Donar

Donar

Son dakika Donar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Donar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Donar haber sayfamızda...

Donar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 180 donar haberi bulunmuştur.
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’ Zeytinyağı, tereyağı, bal derken şimdi de peynir, sucuk, sirkede sahtecilik yapıldı. Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birlik Başkanı Ziya Şahin ‘52 yıldır işin içindeyim beni bile kandırırlar’ diye uyarıyor.
4.03.2024 Gündem
Araç sahiplerine uyarı: 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir
Araç sahiplerine uyarı: 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir Soğuk havaların etkisiyle araçların motor kısmındaki donmaların önlenmesi için 300 liralık antifrizi almaktan kaçınan sürücülere sanayi ustalarından, “80 bin liralık fatura ile karşılaşabilirsiniz” diye uyarı geldi.
27.11.2023 Ekonomi
Gıda mühendisinden sahte zeytinyağını anlama yöntemi
Gıda mühendisinden sahte zeytinyağını anlama yöntemi Zeytinyağı fiyatlarının yükselmesiyle sahtecilik çoğaldı. Fırsatçılar zeytinyağı olarak farklı yağlardan oluşan karışımları satıyor. İşte "Sahte bir zeytinyağını gözle anlayabilir miyim? Koklayarak anlayabilir miyim?, Tadarak anlayabilir miyim?' sorularının cevabı...
21.11.2023 Gündem
Usta pastaneciden tüm sırlarıyla gerçek browni tarifi: İçi asla kuru kalmıyor
Usta pastaneciden tüm sırlarıyla gerçek browni tarifi: İçi asla kuru kalmıyor Browni, yoğun çikolata tadı ve kremsi dokusu ile damakları şımartan bir tatlıdır. Ancak yapım aşamasında karşılaşılan en büyük sorunlardan birisi de içinin kuru kalması. Yapımı esnasında gözden kaçırılan ufak detaylar browninin kuru olmasına neden oluyor. Usta pastaneci bütün sırlarıyla browni tarifini verdi.
1.11.2023 Yemek
Sanki anneniz yapmış gibi olacak! Usta aşçıların köfte yaparken lezzetine lezzet kattığı o tarif
Sanki anneniz yapmış gibi olacak! Usta aşçıların köfte yaparken lezzetine lezzet kattığı o tarif Annelerimizin yaptığı köfte her zaman daha lezzetli gelir. Anne eli değmiş gibi usta aşçılardan lezzetli köfte yapmanın püf noktası.
14.07.2023 Yemek
Ünlü isimlerden Halit Kıvanç'a veda! 'Yeri asla dolmayacak bir ustayı kaybettik'
Ünlü isimlerden Halit Kıvanç'a veda! 'Yeri asla dolmayacak bir ustayı kaybettik' Duayen gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Usta sunucunun vefat haberini sosyal medya hesabından oğlu duyurdu. Sesi ve yorumuyla birçok programda sunuculuk yapan Kıvanç'ın vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla büyük ustaya veda etti. Halit Kıvanç'ın nikâh şahitliğini yaptığı Füsun Önal da acı haberin ardından duygularını "Ben çok sevdiğim birini kaybedince taş kesilir, donar kalırım" sözleriyle aktardı.
26.10.2022 Cadde
Demir Kaç Derece Erir Ve Donar?
Demir Kaç Derece Erir Ve Donar? Dayanıklı bir yapıya sahip olan maden olarak öne çıkan demir, 1535 santigrat derece doğrultusunda erir. Tabii farklı koşullar eşliğinde değişkenlik gösterebilir. Peki demir kaç derece erir ve donar? İşte, tüm detaylar.
6.10.2022 Eğitim
İstanbul'da kar telaşı
İstanbul'da kar telaşı Megakent için 'Turuncu alarm' verildi, Okullar tatil, uçuş seferleri iptal edildi. Güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında Kamu çalışanlarına izin verildi. Uzmanlar, vatandaşları "Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın" diye uyardı.
10.03.2022 Gündem
Mogan Gölü’nde kartpostallık görüntüler
Mogan Gölü’nde kartpostallık görüntüler Ankara’da soğuk havanın etkisi ile donan Mogan Gölü'nde kartpostallık görüntüler oluştu.
1.02.2022 Haberler
Donma Nedir, Neden Olur? Donma Noktası Kaç Derecede Olur?
Donma Nedir, Neden Olur? Donma Noktası Kaç Derecede Olur? Yaşamın devamlılığı için en önemli maddeler arasında su yer alır. Hidrojen ve oksijen atomunun birleşmesi sonucunda oluşan su, aynı zamanda en önemli yaşam kaynakları arasında yer alır. Diğer yandan da kimyasal ve fiziksel olarak da farklı değişimler geçirir. Donma nedir, neden olur sizler için derledik.
8.11.2021 Eğitim
Nazik Gölü Bitlis'te Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi
Nazik Gölü Bitlis'te Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi Bitlis Türkiye'nin doğal güzelliklerini barındıran sadece bir ilidir. Bitlis'te yer alan birçok göl vardır. Bu göllerden en ünlüleri arasında da Nazik gölüdür. Nazik gölünü ilk defa duyan kişiler sosyal medya başta olmak üzere internetten bu gölün fotoğraflarını araştırmaktadırlar. Nazik gölünün Bitlis'te nerede olduğu merak edilmektedir. Peki Nazik gölü Bitlis'te nerede? Nazik gölünün özellikleri nelerdir? İşte Nazik gölü ile ilgili bilinmesi gereken detaylar.
18.10.2021 Eğitim
Tam kararında tarifler
Tam kararında tarifler Kaan Yarman - Çikolata kremalı dev kurabiye MALZEMESİ İç dolgusu için: 400 g çikolatalı fındık kreması Kurabiye katmanı için: 220 g tereyağı (oda ısısında) 190 g şeker 2 yumurta 270 g un 5 g karbonat 1 çimdik tuz 250 g bitter çikolata GÜNÜN MANİSİ Bağırıyor beni ye diyeKaloriye çıkarıyor davetiyeBir kez elini süreninBitirmesi almaz saniyeBugünkü tarifimizÇikolata kremalı dev kurabiye YAPILIŞI: İlk olarak çikolatalı fındık kremasını 20x20 santimetre ölçüsünde yağlı kâğıt serdiğimiz bir kaba yaydıktan sonra buzluğa park edip donduralım (2-3 saatte donar)...
19.09.2021 Pazar
Kriyoterapi Nedir, Nasıl Uygulanır? Kriyoterapi Siğil Tedavisinin Avantajları Nelerdir?
Kriyoterapi Nedir, Nasıl Uygulanır? Kriyoterapi Siğil Tedavisinin Avantajları Nelerdir? Günümüzde hastalıklara karşı pek çok tedavi seçeneği geliştirilmiştir. Bunlardan bir tanesi de kriyoterapi tedavi seçeneğidir. Kriyoterapi tedavi seçeneğine uygun olup olmadığı ancak bir hekim tarafından belirlenmektedir. Dolayısıyla herkes için bu tedavi seçeneği kesin olarak etkin değildir. Kriyoterapi ile ilgili internet üzerinden sosyal mecralarda sıklıkla soru sorulmaktadır. Peki, kriyoterapi nedir? Kriyoterapi nasıl uygulanır? Kriyoterapi siğil tedavisinin avantajları nelerdir? İşte kriyoterapi ile ilgili tüm detaylar...
10.09.2021 Sağlık
Telefon Neden Donar? Telefonlarda Donup Kapanma Sebepleri
Telefon Neden Donar? Telefonlarda Donup Kapanma Sebepleri Zaman içerisinde akıllı telefonlarda donma meydana gelir. Sonuçta yüksek donanım ve yazılıma sahip olan bu cihazlar, aynı zamanda hassas bir yapıya sahiptir. Peki, telefon neden donar? Telefonlarda donup kapanma sebepleri hakkında detayları derledik.
9.08.2021 Eğitim
Türkiye Limon Üretim Haritası: Limon Nerelerde Yetişir? İl İl En Çok Limon Yetiştirilen Bölgeler
Türkiye Limon Üretim Haritası: Limon Nerelerde Yetişir? İl İl En Çok Limon Yetiştirilen Bölgeler Günümüzde sıklıkla kullanılan limonun nerelerde yetiştirildiği ve il il hangi bölgelerde yetiştirildiğini sizler için detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
17.09.2020 Haritalar
Bal gibi fırsatçılık!
Bal gibi fırsatçılık! 2020’deki iklim sorunları bal üretiminde azalmaya neden oldu. Çin’den sonra en büyük ikinci üretici olan Türkiye’de verimde düşüş olsa da fazla sorun yok. Üretimdeki düşüşü ve pandemi döneminde artan talebi fırsatçılığa çevirmek isteyenler, bal gibi değerli bir üründe yine ortaya çıkmaya başladı.
17.02.2021 Ekonomi
Gerçek bal olup olmadığını anlamak için bunlara bakın!
Gerçek bal olup olmadığını anlamak için bunlara bakın! 2020 hem insanlar hem de arılar için zor geçen bir yıl oldu. Bizler Kovid-19 ile mücadele ederken arılar da Varroa hastalığına karşı savaştı. İlkim değişikliğinden de etkilenen arılar maalesef kovanları dolduramadı. Yaşanan sürecin fiyatlara da yansıdığını belirten Bal Uzmanı Ahmet Bağran Aksoy, sahte bala karşı dikkatli olunmasını söyledi. "Düşük fiyata bal aldığınızı düşünerek eve bir kavanoz dolusu glikoz şurubu götürebilirsiniz" diyen Aksoy, gerçek yani hakiki balı anlamanın yollarını sıraladı
Çiftçiler nöbette! Geceyi seralarda geçiriyorlar
Çiftçiler nöbette! Geceyi seralarda geçiriyorlar Antalya ve Muğla'da üreticiler, zirai dona karşı soba ve kalorifer kurdukları seralarında nöbet tutuyor.
19.01.2021 Gündem
Termometre nedir?
Termometre nedir? Havalar ısındığında ya da soğuduğunda sık sık duyduğumuz bir kelime var; termometre. Sıcaklığı merak ettiğimizde başvurduğumuz termometre hakkında ne kadar bilgi sahibiyiz? Termometreye Molatik olduk. Termometre nedir?
18.11.2020 Diğer
Düğme bile ilikletmeyen hastalık! Omuzunuzdaki ağrı...
Düğme bile ilikletmeyen hastalık! Omuzunuzdaki ağrı... ‘Donuk Omuz Sendromu’, omuzun sertleşerek hareket kabiliyetinin azaldığı bir rahatsızlık. Kdınlarda erkeklerden daha fazla görülen bu hastalık sinsice ilerliyor ve önlem alınmadığı takdirde arka cebinizden cüzdanınızı çıkaramayacak, gömlek düğmelerimizi ilikleyemeyecek hale getirebiliyor. Birtakım hastalıkların yanı sıra hareketsiz yaşam tarzı ve stresin de bunu tetiklediğini belirten Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Orhan Akdeniz bakın neler söyledi
28.10.2020 Genel Sağlık
Su Kaç Derecede Donar, Kaç Derecede Kaynar Ve Buharlaşır?
Su Kaç Derecede Donar, Kaç Derecede Kaynar Ve Buharlaşır? Yaşamın devam edebilmesi için en önemli maddeler arasında su gelir. Hidrojen ve oksijen atomunun birleşmesi ile oluşan su, aynı zamanda en önemli yaşam kaynaklarından biridir. Diğer yandan fiziksel ve kimyasal olarak da farklı değişimler geçirir. Peki, su kaç derecede donar, kaç derecede kaynar ve buharlaşır? İşte bu konuda bilmesi gerekenler.
22.10.2020 Yaşam
FIBA Şampiyonlar Ligi formatında koronavirüs değişikliği
FIBA Şampiyonlar Ligi formatında koronavirüs değişikliği 5 Türk kulübünün de mücadele edeceği turnuvanın normal sezonu, sekizerli 4 grup yerine dörderli 8 grupta oynanacak
24.09.2020 Basketbol
Çıldır Gölü Ardahan İlinde Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi
Çıldır Gölü Ardahan İlinde Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi Çıldır Gölü ismini Oğuzhan'ın tabi olduğu boydan almıştır. Çavuldur veya Çaldur olarak bilinen bu boy bu bölgeye ismini vermiştir. Daha sonra Çavuldur Çıldır olmuştur. Bu bölgedeki göl de Çıldır Gölü olarak anılmaktadır. İşte, Çıldır Gölü hakkında merak edilenler.
24.09.2020 Tatil
Thor kimdir?
Thor kimdir? Son yıllarda süper kahramanlar revaçta. Onlardan birisi de Thor. Filmleriyle büyük ilgi çeken Thor’un geçmişi de diğer süper kahramanlar gibi uzun soluklu. Biz de bu defa Thor’a Molatik olduk. Thor kimdir? İşte Thor’un hikayesi…
11.09.2020 Diğer
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde eleme turları tek maç üzerinden
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde eleme turları tek maç üzerinden Basketbol Erkekler FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 2020-21 sezonu eleme turları tek maç olacak.

Benzer Haber Etiketleri

Donar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.