Skrotal doppler nedir? Skrotal doppler neden uygulanır?
Skrotal doppler nedir? Skrotal doppler neden uygulanır? Skrotal doppler; varikosel olarak bilinen testis toplardamarlardaki genişlemenin tespiti için tercih edilen bir yöntemdir. Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, skrotal dopplerin en sık kullanım nedeninin testis ağrısı olduğunu vurgulayarak, skrotal dopplerin kullanımı ve önemi hakkında açıklamalarda bulundu.
16.01.2020 Erkek Sağlığı
Köpük skleroterapi nedir?
Köpük skleroterapi nedir? Halk arasında “öğretmen hastalığı” olarak bilinen varisin tedavisinde sıkça uygulanan skleroterapi, oldukça etkili bir yöntemdir. Köpük skleroterapi tedavisi hasta açısından hızlı ve konforludur ve bu sebeplerden dolayı kişi normal hayatına hiç ara vermeksizin devam edebilmektedir. Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, köpük skleroterapiyi anlattı.
20.11.2019 Genel Sağlık
Meme ultrasonu neden önemlidir?
Meme ultrasonu neden önemlidir? Meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türüdür. Meme kanserinde erken tanının hayat kurtardığını belirten Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, meme ultrasonunun önemini anlattı.
13.11.2019 Kadın Sağlığı
Ozon terapisinin vücut sağlığına faydaları
Ozon terapisinin vücut sağlığına faydaları Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, Majör Otohemoterapi (MAH) yani ozon terapisinin kullanımını, etkilerini ve faydalarını sizler için anlattı.
18.06.2019 Genel Sağlık