Dünya Finali

Dünya Finali

Son dakika dünya finali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dünya finali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dünya finali haber sayfamızda...

Dünya Finali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.065 dünya finali haberi bulunmuştur.
4’e 4 Futbol Turnuvası: Red Bull Four 2 Score Başlıyor
4’e 4 Futbol Turnuvası: Red Bull Four 2 Score Başlıyor Red Bull’un global futbol etkinliği Red Bull Four 2 Score bu yıl Türkiye’de ilk defa düzenleniyor. Doğru zamanda atılan gollerin ekstra avantaj sağladığı turnuvanın Türkiye elemeleri Adana, Konya ve Samsun’da gerçekleşecek. Red Bull Four 2 Score kayıt işlemleri https://www.redbull.com/tr-tr/events/red-bull-four-2-score adresinden yapılabiliyor.
20.03.2024 Futbol
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım Her yıl 30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’lerini belirleyen Red Bull BC One Cypher için nefesler tutuldu. Finali 10 Mart saat 16.00’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
1.03.2024 Diğer
İşte Türkiye’nin 10 başarılı genci
İşte Türkiye’nin 10 başarılı genci Dünyanın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin 1983’ten bu yana düzenlediği Ten Outstanding Young Persons of the World programının Türkiye ayağı olan 29. TOYP Türkiye: “Türkiye’nin 10 Başarılı Genci” ödülleri sahiplerini buldu.
18.12.2023 Eğitim
Espor dünyasını buluşturan organizasyon! Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz
Espor dünyasını buluşturan organizasyon! Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz Dünyanın en büyük üniversiteler arası VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch’ın Dünya Finali, 24 Kasım Cuma günü Volkswagen Arena’da gerçekleşti.
6.12.2023 E-Spor
FUT Esports Red Bull Home Ground Dünya Finali’nde!
FUT Esports Red Bull Home Ground Dünya Finali’nde!   Espor dünyasının en prestijli VALORANT turnuvalarından Red Bull Home Ground EMEA bölge elemesi İstanbul Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşti. Avrupa’nın önde gelen takımlarının Tokyo’daki Dünya Finali’ne gitmek için verdiği mücadelenin kazananı Red Bull takımı FUT Esports oldu. Başarılı ekip, şimdi dünyanın en iyisi olmak için mücadele edecek.
16.10.2023 E-Spor
Avrupa’nın önde gelen takımları İstanbul’da buluşuyor
Avrupa’nın önde gelen takımları İstanbul’da buluşuyor Valorant'ın en prestijli sezon dışı turnuvalarından biri olan Red Bull Home Ground geri dönüyor. İlgiyle takip edilen organizasyonun EMEA bölgesi elemeleri 14-15 Ekim tarihlerinde İstanbul’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek. Kombine biletlerin ilk günden tükendiği Red Bull Home Ground’ın tek gün biletleri biletix.com adresinden satın alınabiliyor.
3.10.2023 Diğer
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada”
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada” Sevdiğin müzisyenler, beğendiğin oyuncular, hayranı olduğun sporcular… Dev konserlerden etkileyici oyunculuk performanslarına, ulusal ve uluslararası basketbol turnuvalarından dünya çapında Espor şampiyonalarına kadar her türden etkinlikte Volkswagen Arena’da buluşuyoruz.
12.09.2023 Advertorial
İstanbul'daki 3x3 basketbol turnuvasında rekor kırıldı!
İstanbul'daki 3x3 basketbol turnuvasında rekor kırıldı! Bu yıl Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile yapılan iş birliği kapsamında hayata geçen Red Bull Half Court turnuvasının finali İstanbul'da gerçekleşti.
14.06.2023 Diğer
Red Bull Half Court’ta kupanın sahipleri belli oldu
Red Bull Half Court’ta kupanın sahipleri belli oldu Dünyanın en büyük sokak basketbol turnuvalarından biri olan ve Türkiye’nin en yüksek katılımcı sayısına sahip 3x3 basketbol etkinliği Red Bull Half Court’ta kazanan ekipler belli oldu.
5.06.2023 Basketbol
Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi dünya finalinde
Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi dünya finalinde İstanbul Sanayi Odası (İSO), 47 ülkeden toplam 111 Odanın başvurduğu 2023 Dünya Odalar Yarışmasında “Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi” (İSO MEİP) ile Türkiye’nin adını finale yazdırdı.
14.05.2023 Ekonomi
Doodle şampiyonasına katılım devam ediyor
Doodle şampiyonasına katılım devam ediyor Doodle (karalama) şampiyonası 16 Ocak – 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmacılar, yaptıkları doodlelar (karalamalar) ile Mayıs’ta Amsterdam’da gerçekleşecek dünya finaline katılma şansı için yarışıyor. Yarışmanın başvuruları 24 Mart tarihine kadar devam ediyor.
19.01.2023 Kültür Sanat
Türk esporcular Dünya Finali için hazır
Türk esporcular Dünya Finali için hazır Dünyanın en büyük mobile turnuvalarından biri olan Mobile Legends Dünya Şampiyonası 1 Ocak – 15 Ocak tarihlerinde Jakarta’da düzenlenecek. Büyük finalde Türkiye’yi temsil edecek Incendio Supremacy takımı oyuncusu Furkan Akbulut, “hazırız ve kazanmak istiyoruz” dedi.
31.12.2022 E-Spor
Mobile Legends Dünya Finali için geri sayım başladı
Mobile Legends Dünya Finali için geri sayım başladı Dünyanın en büyük mobile turnuvalarından biri olan Mobile Legends Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı. Ülkelerindeki elemeleri geçen en iyi 16 Mobile Legends takımının karşı karşıya geleceği Mobile Legends M4 Dünya Finali, 1 Ocak – 15 Ocak tarihlerinde Jakarta’da düzenlenecek. 800 bin dolarlık ödül havuzunun oluşturulduğu büyük finalde Türkiye’yi Incendio Supremacy takımı temsil edecek.
26.12.2022 Diğer
Valorant turnuvası dünya finalinde geri sayım
Valorant turnuvası dünya finalinde geri sayım Öğrencilerin ülkesini ve okullarını temsil etmesine olanak sağlayan üniversiteler arası dünyanın en büyük global VALORANT turnuvasının dünya finali Brezilya’da yapılacak.
12.12.2022 Diğer
FUT Esports Manchester’da dünya şampiyonluğu için mücadele verecek
FUT Esports Manchester’da dünya şampiyonluğu için mücadele verecek VALORANT turnuvası Türkiye ayağında rakiplerini geçerek ülkenin en iyisi olduğunu kanıtlayan FUT Esports, 9-11 Aralık tarihlerinde Manchester'da dünya şampiyonluğu için mücadele verecek
7.12.2022 Diğer
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Taylor’sız olmaz! Amerikan Müzik Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu...
22.11.2022 Cadde
Breakdans dünya finali için geri sayım! Türkiye'den 2 isim
Breakdans dünya finali için geri sayım! Türkiye'den 2 isim Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışması Red Bull BC One, en başarılı B-Boy ve B-Girl’lerin başa baş mücadelesine sahne olacak.
1.11.2022 Galatasaray
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Milyon dolar’lık gün! Tülin Şahin, İstanbul Jewelry Show’da marka yüzü olduğu Sina Pırlanta’nın standında ziyaretçilerle buluştu...
11.10.2022 Cadde
Dansta dünya finaline gidecek isim Biser Mutlu oldu
Dansta dünya finaline gidecek isim Biser Mutlu oldu Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, 10 Eylül Cumartesi günü Ankara Seğmenler Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.
12.09.2022 Cadde
Dev turnuvada Türkiye’yi FUT Esports temsil edecek
Dev turnuvada Türkiye’yi FUT Esports temsil edecek Red Bull Home Ground en üst düzey VALORANT rekabetini yaşatmak ve oyunu yeni bir boyuta taşımak için geri döndü. Dünya’nın en iyi takımları merakla beklenen Home Ground turnuvasında mücadele edecek. Türkiye ayağında rakiplerini geçerek en iyi olduğunu kanıtlayan VALORANT takımı FUT Esports, 9-11 Aralık 2022’de, İngiltere’nin Manchester şehrindeki Victoria Warehouse’ta düzenlenecek olan Home Ground Dünya Finali’nde ülkemizi temsil etme hakkını kazandı.
29.08.2022 Diğer
Neymar Jr.’s Five’ta Dünya Finali zamanı
Neymar Jr.’s Five’ta Dünya Finali zamanı Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın adıyla düzenlenen sokak futbolu turnuvası Red Bull Neymar Jr.’s Five’da Dünya Finali 23-24 Mayıs tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleşecek. Türkiye'de kupaya uzanmayı başaran Atletico Trabzon ülkemizi temsil edecek.
23.05.2022 Diğer
Red Bull Neymar Jr.’s Five belgeseli çekildi: Şampiyonların Şehri
Red Bull Neymar Jr.’s Five belgeseli çekildi: Şampiyonların Şehri Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five’da Türkiye elemelerinin belgeseli çekildi.
21.05.2022 Diğer
New York’ta Türkiye’yi Jazzy ve Jester temsil edecek
New York’ta Türkiye’yi Jazzy ve Jester temsil edecek Her yıl dünyanın en iyi break dansçısını belirlemek için düzenlenen Red Bull BC One’ın Türkiye Finali 15 Mayıs 2022 tarihinde Antalya’da gerçekleştirildi.
16.05.2022 Vitrin
Dünyanın en prestijli breaking yarışması için son 1 hafta
Dünyanın en prestijli breaking yarışması için son 1 hafta Breaking dünyasının nefes kesen kapışması Red Bull BC One en iyi B-Boy ve B-Girl'leri arıyor.
12.05.2022 E-Spor
Sırada dünya finali var!
Sırada dünya finali var! Belediye tarafından kurulan Buca Bilim ve Sanat Merkezi, iki ayrı yarışmadan ödülle kente döndü.
10.05.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Finali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.