Drake

Drake

Son dakika drake haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan drake gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan drake haber sayfamızda...

Drake

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 428 drake haberi bulunmuştur.
‘Beyaz Kıta’da turizm patlaması
‘Beyaz Kıta’da turizm patlaması Antarktika, sadece bilim seferleri ile turizm patlamasıyla da adından söz ettirmeye başladı. Kıtaya seyahat organize eden turizmciler, “Yerleşimin olmadığı bir yerde karaya çıkma, penguenleri, fokları yakından görme insanlara heyecan veriyor” diyor. Ancak bu gezilerin çevresel etkileri de tartışılıyor.
11.02.2024 Gündem
Karateci Çocuk filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi ne zaman çekildi?
Karateci Çocuk filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi ne zaman çekildi? Karateci Çocuk filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Sevilen film bu akşam yeniden televizyon ekranlarında olacak. 2010 yılında çekilen filmin başrollerinde Jackie Chan ve aktör Will Smith'in oğlu Jaden Smith yer alıyor. Aksiyon, dram ve aile türündeki film heyecanlı sahneleriyle ekrana kilitleyecek. Peki Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Karateci Çocuk oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...
16.01.2024 Bilgi Rehberi
İngilizce İsimler 2024... En Güzel, Anlamlı Yabancı Erkek-Kız Bebek İsimleri ve Türkçe Karşılığı
İngilizce İsimler 2024... En Güzel, Anlamlı Yabancı Erkek-Kız Bebek İsimleri ve Türkçe Karşılığı Dünya üzerinden en çok konuşulan dil hiç şüphesiz İngilizce’dir. Küresel dil olan İngilizce başta Amerika olmak üzere İngiltere, Yeni Zelanda ve İskoçya gibi ülkelerin de resmi dilidir. İngilizce öğrenme aşamasında olan kişilerin ders veya metin yazımı için kendilerine İngilizce takma ad seçmeleri gerekebilir. Anne veya baba adayları kız veya erkek bebeklerine İngilizce isim vermek isteyebilir. İngilizce’de erkek ve kadınlar için birbirinden güzel isimler bulunur. Bazılarının Türkçe karşılığı benzerken bazılarının anlamı farklıdır. En güzel yabancı erkek-kadın isimleri ve Türkçe karşılığı için “İngilizce İsimler ve Anlamları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Drake'in 11 yaşındaki oğlu Adonis rapçi oldu
Drake'in 11 yaşındaki oğlu Adonis rapçi oldu Ünlü rap şarkıcısı Drake'in oğlu Adonis, babasının izinde. 11 yaşındaki çocuk ilk rap şarkısını ve klibini çıkardı.
17.10.2023 Cadde
Drake’in oğlundan babasına albüm kapağı
Drake’in oğlundan babasına albüm kapağı Ünlü rapçi Drake müzikseverleri sekizinci stüdyo albümü ile buluşturmaya hazırlanıyor. Drake, rap müzikseverlerin meraklandığı albümün duyurusunu özel bir şekilde yaptı.
25.08.2023 Kültür Sanat
Orta Doğu'da petrol rezervinin biteceği tarih! 'Geride sadece 2 alternatif var'
Orta Doğu'da petrol rezervinin biteceği tarih! 'Geride sadece 2 alternatif var' 'Siyah altın' olarak bilinen ve önemli bir bölümü Orta Doğu’dan çıkarılan petrol, geçmişten bu yana birçok savaşın altındaki başlıca neden. Kan ve gözyaşı yakın zamanda sona erecek gibi görünmüyor ancak aynı durum petrol için geçerli değil. Araştırmacılara göre Orta Doğu'daki petrol rezervinin bitmesine çok az bir zaman kaldı ve geride ise sadece iki alternatif var.
17.06.2023 Dünya
Yapım şirketi duyurdu: 'John Wick 5' geliyor!
Yapım şirketi duyurdu: 'John Wick 5' geliyor! Chad Stahelski'nin yönettiği 'John Wick: Chapter 4', 24 Mart'ta vizyona girmesiyle bugüne kadar küresel gişede 300 milyon doları aştı. Bu yılın en iddialı yapımlarından olan John Wick 4'ün başarısının ardından 'Yeni film gelecek mi?' soruları gelmişti. Filmin yapım şirketi serinin hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.
29.05.2023 Cadde
Kaybolan oyuncu otel odasında bulundu! 'Kendini öldüreceğini söyledi'
Kaybolan oyuncu otel odasında bulundu! 'Kendini öldüreceğini söyledi' 'Drake&Josh', 'Superhero Movie' ve 'A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!' gibi yapımlarda rol alan şarkıcı ve oyuncu Drake Bell, geçtiğimiz günlerde kaybolduğunun duyurulmasıyla hayranlarını endişelendirmişti. Ertesi gün güvende bir şekilde bulunan ünlü ismin, ortadan kaybolmadan önce intihar edeceğini söylediği ortaya çıktı. İşte detaylar...
16.04.2023 Cadde
Çin'den Tayvan lideri Tsai'nin ABD ziyareti nedeniyle iki kuruluşa yaptırım
Çin'den Tayvan lideri Tsai'nin ABD ziyareti nedeniyle iki kuruluşa yaptırım Pekin yönetimi, en hassas sorunu Tayvan için iki Amerikan kuruluşunu ve dört ABD'liyi hedef aldı. Yaptırım açıklamasını, Çin Dışişleri Bakanlığı yaptı.
7.04.2023 Dünya
AR-15'li katile operasyon! 4 el ateş etti
AR-15'li katile operasyon! 4 el ateş etti Dün ABD'de bir okula baskın yapan ve 6 kişiyi öldüren Audrey Hale polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Nashville Polis Departmanı ise operasyon anının görüntülerini paylaştı, söz konusu o anlar film sahnelerini aratmadı.
29.03.2023 Haberler
AR-15'li katile operasyon! 4 el ateş etti
AR-15'li katile operasyon! 4 el ateş etti Dün ABD'de bir okula baskın yapan ve 6 kişiyi öldüren Audrey Hale polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Nashville Polis Departmanı ise operasyon anının görüntülerini paylaştı, söz konusu o anlar film sahnelerini aratmadı.
29.03.2023 Dünya
Camı kırıp girdi! AR-15'le katliam
Camı kırıp girdi! AR-15'le katliam ABD'de The Covenant School'u AR-15 model otomatik tüfeklerle basan Audrey Hale isimli kadın 6 kişiyi öldürdü. Polis tarafından vurularak etkisiz hale getirilen şahsın okulun eski öğrencisi olduğu açıklandı.
28.03.2023 Haberler
Okulda AR-15'le katliam!
Okulda AR-15'le katliam! ABD'de The Covenant School'u AR-15 model otomatik tüfeklerle basan Audrey Hale isimli kadın 6 kişiyi öldürdü. Polis tarafından vurularak etkisiz hale getirilen şahsın okulun eski öğrencisi olduğu açıklandı.
28.03.2023 Dünya
Eski şarkılara yeni versiyonlar
Eski şarkılara yeni versiyonlar Albüm kültürü, Spotify’ın piyasadaki hâkimiyeti ve o hâkimiyetin getirdiği rahatlıkla hem kendisi için hem de müzisyenler için kolayca belli hareket biçimlerini dikte edişine rağmen yıkılmıyor.
19.03.2023 Kültür Sanat
Çapkın oyuncunun Miami partisi! 27 yaşındaki modellerle görüntülendi
Çapkın oyuncunun Miami partisi! 27 yaşındaki modellerle görüntülendi Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio, model Gigi Hadid ile aşk yaşadığı iddialarına rağmen geçtiğimiz hafta aktris Victoria Lamas ile görüntülenmişti. Ünlü ismin Lamas ile aşk yaşayıp yaşamadığı merak edilirken, ABD'li yıldız lüks yatında bikinili güzellerle eğlenirken yakalanmıştı. Çapkınlığa devam eden DiCaprio, son olarak Miami'de verdiği bir patide ikisi de 27 yaşında olan modellerle kameralara yansıdı.
7.01.2023 Cadde
Drake'in 42 adet nişan yüzüğü elmasından oluşan kolyesi gündem oldu!
Drake'in 42 adet nişan yüzüğü elmasından oluşan kolyesi gündem oldu! Dünyaca ünlü Kanadalı rapçi Drake (36), konserinde taktığı gösterişli kolye ile adından söz ettirdi. 42 adet nişan yüzüğü pırlantasından oluşan ve 'Önceki Nişanlar' adını taşıyan kolyenin dudak uçuklatan fiyatı da ortaya çıktı. Magazin gündemine oturan parçanın, 'Drake'in düşündüğü ama asla gerçekleştirmediği evlilik tekliflerine' bir atıfta bulunduğu da açıklandı.
16.12.2022 Cadde
Yoksa hepimiz birer Swiftie miyiz?
Yoksa hepimiz birer Swiftie miyiz? Yeni albümü “Midnights” ile kariyerine havalı mı havalı birkaç sayfa daha ekleyip hakkında çok konuşulacak satış rakamları yakalayan Taylor Swift, hepimizi birer ‘Swiftie’ yapacak bu gidişle.
27.11.2022 Pazar
Gerard Pique futbolu bırakıyor! Dikkat çeken Shakira detayı
Gerard Pique futbolu bırakıyor! Dikkat çeken Shakira detayı Shakira ile ayrıldıktan sonra adı son dönemde sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique, kariyeri hakkında beklenmedik bir karara imza attı. İşte detaylar...
4.11.2022 İspanya La Liga
NASA'nın 9 ay boyunca UFO'ları araştıracak ekibi belli oldu
NASA'nın 9 ay boyunca UFO'ları araştıracak ekibi belli oldu NASA, pazartesi günü 9 aylık bir UFO çalışma programı başlatacak. Uzay ajansı, gizemli tanımlanamayan hava olaylarını (UAP) araştıracak 16 kişilik ekibi açıkladı.
23.10.2022 Dünya
Shakira, Barcelona'nın ve Gerard Pique'nin formasına ismini yazdırabilir
Shakira, Barcelona'nın ve Gerard Pique'nin formasına ismini yazdırabilir Dünyaca ünlü Latin şarkıcı, Barcelona'nın Spotify ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, Katalan ekibinin sponsoru olabilir.
21.10.2022 Magazin
Gerard Pique'ye Shakira şoku! Formasında taşıyacak
Gerard Pique'ye Shakira şoku! Formasında taşıyacak La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen tecrübeli futbolcu Gerard Pique, geçtiğimiz aylarda müzik dünyasının yıldız ismi Shakira ile 12 yıllık beraberliğini bitirmişti. Alınan habere göre Barcelona, Spotify ile yaptığı anlaşma gereği Shakira'nın ismini formaya yerleştireceği öne sürüldü.
19.10.2022 İspanya La Liga
Beşiktaş'ta Ghezzal’dan sonra Weghorst şoku!
Beşiktaş'ta Ghezzal’dan sonra Weghorst şoku! Süper Lig'de Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta Wout Weghorst'tan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip Hollandalı golcünün sağlık durumu hakkında açıklama yayınladı.
17.10.2022 Beşiktaş
Türkiye E-Spor Futbol Ligi'nin yayıncısı belli oldu
Türkiye E-Spor Futbol Ligi'nin yayıncısı belli oldu Türkiye Espor Federasyonu (TESFED) onaylı tek resmi FIFA ligi olan Türkiye Espor Futbol Ligi'nin canlı yayınlanması konusunda iş birliği anlaşması imzaladı.
17.10.2022 Diğer
El Clasico'da 'Drake laneti' gerçek oldu! Büyük para kaybetti
El Clasico'da 'Drake laneti' gerçek oldu! Büyük para kaybetti İspanya La Liga'da Real Madrid kendi evinde Barcelona'yı 3-1 mağlup etti. El Clasico öncesi patlak veren 'Drake laneti' gerçek oldu. Öte yandan dünyaca ünlü şarkıcı yüksek oranda bahis kaybetti.
17.10.2022 İspanya La Liga
Zehra Güneş yine farkını ortaya koydu! Sakatlık dinlemedi
Zehra Güneş yine farkını ortaya koydu! Sakatlık dinlemedi 2022 FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Filenin Sultanları çeyrek finalin ötesine geçemezken Zehra Güneş yine farkını koydu. Sırbistan'ın şampiyon olduğu turnuvada Zehra en iyiler arasında girdi. Öte yandan turnuvada tarihi bir fırsat kaçıran Türkiye'yi bekleyen tehlike ortaya çıktı.
16.10.2022 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Drake ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.