KAMPANYA BUGÜN BİTİYOR: Şok Market'te Dünya Makarna Günü kampanyası! 350 Gr Filiz Yumurtalı Uzun Eriştede 3 günlük % 20 indirim
KAMPANYA BUGÜN BİTİYOR: Şok Market'te Dünya Makarna Günü kampanyası! 350 Gr Filiz Yumurtalı Uzun Eriştede 3 günlük % 20 indirim Bugün Dünya Makarna Günü...Günün anlamına göre Şok Market kampanya düzenledi. Toplam 3 gün sürecek olan Şok market kampanyasında Filiz Yumurtalı Uzun Eriştede % 20 indirim uygulanıyor. Peki Şok markette makarnalar ne kadar?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
Dünya Makarna Günü'ne özel 4 makarna sosu tarifi
Dünya Makarna Günü'ne özel 4 makarna sosu tarifi Bugün 25 Ekim Dünya Makarna Günü! Biz de makarna severlere özel 4 özel sos tarifini sizinle paylaştık. Bugün makarnanızı bu soslardan biriyle yapmaya ne dersiniz?
Dünya Makarna Günü nedir?
Dünya Makarna Günü nedir? Dünya Makarna Günü, bir yemek türünü onurlandırmak için belirlenen günlerden yalnızca biri. Dünya Makarna Günü nedir? Dünya Makarna Günü ne zaman kutlanıyor?
13.11.2018 Dünya
Dünya Makarna Günü’ne özel lezzet tadımı
Dünya Makarna Günü’ne özel lezzet tadımı Ünlü makarna şefi Carla Ferrari, Dünya Makarna Günü’ne özel lezzetli tadımları ile Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazasında!
22.10.2015 Kültür Sanat