'Google sürekli olarak duruyor' hatası ne demek, neden oluyor, çözümü nedir? Android çöktü mü?
'Google sürekli olarak duruyor' hatası ne demek, neden oluyor, çözümü nedir? Android çöktü mü? Android telefon kullanan vatandaşlar bugün 'Google sürekli olarak duruyor' hatası ile karşı karşıya kalıyor. Telefonlarından istediği araştırmayı yapamayan kullanıcılar Google sürekli olarak duruyor hatası ne demek, çözümü nedir? Android telefonlar çöktü mü? sorularına cevap arıyor.
22.06.2021 Gündem
Selçuklu dönemine ait Çeşnigir Köprüsü asırlardır ayakta duruyor
Selçuklu dönemine ait Çeşnigir Köprüsü asırlardır ayakta duruyor Kırıkkale’de 13. yüzyılda kesme taştan yapılan köprü, geçirdiği birçok doğal afete rağmen ayakta duruyor. Selçuklu dönemine ait 13. yüzyılda halkın imece usulüyle yaptığı Çeşnigir Köprüsü, tanıklık ettiği birçok doğal afete rağmen yıllara meydan okuyor. Çeşnigir Köprüsü, Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesi ile Köprüköy arasında Kızılırmak Nehri üzerinde yapılmış tarihi bir köprüdür. Selçuklu döneminde yapılan Çeşnigir Köprüsü, yazılı kaynaklara göre 13. yüzyıla ait bir eser olduğu biliniyor. 1402 yılında Ankara Savaşı’nın yapılacağı alana ilerleyen Timur ordularının bu köprüyü kullandığı rivayet edilmektedir. Çeşnigir Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Han'ın Mısır Seferi sırasında Mimar Sinan tarafından yeniden yapılmıştır. Köprü, bölgedeki Kapulukaya Barajı'nın faaliyete geçmesinden önce geçiş güzergahı olarak kullanılırdı. Köprünün ayak kısımları suyun içinde kalması nedeniyle araç ve yaya geçişi yapılamıyor. 18,60 metre orta açıklığa sahip köprünün 3 adedi suyun yükselmesi halinde akışı sağlamak ve köprünün ağırlığını hafifletmek amacıyla yukarıda, 9 adedi de aşağıda olmak üzere 12 göze sahiptir. Kayalık arazide sağlam temeller üzerine oluşturulmuştur. Köprüyü ziyarete gelen ziyaretçiler bir taraftan tarihle iç içe olmanın yanı sıra güzel bir doğa manzarasını da doyasıya seyretmiş oluyor. Balık tutan, doğa ve tarihle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen ziyaretçiler ise Çeşnigir Köprüsü’nü tercih ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Son dakika: Alman devinden flaş karar! Üretimi durduruyor...
Son dakika: Alman devinden flaş karar! Üretimi durduruyor... Alman otomotiv devi Volkswagen, yıllık satış rakamları oldukça düşük olan Scirocco ve Beetle'ın üretimini sonlandırmaya yönelik karar aldı.
10.05.2017 Ekonomi
Son dakika: Alman devinden flaş karar! Üretimi durduruyor...
Son dakika: Alman devinden flaş karar! Üretimi durduruyor... Alman otomotiv devi Volkswagen, yıllık satış rakamları oldukça düşük olan Scirocco ve Beetle'ın üretimini sonlandırmaya yönelik karar aldı.
10.05.2017 Ekonomi
Bu sehpaya koyulanlar uçuyor!
Bu sehpaya koyulanlar uçuyor! İlüzyonist ve bilim insanı Brussup'ın son tasarımı izleyenleri şok etti! İçine yerleştirilmiş özel düzeneğin yarattığı manyetik alan sayesinde üzerine koyulan her şeyi havaya tutan bu sehpanın 'uçurduklarına' inanamayacaksınız!
11.09.2019 İlginç Videolar
Onları havada tutan şey...
Onları havada tutan şey... Bilim laboratuvarları her gün mucizelere sahne oluyor. Bilim insaları ses frekansları marifetiyle su damlalarını havada tutmayı başardılar...
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu gemi batmıyor!
Bu gemi batmıyor! Özel olarak okyanus bilimciler için geliştirilen bu gemi, 90 derece dik açıyla duruyor, batmıyor...
11.09.2019 İlginç Videolar
Neden "durduk"?
Neden "durduk"? Taksim'de dün akşam saatlerinde "duran adam " eylemine katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 17 kişi kimlik polis merkezindeki işlemlerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.
11.09.2019 Haberler
Bu kez avukatlar "duruyor"
Bu kez avukatlar "duruyor" Taksim Gezi Parkı için yapılan "Duran Adam" eylemelerine avukatlardan da destek geldi. İstanbul Adliyesi'nde eylem yapan "Duran Avukatlar", ilginç görüntüler oluşturdu.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri