Düğün Arabası

Düğün Arabası

Son dakika düğün arabası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düğün arabası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düğün arabası haber sayfamızda...

Düğün Arabası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 281 düğün arabası haberi bulunmuştur.
İnci Taneleri'nde Azem gördükleri karşısında şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu
İnci Taneleri'nde Azem gördükleri karşısında şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu İnci Taneleri'nin 6. bölümü yayınlandı. Azem ile Piraye gün geçtikçe daha çok yakınlaşıyor. Bu durumdan rahatsız olan Dilber ne yapacağını bilmiyor ve hissetiklerini arkadaşlarıyla paylaşıyor. Cihan, Sırat'la mücadelesinde el yükseltiyor. Azem otele geldiğinde şoka uğruyor. Dilber hastanelik oluyor. İşte detaylar...
1.03.2024 Cadde
Aile televizyon programına katılmıştı! Eşi ve 5 çocuğu kanalda boğulan şahıs hakkında karar
Aile televizyon programına katılmıştı! Eşi ve 5 çocuğu kanalda boğulan şahıs hakkında karar Şanlıurfa’da yaklaşık 8 ay önce kullandığı otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu eşi ve 5 çocuğunu kaybeden şahıs hakkında karar verildi. Olaydan 5 ay sonra yeniden evlenen Hasan Çetin'in, eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili düğün arabası yaptığı ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem
Düğün günü arkadaşını yaralayan damadın ifadesi ortaya çıktı
Düğün günü arkadaşını yaralayan damadın ifadesi ortaya çıktı Burdur’da düğündeki gelin alma sırasında tabancayla ateş ederken, kazayla gelin aracını kullanan arkadaşı Halil İbrahim S.'yi (30) yaralayan damat İ.C. (21) ifadesi ortaya çıkarken adliyeye sevk edildi.
13.11.2023 Gündem
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil'den ikinci düğün! 'Bebek' sorusuna cevap
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil'den ikinci düğün! 'Bebek' sorusuna cevap Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil, 2 Eylül'de İtalya'nın Puglia şehrinde dünyaevine girmişti. Ünlü çift, İtalya'nın ardından ikinci düğünü İstanbul'da yaptı. Eşi ile karşılıklı ağladıkları video hakkında açıklama yapan Esmersoy, basın mensuplarının 'yüzük' ve 'bebek' sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Cadde
Nusaybin'de dünya evine giren damat, TIR'ı gelin arabası yaptı
Nusaybin'de dünya evine giren damat, TIR'ı gelin arabası yaptı Mardin'in Nusaybin ilçesinde dünya evine giren damat, sürdüğü TIR'ı gelin arabası yaptı.
7.07.2023 Haberler
15 yıllık hayali gerçek oldu! Halk otobüsünü gelin arabası yaptı
15 yıllık hayali gerçek oldu! Halk otobüsünü gelin arabası yaptı Kocaeli'de damat Hüsnü Tan, 15 yıllık şoförü olduğu özel halk otobüsünü gelin arabası yaptı. Ebru ve Hüsnü çiftinin otobüslü şehir turu ise renkli görüntülere sahne oldu.
19.06.2022 Gündem
250 bin lira harcadı! Hurda otobüsü karavana çevirdi!
250 bin lira harcadı! Hurda otobüsü karavana çevirdi! Antalya’da yaşayan Yağmur ve Mert Kaybaki çifti, hurda halde aldıkları otobüsü lüks bir karavana çevirdi. Nişanlıyken aldıkları otobüsü düğünlerine kadar en ince ayrıntısına kadar düşünüp yaptıran çift, karavanlarını düğün arabası olarak da kullandı. 6 aydır evli olan ve karavanda yaşamlarını sürdüren genç çift her gün istedikleri bir manzaranın karşısında uyanmanın keyfini yaşıyor. Karavanda yaşamı herkese tavsiye eden Mert Kaybaki, “Bir gün Konyaaltı sahili bizim manzaramız olabiliyor bir gün Boğaçayı manzaramız oluyor. Yerimizi kendimiz belirliyoruz” dedi.
7.06.2022 Ekonomi
TIR’lardan oluşan düğün konvoyuna 8 bin TL ceza
TIR’lardan oluşan düğün konvoyuna 8 bin TL ceza Zonguldak’ta, Melek ve Necati Fidan düğün arabası olarak TIR’ı kullanırken, konvoya TIR’lar da eşlik etti. Yaklaşık 20 TIR’a korna çalarak çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle 8 bin TL ceza kesildi.
23.05.2022 Haberler
TIR’lardan oluşan düğün konvoyuna 8 bin TL ceza
TIR’lardan oluşan düğün konvoyuna 8 bin TL ceza Zonguldak’ta, Melek ve Necati Fidan düğün arabası olarak TIR’ı kullanırken, konvoya TIR’lar da eşlik etti. Korna çalarak şehir merkezinde dolaşan 20 TIR için polis merkezine yapılan şikayet üzerine ekipler harekete geçti ve sonra olanlar oldu.
23.05.2022 Gündem
Hurda otobüsü ‘yeni gelin’ karavanına çevirdiler
Hurda otobüsü ‘yeni gelin’ karavanına çevirdiler Antalya’da yaşayan Yağmur ve Mert Kaybaki çifti, hurda halde aldıkları otobüsü lüks bir karavana çevirdi. Nişanlıyken aldıkları otobüsü düğünlerine kadar en ince ayrıntısına kadar düşünüp yaptıran çift, karavanlarını düğün arabası olarak da kullandı. 6 aydır evli olan ve karavanda yaşamlarını sürdüren genç çift her gün istedikleri bir manzaranın karşısında uyanmanın keyfini yaşıyor. Karavanda yaşamı herkese tavsiye eden Mert Kaybaki, “Bir gün Konyaaltı sahili bizim manzaramız olabiliyor bir gün Boğaçayı manzaramız oluyor. Yerimizi kendimiz belirliyoruz” dedi.
17.01.2022 Haberler
Vatman çift, tramvayla şehir turu attı
Vatman çift, tramvayla şehir turu attı Gaziantep'te vatman olarak çalışan Hüseyin Üstünsoy ile Senem Büyüköz çifti, düğün töreni öncesi, iş arkadaşları tarafından süslenen tramvayla şehir turu attı.
21.09.2021 Haberler
Vatman çift, tramvayla şehir turu attı
Vatman çift, tramvayla şehir turu attı Gaziantep'te vatman olarak çalışan Hüseyin Üstünsoy ile Senem Büyüköz çifti, düğün töreni öncesi, iş arkadaşları tarafından süslenen tramvayla şehir turu attı.
21.09.2021 Gündem
Çocukların bahşiş uğruna tehlikeli oyunu! Çekyat ile düğün arabasının önünü kestiler
Çocukların bahşiş uğruna tehlikeli oyunu! Çekyat ile düğün arabasının önünü kestiler Erzurum’da yaz aylarıyla birlikte artan düğün törenlerinin vazgeçilmez geleneği zaman zaman tehlikeli anların yaşanmasına sebep oluyor. Konvoylardan bahşiş almak isteyenler, trafikteki tehlikelere aldırmadan ilginç yollara başvuruyor. Bazıları çekyatla gelin aracının önünü keserken, bazı çocuklar da otomobillere tutunarak zarf içindeki bahşişi kapma mücadelesi veriyor.
11.07.2021 Haberler
Gelin başı ücretini çok bulan damat ve yakınları kuaföre saldırdı
Gelin başı ücretini çok bulan damat ve yakınları kuaföre saldırdı Gaziantep'te, düğün için saçını yaptıran gelinin kuaför ücretine itiraz eden damat Y.G. ile akrabaları, iş yeri sahibi ve kuaför Melisa Güner (26) ile 4 çalışanını tekme tokat dövdü. Arbede güvenlik kameralarına yansırken, darp raporu alan Güner suçluların gereken cezayı almasını istediklerini söyledi.
7.06.2021 Gündem
Damat ile akrabaları ücret tartışmasında kuaför ve çalışanlarını dövdü
Damat ile akrabaları ücret tartışmasında kuaför ve çalışanlarını dövdü Gaziantep'te, düğün için saçını yaptıran gelinin kuaför ücretine itiraz eden damat Y.G. ile akrabaları, iş yeri sahibi ve kuaför Melisa Güner (26) ile 4 çalışanını tekme tokat dövdü.
7.06.2021 Haberler
İtfaiye sirenleri düğün için çaldı
İtfaiye sirenleri düğün için çaldı Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde çalışan itfaiye eri, düğünü için süslettiği itfaiye aracıyla kentin sokaklarında tur attı.
18.08.2020 Haberler
Son dakika... Erzurum’da gelin arabasından bahşiş alabilmek için canlarını hiçe saydılar!
Son dakika... Erzurum’da gelin arabasından bahşiş alabilmek için canlarını hiçe saydılar! Bir son dakika haberine göre, Erzurum’da, bahşiş almak için gelin arabasının önünü kesen çocuklar arkadan gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yürekleri ağızlara getiren olayda, sürücünün dikkati olası faciayı önlerken, o anlar ise kameraya yansıdı.
11.06.2020 Gündem
Araca "Beni affet ben öküzüm" yazdı, sonu hastanede bitti!
Araca "Beni affet ben öküzüm" yazdı, sonu hastanede bitti! Bursa'dan aracını gelin arabası gibi süsleyip "Beni affet ben öküzüm" yazarak sevgilisine kendisini affettirmek için Bilecik'e gelen şahıs, gaz pedalı takılı kalınca kaza yaptı.
29.09.2019 Gündem
Böyle gelin arabası görülmedi!
Böyle gelin arabası görülmedi! Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Akif Çetin (24) ile Nuray Çetin (23) çifti, kepçeyi süsleyip, gelin arabası yaptı. Akif Çetin'in, gelin almaya gittiği kepçeyle, çift konvoy eşliğinde şehir turu attı.
17.08.2019 Gündem
Düğün arabası TIR'ın altına girdi!
Düğün arabası TIR'ın altına girdi! Konya'da otomobilin, aynı yöne giden TIR'a arkadan çarptığı kazada, 6 kişi yaralandı.
9.07.2019 Gündem
Düğün arabası TIR'ın altına girdi!
Düğün arabası TIR'ın altına girdi! Konya'da otomobilin, aynı yöne giden TIR'a arkadan çarptığı kazada, 6 kişi yaralandı.
9.07.2019 Gündem
Düğün konvoyunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Düğün konvoyunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var Sivas’ta düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.
29.06.2019 Gündem
İstanbul’da ilginç düğün konvoyu
İstanbul’da ilginç düğün konvoyu İstanbul’da motosiklet tutkunu gelin ve damadın düğün konvoyu da motosikletlilerden oluştu. Gelin ile damadın nostaljik düğün arabasına motosikletlilerin oluşturduğu ilginç konvoy kameraya yansıdı. TEM Otoyolu Tekstil Kent Mevki'inde ilerleyen sürücüler gördükleri motosikletli düğün konvoyunu şaşkınlıkla izledi. Motosiklet tutkunu gelin ve damadın düğün konvoyunda çok sayıda motosiklet yer alarak ilginç görüntü oluşturdu. Düğün arabası nostaljik bir araç yapan gelin ile damadın konvoyunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu ilginç konvoy ise başka bir araçta bulunan vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. (MB-ÖFA-BA-Y)
11.09.2019 Yaşam
Yağmur Sarıoğlu’nun Lamborghini’si düğün arabası oldu
Yağmur Sarıoğlu’nun Lamborghini’si düğün arabası oldu Şimdilerde futbol hayatını Göztepe'de sürdüren Sabri Sarıoğlu'nun, eşi Yağmur'a hediye ettiği 2 milyon 700 bin lira değerindeki spor araba düğün aracı oldu.
23.03.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Arabası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.