Dur

Dur

Son dakika Dur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dur haber sayfamızda...

Dur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.751 dur haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı Çin'de tanımadığı bir kadın tarafından sokakta kovalanıp kucaklandı. Çaresiz adam, peşindeki kadından kurtulabilmek için bir restoran tuvaletine sığınmak zorunda kaldı. Başına gelenleri, sosyal medyadan anlatan adam, cinsel tacizin görünüş veya cinsiyetle ilgili olmadığının altını çizdi.
18.04.2024 Dünya
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Sabah uyandıklarında şoke oldular! Taksi, iki duvar arasına sıkıştı
Sabah uyandıklarında şoke oldular! Taksi, iki duvar arasına sıkıştı Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, alkollü olduğu için polisten kaçan taksi şoförü Y.K.'nın aracı iki duvar arasına sıkıştı.
13.04.2024 Haberler
Sabah uyandıklarında şoke oldular! Taksi, iki duvar arasına sıkıştı
Sabah uyandıklarında şoke oldular! Taksi, iki duvar arasına sıkıştı Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, alkollü olduğu için polisten kaçan taksi şoförü Y.K.'nın aracı iki duvar arasına sıkıştı.
13.04.2024 Gündem
Ne eş, ne anne sözü dinliyorlar! Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre ile Aleyna'ya uyarı
Ne eş, ne anne sözü dinliyorlar! Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre ile Aleyna'ya uyarı Survivor All Star'ın yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu, aralarındaki samimiyetle sık sık magazin gündemine konu oluyor. Yarışmanın dün akşamki bölümünde yer alan açık artırma oyununda pasta alan Yunus Emre, tabağını Aleyna ile paylaşınca Acun Ilıcalı araya girerek ikiliyi uyardı.
12.04.2024 Cadde
‘Gitme Akşener!’
‘Gitme Akşener!’ Bir grup İYİ Parti’li, sosyal medyada “GitmeMeralAkşener” etiketiyle, 27 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener’e çağrıda bulundu.
12.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da 1 milyon TL'lik ödül oyununun kazananı belli oldu
Survivor All Star'da 1 milyon TL'lik ödül oyununun kazananı belli oldu Survivor All Star'da gün geçtikçe ödüllerin seviyesi de yükselmeye devam ediyor. Mavi takım ile Kırmızı takımın yarıştığı ödülde 1 milyon TL'yi kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!"
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!" Survivor All Star'da bugün iletişim ödülü vardı. Yarışmacılar aileleri ile 8 dakika mesajlaşarak hasret giderdi. Aleyna'nın annesinden ise uyarı geldi mesajda. Whatsapp üzerinden yazışmada Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte merak edilen detaylar...
11.04.2024 Cadde
CHP lideri Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP lideri Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret CHP’nin Hatay seçimlerine ilişkin itiraz başvurusu sonuçsuz kaldı.
9.04.2024 Gündem
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok!
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok! Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, iftar programında basın mensuplarıyla buluştu.
8.04.2024 Gaziantep FK
Alanyaspor camiası iftar yemeğinde buluştu!
Alanyaspor camiası iftar yemeğinde buluştu! Alanyaspor Kulübü'nde Başkan Hasan Çavuşoğlu tarafından iftar yemeği organize edildi.
8.04.2024 Alanyaspor
Kayseri'de 'Şuşa Azerbaycan Evi' törenle açıldı! 'Bütün dünya için bir örnektir'
Kayseri'de 'Şuşa Azerbaycan Evi' törenle açıldı! 'Bütün dünya için bir örnektir' Kayseri'de, Talas Belediyesi tarafından Azerbaycan Kardeşlik Parkı'na yaptırılan Şuşa Azerbaycan Evi, düzenlenen törenle açıldı. Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, "Türkiye- Azerbaycan kardeşliği bütün dünya için bir örnektir" dedi.
7.04.2024 Gündem
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! 2 projeyi Ulaştırma Bakanlığı üstlendi
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! 2 projeyi Ulaştırma Bakanlığı üstlendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024 Ekonomi
Biber gazı sıkan polis hakkında Valilik harekete geçti
Biber gazı sıkan polis hakkında Valilik harekete geçti Nevşehir’de sivil polis ekiplerinin vatandaşları biber gazı sıkarak gözaltına almasına ilişkin Nevşehir Valiliği polis memuru hakkında soruşturma başlattı.
6.04.2024 Gündem
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna Kalaycıoğlu'na gözdağı: 'Saçını başını yolarım'
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna Kalaycıoğlu'na gözdağı: 'Saçını başını yolarım' Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu son dönemde en çok konuşulan, söyleyecekleri en çok merak edilen ismi Beria Özden oldu. Eşi Yunus Emre Özden’in Survivor All Star'da, Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlaşmaları çok konuşulurken, herkes Beria ne diyecek diye bekledi. Beria Özden ilk açıklamalarını yaptı.
4.04.2024 Cadde
Galatasaray'ın yıldızı Mertens için olay benzetme: Kleptomani hastası!
Galatasaray'ın yıldızı Mertens için olay benzetme: Kleptomani hastası! Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızını sert bir dille eleştirdi. İşte Kalkan'ın 'Oscar goes to Mertens' başlıklı yazısı...
4.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Dur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.