Dr. House

Dr. House

Son dakika Dr. House haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dr. House gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dr. House haber sayfamızda...

Dr. House

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 227 dr. house haberi bulunmuştur.
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Kaan Yıldırım: Oyunculuk hırslarla yapılmaz
Kaan Yıldırım: Oyunculuk hırslarla yapılmaz Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Hekimoğlu’nda uzman nörolog Mehmet Ali Çağlar’ı canlandıran Kaan Yıldırım, “Oyunculuğun hedef ve hırslarla yapılacak bir meslek olduğunu düşünmüyorum”dedi
4.02.2020 Cadde
Dizideki vaka gerçek oldu!
Dizideki vaka gerçek oldu! Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Dr. House dizisi ile Kanal D'de yayınlanmaya başlayan 'Hekimoğlu' dizisinin ilk bölümünde işlenen vaka, Türkiye'de yaşandı. Domuz avına meraklı olduğu gençlik yıllarında avladığı hayvanla temas ettiği için vücuduna parazit bulaşan ve tam 25 yıl bundan habersiz yaşayan 62 yaşındaki bir erkek hastada, kişilik değişimleri ve unutkanlık başlayınca, önce Alzheimer sanıldı. Daha sonra çekilen beyin MR'ında domuzdan bulaşan tenyanın beyne yerleşerek birkaç bölgede tümör benzeri kitlelere neden olduğu anlaşıldı. Hasta, antibiyotik ve parazit ilaçlarıyla tedavi edildi.
21.12.2019 Gündem
Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu sosyal medyanın gündeminde!
Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu sosyal medyanın gündeminde! Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu yayın hayatına başladı. Dr. House'tan uyarlama olan Hekimoğlu sosyal medyanın gündemine girerek en çok konuşulanlar arasında yer aldı.
17.12.2019 Cadde
‘ÇOK GÜZEL BİR  EKİPLE YOLA ÇIKTIK’
‘ÇOK GÜZEL BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK’ Kanal D’nin 17 Aralık Salı akşamı başlayacak ‘Hekimoğlu’nun başrol oyuncuları, projelerini anlattı
12.12.2019 Cadde
Hekimoğlu dizisi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu...
Hekimoğlu dizisi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu... Hekimoğlu dizisinden bir fragman daha yayınlandı. Heyecanla beklenen dizinin ilk bölüm tarihi de belli oldu. Peki, Hekimoğlu dizisi ne zaman başlıyor? Hekimoğlu hangi diziden uyarlama? İşte Hekimoğlu konusu ve oyuncu kadrosu.
5.12.2019 Gündem
Hekimoğlu dizisi 1. bölüm yeni fragman | Hekimoğlu oyuncu kadrosu
Hekimoğlu dizisi 1. bölüm yeni fragman | Hekimoğlu oyuncu kadrosu Hekimoğlu dizisi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Timuçin Esen'in başrolünde yer aldığı Hekimoğlu dizisi yayınlanan fragmanları ile şimdiden merak konusu oldu. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi olan House M.D. dizisinden uyarlama olan Hekimoğlu oyuncu kadrosunda kimler var?
26.11.2019 Gündem
Hekimoğlu dizisinden bir fragman daha! Hekimoğlu oyuncu kadrosu
Hekimoğlu dizisinden bir fragman daha! Hekimoğlu oyuncu kadrosu Hekimoğlu dizisi yayınladığı fragmanlarla şimdiden merak konusu oldu. Güçlü kadrosu ve hikayesiyle çok yakında izleyici karşısına çıkacak olan Hekimoğlu'nun başrolünde ise Timuçin Esen rol alıyor. İşte Hekimoğlu ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
23.11.2019 Gündem
Hekimoğlu 1. bölüm fragmanı yayınlandı | Hekimoğlu dizi konusu
Hekimoğlu 1. bölüm fragmanı yayınlandı | Hekimoğlu dizi konusu Tüm dünyada izlenme rekorları kıran House M.D. dizisinden uyarlanan Hekimoğlu 1. bölüm fragmanını yayınladı. Başrolünde Timuçin Esen'in yer aldığı Hekimoğlu dizisi oyuncu kadrosuyla da şimdiden dikkatleri çekiyor. Peki, Hekimoğlu dizi konusu nedir?
20.11.2019 Gündem
‘Hekimoğlu’ yakında Kanal D'de başlıyor
‘Hekimoğlu’ yakında Kanal D'de başlıyor Yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesi yaratan 'House M.D.' dizisi, 'Hekimoğlu' adıyla yakında Kanal D’de ekrana gelecek. Dizi dünyasının unutulmaz karakteri 'Dr. House’u Türkiye uyarlamasında Timuçin Esen canlandıracak.
9.11.2019 Cadde
Timuçin Esen Dr. House'u canlandıracak! Timuçin Esen kimdir?
Timuçin Esen Dr. House'u canlandıracak! Timuçin Esen kimdir? House M.D.'nin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu dizisinde Dr. House'u canlandıracak olan Timuçin Esen kimdir? Birçok dizi ve filmde yer alan başarılı oyuncu Timuçin Esen'in filmleri nelerdir? İşte yeni House, Timuçin Esen'in biyografisi.
9.11.2019 Gündem
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık’ın başrolünü paylaştığı ‘Hekimoğlu’, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.
9.11.2019 Cadde
Karşınızda 'Doktor House'
Karşınızda 'Doktor House' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde, ‘Doktor House’un Türkiye haklarını alan Karga Seven Türkiye'nin, dizinin başrolü için Timuçin Esen’le el sıkıştığını duyurdu.
3.10.2019 Cadde
Halit Ergenç serveti geri çevirdi
Halit Ergenç serveti geri çevirdi 'House' dizisinin yerli uyarlamasında 'Dr. House' karakterini canladıracak olan Halit Ergenç, son anda vazgeçti.
25.08.2019 Cadde
Bromance ne demek?
Bromance ne demek? Erkekler arasındaki yakınlığı ifade eden Bromance kavramını dizilerde, filmlerde sıklıkla duyuyoruz. Popüler kültürde kendine özgü bir yer edinmeyi başaran Bromance ne demek? İşte Bromance kavramı hakkında her şey...
23.08.2019 İlişkiler
Hugh Laurie yalnızca 'House' dizisinden mi ibaret?
Hugh Laurie yalnızca 'House' dizisinden mi ibaret? 'Chance' dizisini izlediniz mi bilemiyorum ama derhal bodoslama kötü haberle konuya dalıyorum: Arkadaşlar, kötü haber... 'Chance' dizisi iki sezon boyunca yayınlandıktan sonra iptal edildi. Yani dizi üçüncü sezon onayını alamadı. Bu durum, Hugh Laurie'ye bayılan Türk hayranları olarak son derece üzücü bir haber. Çünkü...
21.09.2021 Ekran
Hugh Laurie dalgalarla boğuştu
Hugh Laurie dalgalarla boğuştu 'Dr. House' karakteriyle tanınan İngiliz oyuncu Hugh Laurie, geçtiğimiz gün 'Chance' isimli yeni dizisinin setinde görüntülendi.
7.06.2017 Cadde
Televizyonda N’oluyo
Televizyonda N’oluyo Aile olmanın önemini hatırlatan, içimizi titreten duygusal ve merak uyandıran bir dizi izlemeyeli çok uzun zaman olmuştu.
11.11.2016 Cumartesi
Hastası olunacak  doktor!
Hastası olunacak doktor! Hugh Laurie, namı diğer Dr. House, önceki akşam 21. İstanbul Caz Festivali kapsamında Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Şovun ön planda, müziğin bir tık daha geride olduğu konser, teatral disiplinle kurgulanmış başarılı bir gösteriydi
13.07.2014 Gündem
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok Caz müziğin dört dev ismi Manu Katche, Richard Bona, Sefano Di Battista ve Eric Legnini İstanbul Caz Festivali kapsamında aynı sahneye çıkacak.
4.07.2014 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok Ülkemizde birçok konser veren Goran Bregoviç bir kez daha İstanbul’da. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek konser cuma günü saat 21.15’te başlayacak.
27.06.2014 Cumartesi
Dr. House hayat kurtardı
Dr. House hayat kurtardı Dizi severlerin yakından tanıdığı yayınlandığı dönemde tüm dünyanın merakla takip ettiği Dr. House gerçek dünyada da hayat kurtardı. Almanya’da bir doktor dizinin yedinci sezonunda izlediği bir bölümden tanı konulamayan bir hastanın hayatını kurtardı.
8.02.2014 Dünya
DR. HOUSE KENDiNi SALMIŞ
DR. HOUSE KENDiNi SALMIŞ TV dünyasının efsane dizilerinden ‘House’un geçen yıl sona ermesinin ardından ortalarda pek görünmeyen başrol oyuncusu Hugh Laurie, Londra’da yürüyüş yaparken fotoğraflandı.
24.04.2013 Cadde
DR. HOUSE’UN HASTA ZİYARETLERİ
DR. HOUSE’UN HASTA ZİYARETLERİ ‘Dünyanın en popüler TV şovu’ unvanını, diziyi 66 farklı ülkede izleyen 81.8 milyon kişi de destekliyor.
5.06.2012 Cadde
Her benzetmenin karşılığı var
Her benzetmenin karşılığı var Türkiye’de azımsanmayacak bir izleyici kitlesine sahip olan “House MD” dizisinin yıldızı Hugh Laurie, sekiz sezonluk diziye nokta koyacak final bölümü yaklaşırken New York Times gazetesine verdiği söyleşide “Bazı cümleler çift anlamlı oluyor; bunları mesela Türkçeye nasıl çeviriyorlar, bilmiyorum” demişti
23.05.2012 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dr. House ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.