Ds Automobiles

Ds Automobiles

Son dakika DS Automobiles haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DS Automobiles gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DS Automobiles haber sayfamızda...

Ds Automobiles

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39 ds automobiles haberi bulunmuştur.
Yeni ortaklıkla Tofaş güçleniyor
Yeni ortaklıkla Tofaş güçleniyor Koç Holding ve Stellantis, Türkiye’deki ortaklığını geliştirirken, Tofaş’ı güçlendiriyor. Türkiye’deki tüm Stellantis markalarının ticari faaliyetleri Tofaş çatısı altında toplanıyor. İmzalanan yeni stratejik anlaşma ile Tofaş, Stellantis Türkiye dağıtım şirketi Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş.’nin sermayesinin tamamını satın alıyor. Türkiye’de dağıtıma sunulan tüm Stellantis markaları, Alfa Romeo, Fiat, Citroën, DS Automobiles, Jeep, Maserati, Opel ve Peugeot, Tofaş tarafından dağıtılacak.
3.03.2023 Ekonomi
Otoda artık ezbere yer yok
Otoda artık ezbere yer yok Yaklaşık 2 ay önce Peugeot Türkiye Genel Müdürü olan Gülin Reyhanoğlu, erkek egemen kabul edilen otomotiv sektörünün en alt basamağından zirveye tırmandı. Reyhanoğlu Türk otomotiv sektöründeki ikinci kadın genel müdür...
7.10.2022 Milliyet Executive
Fransız lüksü bu kez Antalya’da
Fransız lüksü bu kez Antalya’da Otomobilde Fransız lüksünü temsil eden “DS” markası, Türkiye’deki 5. showroomunu Antalya’da hizmete açtı.
17.12.2021 Otomobil
DS 4, 2022'de Türkiye'ye geliyor
DS 4, 2022'de Türkiye'ye geliyor DS Automobiles, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK ve DS 9'un ardından markanın yeni jenerasyonunun dördüncü modeli olarak dikkatleri üstüne toplayan DS 4 modelini tanıttı. Avant-garde tasarımıyla ve yüksek teknoloji eseri özellikleriyle sınıfında ayrışan DS 4, 2022 yılında Türkiye’de de satışa sunulacak.
2.10.2021 Otomobil
Sadece 25 kişi sahip olabilecek
Sadece 25 kişi sahip olabilecek DS Automobiles, DS 7 CROSSBACK’in sınırlı üretim LOUVRE özel serisini yılın son çeyreğinde ülkemizde de satışa sunmaya hazırlanıyor. 35.000’den fazla sanat eserine ev sahipliği yapan ilham verici Louvre müzesine ait zarif detaylar barındıran DS 7 CROSSBACK LOUVRE, kültür ve DS Automobiles’e özgü seyahat sanatının birleştiği çok özel bir model olarak öne çıkıyor. Sınırlı üretim DS 7 CROSSBACK LOUVRE Özel Serisi’ne Türkiye’den sadece 25 kişi sahip olabilecek.
24.07.2021 Otomobil
DS 9 eylül ayında Türkiye'ye geliyor
DS 9 eylül ayında Türkiye'ye geliyor Fransız lüks bilgi birikimini otomotiv sektörüne uyarlamayı amaçlayan DS Automobiles, zarif sedan modeli DS 9’u Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor.
26.06.2021 Otomobil
PSA satışta 1 milyonu geçti!
PSA satışta 1 milyonu geçti! Bünyesinde Peugeot, Citroen, DS Automobiles ve Opel markalarını bulunduran Groupe PSA, 2020 yılının ilk yarısında tüm dünyada 1 milyon 33 bin 253 araç satışını gerçekleştirdi.
17.07.2020 Otomobil
DS Automobiles liderliğe yerleşti
DS Automobiles liderliğe yerleşti DS Automobiles, Avrupa'da en düşük karbondioksit emisyonuna sahip çoklu enerji kullanımı sunan premium markaları arasında sınıf liderliğine yerleşti.
15.07.2020 Otomobil
DS'ten matrix görüş sistemi
DS'ten matrix görüş sistemi DS Automobiles, DS MATRIX LED VISION ile DS 3 CROSSBACK segmentinde matris farlar kullanan ilk üretici oldu. Bu teknolojik atılım, sürücü ve diğer trafik kullanıcıları için güvenlik ve konfor açısından önemli bir avantaj sağlıyor.
17.04.2020 Otomobil
En teknolojik premium SUV: DS 3 CROSSBACK
En teknolojik premium SUV: DS 3 CROSSBACK DS 3 CROSSBACK; konfor, teknoloji, huzur ve zarafet açısından çıtayı oldukça yükselterek markaya yeni bir yükseliş kazandıran DS 7 CROSSBACK'in ardından, DS AUTOMOBILES'in tüm uzman bilgisini kompakt bir formatta bir araya getiriyor.
4.02.2020 Otomobil
Balkan Şampiyonası’nda muhteşem final....
Balkan Şampiyonası’nda muhteşem final.... Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından binicilik sporunun gelişmesi için düzenlenen ve dünya klasmanında bir yarışma olarak kabul edilen, Uluslararası Engel Atlama Balkan Şampiyonası bu yıl 50. kez 04-08 Eylül 2019 tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleşti.
1.07.2020 Diğer
Türkiye şampiyon!
Türkiye şampiyon! Kemer Country Club’da düzenlenen 2019 Yılı Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nın ikinci gününde Usta Biniciler Takım Şampiyonası’nda Hasan Şentürk, Sencer Can, Oğuz Dalmış ve Hüsnü Dinç’ten oluşan Milli Takımımız Balkan şampiyonu oldu.
1.07.2020 Diğer
Kemer’de Balkan rüzgârı
Kemer’de Balkan rüzgârı Kemer Country Atlı Spor Kulübü bu kez de kapılarını 4-8 Eylül tarihleri arasında Balkan Şampiyonası için açacak. Toplam 11 ülkeden 300 sporcu 5 kategoride zirveye çıkmak için yarışacak
1.07.2020 Diğer
Kemer Country’de nefesler tutuldu!
Kemer Country’de nefesler tutuldu! Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ‘30 Ağustos-1 Eylül CSI Engel Atlama Yarışmaları’, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde kıyasıya mücadeleyle sona erdi
3.09.2019 Cadde
Kupalar Kemer’de sahibini buldu
Kupalar Kemer’de sahibini buldu Kemer Country Club’ın uluslararası tesislerindeki yarışlarda Yıldızlar, Gençler, Genç Yetişkinler, Ustalar ve Kadınlar kategorilerinde hem takım hem de bireysel şampiyonlar belli oldu.
1.07.2020 Diğer
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Balkan rüzgarları
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Balkan rüzgarları Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarıştığı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde heyecan ve mücadeleler ile sona erdi.
1.09.2019 Ekonomi
Balkan şampiyonasına adım adım....
Balkan şampiyonasına adım adım.... Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarışacağı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde devam diyor.
31.08.2019 Gündem
Kemer’de zorlu mücadele
Kemer’de zorlu mücadele CSI Engel Atlama Yarışmaları, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde dün start aldı. Dev organizasyonda 150 sporcu ve 250 at boy gösterecek yarın ise kupalar sahibini bulacak
1.07.2020 Diğer
Keyifli deneyim
Keyifli deneyim Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarışacağı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşecek, CSI Engel Atlama Yarışmaları ve Balkan Şampiyonası’nda atacak.
30.08.2019 Cadde
Kemer’de engeller aşılacak
Kemer’de engeller aşılacak Binicilik dünyasının önemli müsabakaları CSI Engel Atlama Yarışmaları ve Balkan Şampiyonası, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapılacak.
1.07.2020 Diğer
Binicilik dünyasının kalbi Kemer Country'de atıyor
Binicilik dünyasının kalbi Kemer Country'de atıyor Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarışacağı 12 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşecek CSI Engel Atlama Yarışmaları ve Balkan Şampiyonası’nda atacak!
28.08.2019 Ekonomi
Elektrikliden halen elektrik alamadık!
Elektrikliden halen elektrik alamadık! Tüm dünyada elektrikli araçlara doğru bir hareketlenme yaşanırken, Türk tüketicisinin elektrikli araçlara halen mesafeli yaklaştığı ortaya çıktı. Nedeni de menzil, yüksek fiyat ve şarj istasyonlarının azlığı...
17.06.2019 Ekonomi
Giden gidene...
Giden gidene... Son birkaç yıldır bazı markaların fuar katılımlarını gözden geçirmeleri, yeni bir boyuta ulaştı. Önemli markalar, bu yıl Paris ve hatta gelecek yıl Cenevre fuarlarına katılmayacak...
10.06.2018 Ekonomi
DS modelleri gelecekte elektrikli olacak
DS modelleri gelecekte elektrikli olacak 2018 Paris ePrix organizasyonun da DS Automobiles hakkında açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalara göre 2025 yılından itibaren tüm yeni DS modelleri sadece hibrit veya elektrikli versiyonlarla satışa çıkacak.
3.05.2018 Otomobil
2035 yılının otomobili şimdiden tasarlandı
2035 yılının otomobili şimdiden tasarlandı Groupe PSA'nın lüks otomotiv bölümüne sahip olan DS Automobiles markasından 2035 yılı için hayal ettikleri DS X E-TENSE, son derece özgün ve çarpıcı bir otomobil olarak meraklıları için görücüye çıktı. Otomobil endüstrisinde DS Automobiles çalışanları, yıllardır hayal ettikleri otomobil tutkularıyla hayata geçirdikleri otomobil DS X E-TENSE’i günümüz araçlarından çok farklı görüyorlar.
27.04.2018 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Ds Automobiles ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.