Prematüre bebekler ve anneleri Kovid-19'dan nasıl etkileniyor?
Prematüre bebekler ve anneleri Kovid-19'dan nasıl etkileniyor? Türk Neonatoloji Derneği Başkanı Prof.Dr. Esin Koç, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsımında açıklamalarda bulundu. Koç, Türkiye’de her 10 bebekten 1'inin prematüre olarak doğduğunu ve bu bebeklerin zamanında doğan akranlarıyla benzer hayatta kalma ve kaliteli yaşam şansını yakalayabilmeleri için bu alanda eğitim görmüş yenidoğan uzmanlarının önemine dikkat çekti. Prof.Dr. Esin Koç, Kovid-19 salgınının prematüre bebekler ve anneleri nasıl etkilediğini de açıkladı
17.11.2020 Çocuk Sağlığı
Dünya Prematüre Günü Ödül ve Farkındalık Gecesi Töreni için geri sayım başladı
Dünya Prematüre Günü Ödül ve Farkındalık Gecesi Töreni için geri sayım başladı 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında ilk kez; ülkemizdeki prematüre doğumlara dikkat çekmek ve bu alanda farkındalık sağlamak için dünyaya gözlerini erken açan ve yaşama tutunmak için özel bakıma muhtaç olan küçük melekleri hayata bağlayan yeni doğan yoğun bakım ünitesi doktor ve hemşireleri, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek prematüre çocuk sahibi ailelerin katılımı ile ödüllendirilecek.
Dünya Prematüre Günü aile eğitim sempozyumu
Dünya Prematüre Günü aile eğitim sempozyumu 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla Duygusal Akademi’nin hazırladığı aile eğitim semineri daha bilinçli ebeveynler yaratmayı hedefliyor.
6.07.2020 Doğum