Sosis geldi, ortalık karıştı! Kurban bayramında görülmemiş rezalette ilk ifade
Sosis geldi, ortalık karıştı! Kurban bayramında görülmemiş rezalette ilk ifade Bursa’da kurban hissesi için kişi başı 7 bin 100 lira alan restoran sahipleri, vatandaşların kendilerine sosis gibi teslim edilen etin daha önce kesildiğini ve bozuk olduğunu iddia etmesi üzerine gözaltına alındı. Restorandaki etler Bursa İl Tarım Müdürlüğü tarafından imha edilirken, restoran sahibi baba ve oğul emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
1.07.2023 Haberler
Halka 12 yıllık donmuş etler satıldı
Halka 12 yıllık donmuş etler satıldı Kosova’ya Belçika’dan ihraç edilen etlerin 12 yıllık donmuş et olduğu ve halka satıldığı bildirildi.  Tarihi geçmiş etlerin tezgahlarda yer almasıyla ilgili yayınlanan görüntüler vatandaşları şok etti. Belçika´da, Veviba adlı şirketin dondurulmuş etlerin etiketlerinin tarihini değiştirdiğinin ve kontrol edilen etlerin yüzde 50´sinin sağlık ve hijyen kurallarını ihlal ettiğinin belirlenmesi üzerine patlak veren skandal ardından, Prizren Belediyesi Başkanı Mütahir Haskuka da bugün kendi sosyal hesabından yayınladığı fotoğrafla bazı AVM’lerde süresi geçmiş etlerin vatandaşa satıldığını tespit ettiklerini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Ülke şokta! Halka 12 yıllık donmuş etler satıldı…
Ülke şokta! Halka 12 yıllık donmuş etler satıldı… Kosova’ya Belçika’dan ihraç edilen etlerin 12 yıllık donmuş et olduğu ve halka satıldığı bildirildi. Tarihi geçmiş etlerin tezgahlarda yer almasıyla ilgili yayınlanan görüntüler vatandaşları şok etti.
28.03.2018 Dünya