Donald Trump Jr

Donald Trump Jr

Son dakika Donald Trump Jr haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Donald Trump Jr gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Donald Trump Jr haber sayfamızda...

Donald Trump Jr

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 177 donald trump jr haberi bulunmuştur.
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında cezası Temyiz Mahkemesi tarafından indirildi. İşte detaylar...
25.03.2024 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
Eski ABD Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Ajanslar son dakika duyurdu! Trump ve şirketleri için karar verildi
Ajanslar son dakika duyurdu! Trump ve şirketleri için karar verildi New York'taki sivil dolandırıcılık davasında, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump ve şirketlerinin yaklaşık 355 milyon dolar ödemesine hükmedildi.
16.02.2024 Dünya
Trump, sivil dolandırıcılık davasında yeniden ifade vermeyi reddetti
Trump, sivil dolandırıcılık davasında yeniden ifade vermeyi reddetti ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, sivil dolandırıcılık davasında yeniden ifade vermeyeceğini söyledi.
11.12.2023 Dünya
Ivanka Trump çapraz sorguya alındı! 'Bizimle çalışmaktan memnunlardı'
Ivanka Trump çapraz sorguya alındı! 'Bizimle çalışmaktan memnunlardı' ABD eski Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, babası ve aile şirketleri hakkındaki sivil dolandırıcılık davası kapsamında verdiği ifadede, suç iddialarının temelini oluşturan mali tablolarla ilgili bilgisinin olmadığını söyledi.
9.11.2023 Dünya
Trump ailesi gündemden düşmüyor! Bu kez de oğlu hakim karşısında
Trump ailesi gündemden düşmüyor! Bu kez de oğlu hakim karşısında Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki sivil dolandırıcılık davası kapsamında hakim karşısına çıktı. Suçlamaların temelini oluşturan mali tablolarının hazırlanma sürecinde uzmanlara güvendiğini ileri süren Trump Jr., "Muhasebecilere bunun üzerinde çalıştı, biz de onlara bunun için para ödedik" dedi.
2.11.2023 Dünya
‘Hamas ABD silahlarını nereden buldu?’
‘Hamas ABD silahlarını nereden buldu?’ Hamas militanlarının, İsrail topraklarında gerçekleştirdiği kanlı saldırılar sonrası düzenledikleri kutlamalara Amerikan silahlarıyla katılması, uzmanları ve bazı politikacıları harekete geçirdi.
11.10.2023 Dünya
‘İnternetin en korkunç adamı’
‘İnternetin en korkunç adamı’ Romanya’da insan kaçakçılığı ve cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alınan “internetin en korkunç adamı” Andrew Tate’in toplumu nasıl kutuplaştırdığını, milyonlarca insanı etkileyerek genç beyinleri nasıl zehirlediğini de sorgulamak lazım!
22.01.2023 Dünya
Bakıcıya 1.1 milyon $ Trump’a hiçbir şey!
Bakıcıya 1.1 milyon $ Trump’a hiçbir şey! Geçen yıl ölen Ivana Trump’ın mirasından bakıcısına bile lüks daire bıraktığı ama eski eşi Donald Trump’a tek bir hatıra bırakmadığı ortaya çıktı!
22.01.2023 Dünya
Ruslardan aynı taktik: Dünyanın en pahalısı!
Ruslardan aynı taktik: Dünyanın en pahalısı! İşgalin başından beri ilk kez yurt dışına çıkan Ukrayna lideri Zelenskiy, Beyaz Saray ve ABD Kongresi'nde ağırlandı. Ardenler'i hatırlatıp İran konusunda uyarılarda bulunan Zelenskiy, beklendiği gibi bütün dünyada ilk haber. Rus medyası ise erişilmez performanslarına bir yenisini ekledi.
22.12.2022 Dünya
Oturup televizyondan izlemiş!
Oturup televizyondan izlemiş! ABD’de, 6 Ocak 2021’deki Kongre baskınıyla ilgili Temsilciler Meclisi’nde oluşturulan Komisyon, 8. oturumda tanıkları dinledi.
23.07.2022 Dünya
'Trump Kongre saldırısını televizyondan izledi'
'Trump Kongre saldırısını televizyondan izledi' Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, 6 Ocak 2021'de Amerikan Kongresi'ne düzenlenen saldırıyı televizyondan izlediği ortaya çıktı. Eski Beyaz Saray yetkilileri, Trump'ın, çocuklarının ve yardımcılarının "kendisine müdahale etmesi için yalvarmasına" rağmen saldırıyı Beyaz Saray'da televizyondan izlediğini ve harakete geçmediğini söyledi.
22.07.2022 Dünya
Ivana Trump kimdir, neden öldü, çocukları kimler? || Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kaç yaşındaydı?
Ivana Trump kimdir, neden öldü, çocukları kimler? || Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kaç yaşındaydı? Ivana Trump yaşamını yitirdi. ABD'nin bir önceki Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın ölüm haberi gündeme geldi. Ivana Trump'ın yaşamı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, neden öldü?
14.07.2022 Gündem
Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti
Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti ABD'nin bir önceki Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, hayatını kaybetti. Ivana Trump, Donald Trump'ın çocuklarından Ivanka, Eric ve Donald Trump JR.'ın annesiydi.
15.07.2022 Dünya
New York Temyiz Mahkemesi'nden Trump’a şok! Reddedildi
New York Temyiz Mahkemesi'nden Trump’a şok! Reddedildi New York Temyiz Mahkemesi, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın Trump Organization hakkındaki soruşturmanın siyasi olarak motive edildiği iddiasına için yaptığı itirazı reddederek, Trump ile oğlu Donald Trump Jr. ve kızı Ivanka Trump’ın Trump Organization’ın iş uygulamalarına ilişkin sivil soruşturmanın bir parçası olarak yeminli ifade vermelerine oy birliğiyle karar verdi.
26.05.2022 Dünya
Trump yönetiminin kilit ismine 'Kongre'ye itaatsizlik' suçlaması!
Trump yönetiminin kilit ismine 'Kongre'ye itaatsizlik' suçlaması! ABD Temsilciler Meclisi, 6 Ocak'taki Kongre baskınıyla ilgili soruşturmada eski başkan Donald Trump döneminde kabineden sorumlu en üst düzey yetkili olan Mark Meadows hakkındaki kararını açıkladı.
15.12.2021 Dünya
Trump ailesinden Alec Baldwin olayına gönderme yapan 'tişörtler'
Trump ailesinden Alec Baldwin olayına gönderme yapan 'tişörtler' Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr'ın sahip olduğu online mağazada, ünlü aktör Alec Baldwin'in kazayla film setinde görüntü yönetmenini öldürmesinin ardından konuyla ilgili üzerinde Silahlar insanları öldürmez. Alec Baldwin insanları öldürür yazan tişörtler satılmaya başlandı. 
26.10.2021 Dünya
Ajanlarla ‘aşk’
Ajanlarla ‘aşk’ ABD’li gazeteci Carol Leonnig, Trump’ın başkanlığı sırasında kızı Tiffany ile eski gelini Vanessa’nın kendilerini koruyan ajanlarla ilişki yaşadığını yazdı
13.05.2021 Dünya
Yasaklanan Trump, fanatiklerinden Twitter'da hakaret tweetleri atılmasını istiyor
Yasaklanan Trump, fanatiklerinden Twitter'da hakaret tweetleri atılmasını istiyor ABD'nin bir önceki başkanı Donald Trump'ın, Twitter hesabının platformda kalıcı olarak engellenmesinin ardından yandaşlarından kendisinin yerine hakaret içeren tweetler atmalarını istemek zorunda kaldığı bildirildi.
3.02.2021 Dünya
Trump'ın, aile üyelerine yönelik Özel Servis korumasını uzattığı iddia edildi
Trump'ın, aile üyelerine yönelik Özel Servis korumasını uzattığı iddia edildi ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın, görev süresi dolmasına rağmen 13 aile üyesi için "Gizli Servis" korumasını uzattığı öne sürüldü.
20.01.2021 Dünya
Rezalet! Ülke birbirine girerken Trump ailesi...
Rezalet! Ülke birbirine girerken Trump ailesi... ABD'nin başkenti Washington DC'de şiddet patlak vermeden ve destekçileri Kongre Binası'na saldırmadan kısa bir süre önce Başkan Trump ve ailesinin kutlama havasındaki görüntüleri ortaya çıktı. Ülke yangın yerine dönmüşken eğlenen Trump ailesinin görüntüleri infial yarattı.
8.01.2021 Dünya
Trump'ın oğlu 'karantinada sıkılmamak için silahlarımı temizleyecek'
Trump'ın oğlu 'karantinada sıkılmamak için silahlarımı temizleyecek' Koronavirüse yakalanana Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın en büyük oğlu Donald Trump Jr, karantina boyunca vaktini silahlarını temizleyerek değerlendireceğini söyledi.
23.11.2020 Dünya
Yeni hedefi delegeler!
Yeni hedefi delegeler! Trump Beyaz Saray’da kalabilmek adına Cumhuriyetçi eyaletlerde yeni bir taktiğe yöneldi.
22.11.2020 Dünya
İşte dünyada koronavirüste yaşanan son gelişmeler
İşte dünyada koronavirüste yaşanan son gelişmeler Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 58 milyon 260 bine, virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyon 383 bine ulaştı, iyileşenlerin sayısı 40 milyon 354 bini aştı.
21.11.2020 Dünya
Donald Trump'ın oğlu koronavirüse yakalandı
Donald Trump'ın oğlu koronavirüse yakalandı ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin "pozitif" çıktığı bildirildi.
21.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Donald Trump Jr ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.