Utanma, korkma: Her gün değil, yılda sadece 1 kez!
Utanma, korkma: Her gün değil, yılda sadece 1 kez! Bugün sağlıkta önemli günler takvimine bir yenisi daha eklendi. 20 Eylül tüm dünyada "Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü" (World Go Day) ilan edildi. Bu konudaki farkındalığı artırmak, endişe ve utanma duvarlarını aşmak büyük önem taşıyor. Çünkü yılda sadece 1 kez yapılacak basit bir kontrolle yaşanacak kötü senaryolar engellenebilir!
20.09.2019 Kadın Sağlığı
Daha önce hiç Smear testi yaptırdınız mı?
Daha önce hiç Smear testi yaptırdınız mı? Jinekolojik kanserlere dikkati çekmek amacıyla 20 Eylül Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü (World Go Day) ilan edildi. PembeNar ekibi olarak farkındalık yaratabilmek için sokağa inip kadınlara kanser teşhisinde hayati öneme sahip Smear testi hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını sorduk. Sen de utanma, korkma, ihmal etme, harekete geç!
20.09.2019 Pembenar Tv
20 Eylül 'Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü' ilan edildi
20 Eylül 'Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü' ilan edildi Avrupa Kadın Kanserleri Hasta Dernekleri Birliği (ENGAGe) Eş Başkanları Esra Ürkmez ve Doç.Dr. Murat Gültekin'in girişimleri sonucunda, jinekolojik kanserlere dikkati çekmek amacıyla 20 Eylül Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü (World Go Day) ilan edildi
20.09.2019 Kadın Sağlığı