Dublaj

Dublaj

Son dakika dublaj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dublaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dublaj haber sayfamızda...

Dublaj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 529 dublaj haberi bulunmuştur.
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Burak Satıbol: Yapımcılar komedi istemiyor!
Burak Satıbol: Yapımcılar komedi istemiyor! 'Mahşer-i Cümbüş' adlı tiyatro grubuyla adını duyuran, 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Çalgı Çengi İkimiz' ve 'Tozkoparan' gibi yapımlarda rol alan Burak Satıbol, televizyonda komedi yapımlarına yer verilmediğini iddia etti.
8.12.2023 Cadde
Kaçırılmayacak “Gülümseten Kasım Fırsatları” Amazon.com.tr’de başladı
Kaçırılmayacak “Gülümseten Kasım Fırsatları” Amazon.com.tr’de başladı Amazon Türkiye’nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” bugün başladı. Bu yıl 30 Kasım’a kadar sürecek olan gelenekselleşen alışveriş etkinliği, son teknoloji ürünlerden modaya, ev ihtiyaçlarından kişisel bakım ürünlerine ve en beğenilen kitaplara kadar tüm kategorilerde her zevke ve tercihe hitap eden geniş portföyü ile müşterilerin yüzünü gülümsetecek.
14.11.2023 Advertorial
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm'e veda! 'Annem tiyatro camiasına küskün gitti'
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm'e veda! 'Annem tiyatro camiasına küskün gitti' İstanbul'da 96 yaşında hayatını kaybeden seslendirme sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü ismin kızı İris Tözüm, annesinin tiyatro camiasına küskün olduğunu söyleyerek; duygulandıran bir açıklamada bulundu.
31.10.2023 Magazin
Yeşilçam’ın efsane sesi sustu!
Yeşilçam’ın efsane sesi sustu! Ünlü dublaj sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm, 94 yaşında hayatını kaybetti.
30.10.2023 Kültür Sanat
Sudanlı diplomatlardan Türkçe adımı
Sudanlı diplomatlardan Türkçe adımı Yunus Emre Enstitüsü, Ankara’daki misyon şeflerine ve diplomatik temsilcilere yönelik Türkçe kursları düzenliyor
25.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
'Yargı' oyuncusu Nişantaşı'nda! Ayetel Kürsi duası boynunda
'Yargı' oyuncusu Nişantaşı'nda! Ayetel Kürsi duası boynunda Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'nın üçüncü sezonu 24 Eylül'de başlıyor. Pazar akşamlarına damga vuran, başrolde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı yapımın ikinci sezonunda dikkat çeken Merih Ermakastar, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.
14.09.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Özlediğim biri gibi...
30.11.2022 Cadde
'Ezel'in Eren'i olarak ünlendi! Yağız Atakan Savaş'ın son hali şaşırttı!
'Ezel'in Eren'i olarak ünlendi! Yağız Atakan Savaş'ın son hali şaşırttı! Yağız Atakan Savaş, 2009-2011 yılları arasında yayınlanan; oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Barış Falay ve Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Ezel' dizisinde hayat verdiği 'Eren' karakteriyle hafızalara kazındı. 28 yaşındaki oyuncu, Berfu Yenenler'in sosyal medyada Ezel dizisinden bir kare paylaşması sonrası son haliyle gündem oldu.
25.10.2022 Cadde
Oyuncu Füsun Günuğur hayatını kaybetti
Oyuncu Füsun Günuğur hayatını kaybetti Bir döneme damga vuran 'Beni Unutma' dizisinin başrol oyuncularından Füsun Günuğur, 70 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun vefat haberi, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından duyuruldu.
27.08.2022 Cadde
Gözyaşlarıyla uğurladılar! Sungun Babacan'a son veda
Gözyaşlarıyla uğurladılar! Sungun Babacan'a son veda Birçok sinema filmi ve dizide Tom Cruise, Mel Gibcon, Kevin Costner, Brad Pitt ve John Travolta gibi dünyaca ünlü oyuncuları seslendiren Sungun Babacan (63) bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü seslendirme sanatçısı, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, Derya Baykal ve Yekta Kopan’ın da aralarında olduğu sanatçı dostları katıldı.
8.08.2022 Cadde
SUNGUN BABACAN kimdir, kaç yaşındaydı? Sungun Babacan neden öldü? İşte seslendirmeleri
SUNGUN BABACAN kimdir, kaç yaşındaydı? Sungun Babacan neden öldü? İşte seslendirmeleri Usta seslendirme sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti. Sungun Babacan birçok aktöre sesiyle hayat vermiştir. Ayrıca programlarda ve reklam filmlerinde de çok sayıda seslendirme yapmıştır. Peki, Sungun Babacan kaç yaşındaydı? İşte Babacan'ın hayatı.
7.08.2022 Bilgi Rehberi
Hollywood yıldızlarının Türkiye'deki sesiydi! Sungun Babacan yaşamını yitirdi
Hollywood yıldızlarının Türkiye'deki sesiydi! Sungun Babacan yaşamını yitirdi Türkiye'nin en önemli dublaj sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Acı haberi Yekta Kopan sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. 63 yaşında vefat eden usta sanatçı, birçok sinema filmi ve dizide Tom Cruise, Mel Gibcon, Kevin Costner, Brad Pitt ve John Travolta gibi dünyaca ünlü oyuncuları seslendirmişti.
6.08.2022 Cadde
Epik olmayan tüm aşklara
Epik olmayan tüm aşklara Algı Eke ve Deniz Karaoğlu’nun performans sergilediği podcast dizisi “Epik Olmayan Bir Aşk Hikâyesi” kalbimizi bir parça kırmaya, hayal gücümüzü onarmaya ve Beyoğlu’nda bir gezintiye çağırıyor.
6.08.2022 Kültür Sanat
Şirinler Kayıp Köy konusu nedir? Şirinler 3: Kayıp Köy filmi dublaj oyuncuları ve Türkçe seslendirenler...
Şirinler Kayıp Köy konusu nedir? Şirinler 3: Kayıp Köy filmi dublaj oyuncuları ve Türkçe seslendirenler... Şirinler filminin üçüncüsü olan Kayıp Köy, televizyon ekranlarında film severlerinin karşısına çıkıyor. Filmin orijinal dublaj sanatçıları ile Türkçe dublaj yapan oyuncular merak konusu oldu. Bir dönem çizgi filmleri ile ekrana damga vuran Şirinler'in 3. filmi, Şirinler Kayıp Köy konusu nedir?
19.07.2022 Bilgi Rehberi
Şirinler 2 (The Smurfs 2) filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Şirinler 2 filmi kaç yılında çekildi?
Şirinler 2 (The Smurfs 2) filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Şirinler 2 filmi kaç yılında çekildi? Şirinler 2 filmi bu akşam ATV ekranında izleyici ile buluşuyor. 2013 yılında vizyona giren yönetmen koltuğunda Raja Gosnell'in yer aldığı Şirinler 2 filmi oyuncuları ve konusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte Şirinler 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
16.07.2022 Cadde
Mehmet Ali Erbil'in gözyaşları! 'Cüneyt Arkın ikinci babam gibiydi'
Mehmet Ali Erbil'in gözyaşları! 'Cüneyt Arkın ikinci babam gibiydi' Kartal Tibet'in yönetmen koltuğunda oturduğu, 2006 yapımı 'Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu' filminde Cüneyt Arkın ile birlikte Mehmet Ali Erbil de rol almıştı. 65 yaşındaki sanatçı, önceki gece yaşamını yitiren Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Cüneyt Arkın hakkında konuştu. Sanat dünyasını yasa boğan haber sonrası büyük üzüntü yaşayan Erbil, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.
29.06.2022 Cadde
Cannes’da gala
Cannes’da gala 75’inci Cannes Film Festivali’nde ‘Her Şeye Rağmen’in galası yapıldı
25.05.2022 Cadde
Mahkum Derya komiser kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Komiser Derya'yı oynayan Neslihan Arslan yaşı ve boyu kaç, nereli?
Mahkum Derya komiser kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Komiser Derya'yı oynayan Neslihan Arslan yaşı ve boyu kaç, nereli? Neslihan Arslan, Mahkum dizisinde Komiser Derya olarak dahil oluyor. Cemre'nin ölümü üzerine devreye giren Derya'nın dengeleri değiştirmesi bekleniyor. Mahkum dizisinin sevenleri ise 'Komiser Derya kimdir, hangi oyuncu oynuyor?' sorularına yanıt arıyor.
12.05.2022 Cadde
Tiyatro sanatçıları dublajın sırlarını Milliyet'e anlattı
Tiyatro sanatçıları dublajın sırlarını Milliyet'e anlattı Sinemada, dizilerde birçok karakteri sesleriyle de benimsedik. Sanatçılar, filmlerde ve dizilerde yaptıkları seslendirmelerle karakterleri yaşattılar. Sesleriyle de sevdiğimiz tiyatro oyuncularının dublajla ilgili görüşlerini aldık.
10.04.2022 Kültür Sanat
Donbas’a büyük Rus sevkiyatı
Donbas’a büyük Rus sevkiyatı Rusya, dün gece yaptığı büyük tank ve zırhlı araç sevkiyatıyla Donetsk ve Luhansk’taki askeri varlığını artırdı. Ukrayna’da OHAL ilan edilirken, ABD’den “Rusya’nın Ukrayna işgali başlıyor” açıklaması geldi.
24.02.2022 Dünya
Mine Koşan kaç yaşında kimdir? Mine Koşan şarkıları ve albümleri
Mine Koşan kaç yaşında kimdir? Mine Koşan şarkıları ve albümleri Mine Koşan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kariyerine küçük yaşlarda babasının teşviki ile başlayan Mine Koşan müzik kariyerinin yanı sıra oyunculukta yapmıştır. İşte Mine Koşan hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
17.02.2022 Cadde
Bangladeş'te Türk dizilerine büyük ilgi! Kuruluş Osman afişleri caddelere asıldı
Bangladeş'te Türk dizilerine büyük ilgi! Kuruluş Osman afişleri caddelere asıldı Özel televizyon kanallarında dublaj tekniğiyle yayınlanan Türk dizileri sadece kentlerde değil, köylerde de izleniyor.
12.02.2022 Dünya
Yedi dilde dublaj
Yedi dilde dublaj Yönetmenliğini Erdal Murat Aktaş’ın yaptığı ‘Her Şeye Rağmen’, yıl sonunda 50 ülkede gösterime girecek.
28.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dublaj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.