Hazırlara taş çıkartan ev yapımı dudak balmı! 1 günde hazır, tek ihtiyaç bal mumu
Hazırlara taş çıkartan ev yapımı dudak balmı! 1 günde hazır, tek ihtiyaç bal mumu Özellikle kış aylarında soğuktan ve rüzgardan dudaklarımızı korumak için çeşitli dudak nemlendiricileri kullanıyoruz. Mağazalarda satılan lip balmların fiyatı giderek artıyor. Çeşitli bitkileri kullanarak aynı nemlendiriciyi evde hazırlamak ise çok basit.
29.12.2023 Püf Noktası
O dudak nemlendiricilerinde büyük tehlike! İçinde...
O dudak nemlendiricilerinde büyük tehlike! İçinde... Dudaklarımızı nemlendirerek çatlamalardan koruması için kullandığımız dudak koruyucuları hastalığa yol açıyor! Dudak nemlendiricilerinin içeriğinde bulunan parfümler, taşıyıcı maddeler ve koruyucular can sıkan alerjilere sebep oluyor. Dudak egzaması da en sık yaşanan sorunlardan. Hint yağı, risinoleik asit, benzoik asit, oksibenzon ve propil galat içeren dudak nemlendiricileri neden tehlikeli? Dudak nemlendiricisi alırken nelere dikkat edilmeli? Dudak nemlendiricisinin zararlı olup olmadığı nasıl anlaşılır? Dermatoloji Uzmanı Doç.Dr. Filiz Topaloğlu Demir anlattı
25.05.2020 Genel Sağlık
Kışın dudakları korumanın yolları
Kışın dudakları korumanın yolları Dudaklarınıza iyi bakmak zor değildir. Sadece birkaç kolay adımda kışın zarar verici etkilerini hafifletebilirsiniz.
19.01.2018 Güzellik
Evde lavanta özlü dudak balmı nasıl yapılır?
Evde lavanta özlü dudak balmı nasıl yapılır? Vazelin ve minarel yağı gibi sağlığa zararlı maddelerle üretilen dudak balmlarını almaya son! Evinizde kendi dudak balmınızı hazırlamak sandığınızdan daha kolay.
23.03.2017 Makyaj