Dresden

Dresden

Son dakika Dresden haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dresden gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dresden haber sayfamızda...

Dresden

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 453 dresden haberi bulunmuştur.
Hiç tanımadan birbirlerinin hayatlarını kurtaran iki insan: 'Şimdi bir şeyleri doğru yaptım diyebiliyorum'
Hiç tanımadan birbirlerinin hayatlarını kurtaran iki insan: 'Şimdi bir şeyleri doğru yaptım diyebiliyorum' Almanya’da yaşayan Marius Werner, isimsiz bir kök hücre bağışıyla bir İngiliz doktorun, Nick Embleton'ın hayatını kurtardı. Genç Alman, bu durumun intihara meyilli hissetiği bir zaman diliminde kendisini de hayatta tuttuğunu söylüyor.
21.02.2024 Dünya
Havalimanında işçiler greve gitti! 800 uçuş iptal edildi
Havalimanında işçiler greve gitti! 800 uçuş iptal edildi Almanya’nın Frankfurt Havalimanı’nda çalışma şartlarının iyileştirilmesini talep eden işçilerin başlattığı grev nedeniyle 800 uçuş iptal edildi.
1.02.2024 Dünya
Gençlerbirliği, Aias Aosman ile ön protokol imzaladı!
Gençlerbirliği, Aias Aosman ile ön protokol imzaladı! 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Aias Aosman ile ön protokol imzalandığını açıkladı.
4.01.2024 1.Lig
ABD’li Senatör'den Biden’a mektup: Biz de bu katliamın suç ortağıyız
ABD’li Senatör'den Biden’a mektup: Biz de bu katliamın suç ortağıyız Yahudi kökenli ABD’li Senatör Bernie Sanders, ABD Başkanı Joe Biden’a yazdığı mektupta, İsrail’e yapılması beklenen 10,1 milyar dolarlık askeri yardımdan vazgeçmesi çağrısında bulunarak, "İsrail'in askeri harekatı modern tarihimizin en karanlık sayfalarından biri olarak hatırlanacak" dedi.
13.12.2023 Dünya
Kocasını yatağa kelepçeleyip evi ateşe verdi! Korkunç plan, ölmemek için atladı
Kocasını yatağa kelepçeleyip evi ateşe verdi! Korkunç plan, ölmemek için atladı Karısı tarafından yatağa kelepçelenen ve ölümle burun buruna gelen adamın görüntüleri dünya medyasında ses getirdi.
7.12.2023 Dünya
Hayata roman gibi bir teselli
Hayata roman gibi bir teselli Orhan Pamuk’un ‘Masumiyet Müzesi’nin yeni durağı Almanya,  Dresden oldu. Küratör Alexandr Godovanets sergi için ‘Eşyaların önünde durduğunuzda kendinizi görüyorsunuz’ diyor.
6.11.2023 Kültür Sanat
Kasımda Milliyet Sanat bir başkadır
Kasımda Milliyet Sanat bir başkadır Milliyet Sanat, kasım sayısıyla raflardaki yerini aldı. Kapak konusunu bu ay Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ne ayıran dergi Orhan Pamuk’un ‘Eşyaların Tesellisi’ projesinden Mustafa Kemal Atatürk’ün kitapçısına okuru keyifli bir yolculuğa davet ediyor.
1.11.2023 Kültür Sanat
351 Nerenin Telefon Kodu? +351 Hangi Ülkeye Ait?
351 Nerenin Telefon Kodu? +351 Hangi Ülkeye Ait? Dünya üzerinde birçok ülke bulunmaktadır. Bulunan her ülkenin uluslararası telefon aramaları için ülke kodları bulunur. Ayrıca ülke kodlarından bazıları ülkemizde bulunan bazı şehirlerin alan kodu da olabilir. Peki 351 nerenin telefon kodu? +351 hangi ülkeye ait? Sizler için bu konuyu detayları ile derledik.
25.09.2023 Telefon Kodu
Sinema
Sinema Hepimiz İçin 9/8’lik Bir Dövüş Kısa dans belgeseli Gizem Aksu’nun, Almanya’da yaşamış Sinti-Roma Boks efsanesi Johann Rukeli Trollmann (1907-1944) ile Dresden’de kurduğu hayali arkadaşlığı ve bu iki yeni arkadaşın çıktıkları yolculuğu anlatıyor...
29.07.2023 Kültür Sanat
Almanlar aşırı solu tehlike olarak görüyor
Almanlar aşırı solu tehlike olarak görüyor Son dönemde yapılan bir kamuoyu araştırması, Almanların yüzde 59'unun aşırı solu güncel bir tehlike olarak gördüğünü ortaya koydu. Katılımcıların yüzde 61'i ise aşırı sağın kendisine tehdit oluşturduğu görüşünde.
9.06.2023 Dünya
Almanya'da Lina E. protestoları
Almanya'da Lina E. protestoları Neonazi gruplara saldırı düzenlediği suçlamasıyla hapis cezasına çarptırılan aşırı solcu Lina E. ile dayanışma amacıyla Leipzig’de sokağa çıkan grupla polis arasında sert çatışmalar yaşandı.
4.06.2023 Dünya
Hazine soyan Remmo Clan'ın beş üyesi için karar verildi
Hazine soyan Remmo Clan'ın beş üyesi için karar verildi Almanya'daki Yeşil Kasa Müzesi'nden paha biçilemeyen üç elmas seti çalan hırsızlar mahkemede suçlu bulundu, hazinenin bazı parçaları müzeye geri döndü ancak çok değerli elmasların bir kısmı hiç bulunamayabilir.
16.05.2023 Dünya
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
20.03.2023 Futbol
Almanya'da rehine operasyonu
Almanya'da rehine operasyonu Almanya'nın Dresden kentinde bir şahıs, annesini öldürdü. Daha sonra bir radyo istasyonuna giderek kapıya ateş eden saldırgan, içeri giremeyince yakınlardaki alışveriş merkezindeki eczaneye saklanarak 2 kişiyi rehin aldı. Polis operasyonuyla rehineler kurtarılırken, saldırgan gözaltına alındı.
10.12.2022 Dünya
70 yaşına giren Putin'in dönüm noktaları! İşte hayatına yön veren 7 kilit olay
70 yaşına giren Putin'in dönüm noktaları! İşte hayatına yön veren 7 kilit olay 'We Need To Talk About Putin-Putin Hakkında Konuşmalıyız' kitabının yazarı, KGB'ye girişinden Almanya'da etrafının sarılmasına ve Batı'ya duyduğu sonu gelmez öfkeye Rus liderin hayatında derin izler bırakan olayları belirledi. Bugün 70 yaşına giren Vladimir Putin'in yaşamında, 14 sene önce zorla imzalattığı küçük düşürücü barış anlaşması bir dönüm noktası.
7.10.2022 Dünya
Mert Aydın yazdı: Futbol sadece futbol mu?
Mert Aydın yazdı: Futbol sadece futbol mu? İster sosyolojik ister politik ister ekonomik perspektiften bakın fark etmez, futbol, 19. yüzyılın sonlarından itibaren dünyayı şekillendiren en önemli parametrelerden biri haline geldi. Her dönemin farklı bir gündemi var ve bunu futbolda hissetmek hep mümkün olacak.
3.07.2022 Diğer
Hikmet Çiftçi, 2 yıl daha Kaiserslautern'de
Hikmet Çiftçi, 2 yıl daha Kaiserslautern'de Almanya Bundesliga 2'nin yeni ekiplerinden Kaiserslautern, Türk oyuncu Hikmet Çiftçi ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladığını açıkladı.
18.06.2022 Dünyadan Futbol
Almanya'daki Türk hasta, ambulans uçakla Ankara'ya getirildi
Almanya'daki Türk hasta, ambulans uçakla Ankara'ya getirildi Almanya'nın Dresden kentindeki bir hastanede beyin ölümü gerçekleştiği önü sürülen ve bu şekilde taburcu edildiği iddia edilen Osman Kızılkaya (59), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ambulans uçakla Ankara'ya getirildi. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "59 yaşındaki hastaya, Cumhurbaşkanımızın olaydan haberdar olmasıyla 'evi', yani ülkesi sahip çıktı." dedi.
2.06.2022 Haberler
Almanya'daki Türk hasta, ambulans uçakla Ankara'ya getirildi
Almanya'daki Türk hasta, ambulans uçakla Ankara'ya getirildi Almanya'nın Dresden kentindeki bir hastanede beyin ölümü gerçekleştiği önü sürülen ve bu şekilde taburcu edildiği iddia edilen Osman Kızılkaya (59), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ambulans uçakla Ankara'ya getirildi. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "59 yaşındaki hastaya, Cumhurbaşkanımızın olaydan haberdar olmasıyla 'evi', yani ülkesi sahip çıktı." dedi.
2.06.2022 Gündem
İlkokuldayken kütüphaneden aldığı kitabı 40 yıl sonra iade etti
İlkokuldayken kütüphaneden aldığı kitabı 40 yıl sonra iade etti Bir baba 40 yıldan uzun süre önce aldığı kitabı eski ilkokuluna nasıl iade ettiğini açıkladı.
27.05.2022 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
20.05.2022 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
19.05.2022 Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
30.04.2022 Skorer
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
16.04.2022 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
10.04.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Dresden ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.