 27 Ocak 2016 Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ta, tek erkeklerde Novak Cokoviç ve Roger Federer zorlanmadan yarı finale yükselirken, tek kadınlarda Serena Williams, Maria Şarapova karşısında sürprize izin vermedi.    Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı, kaleye ve sol kanada iki önemli takviye yaptı.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 8 karşılaşma ile devam etti. Oklahoma City Thunder, New York Knicks deplasmanında galibiyete uzatma sonunda ulaştı.   Kadın tenisinde dünya 38 numarası Dominika Cibulkova, son günlerde tenisteki performansından çok, verdiği pozlarla gündemde.
27.01.2016 Programlar
Beceriksizliğine kendisi bile güldü!
Beceriksizliğine kendisi bile güldü! Çin Açık'ta Jelena Jankovic ile karşılaşan Dominika Cibulkova müsait bir pozisyonda kaçırdığı vuruşa kendisi bile güldü.
5.10.2015 Diğer Sporlar