Düşes

Düşes

Son dakika Düşes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Düşes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Düşes haber sayfamızda...

Düşes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 641 düşes haberi bulunmuştur.
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor'
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor' Sussex Dükü Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, bir hayır kurumunu desteklemek üzere Florida'da düzenlenen polo maçına katıldılar. Harry'nin de oynadığı maçın sonunda Prens'e kupa takdim eden Markle'ın, bir kadının eşinin yanında poz vermek istemesi üzerine yaptığı hareket magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Meghan Markle geri döndü
Meghan Markle geri döndü İngiliz Kraliyet Ailesi’nden 2020’de ayrılarak ABD’ye taşınan İngiltere Prensi Harry’nin eşi Düşes Meghan Markle, 4 yıllık bir aradan sonra Instagram’a, yaşam tarzı markası American Riviera Orchard’ı piyasaya sürdüğünü duyurmak için döndü.
16.03.2024 Dünya
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri Evcil hayvan sahipleri aileye yeni katılan dostları için en güzel isimleri vermeyi istiyor. Rengarenk pulları minik ve sevimli halleri ile akvaryum balıkları için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Rengine ve karakterine göre isim vermeyi düşünenler için hazırladığımız balık isimleri ile ilgili içerikte akvaryum balıklarına verilebilecek isim önerilerini bulabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
Sealand Hakkında Bilgiler; Sealand Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sealand Hakkında Bilgiler; Sealand Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sealand, dünyanın en ilginç mikro ülkelerinden biridir. Çünkü ülke bir deniz üzerinde platform üzerine kuruludur. Aslında bir savaş kulesi üzerine kurulu olan platform-ada ülkesini hiçbir devlet tanımıyor. Sealand hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Düşes 'Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler' demişti! İfşa oldular
Düşes 'Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler' demişti! İfşa oldular Prens Harry ile Meghan Markle, iki yıl önce Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda Kraliyet Ailesi'nden iki kişinin oğulları Archie'nin ten renginin nasıl olacağı hakkında konuştuğunu açıklamıştı. Bu açıklama üzerine Kraliyet Ailesi ırkçılıkla suçlanmıştı. Meghan ile Harry'nin isimlerini vermeyi reddettiği bu iki kişinin kim olduğu sonunda ortaya çıktı.
30.11.2023 Cadde
Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek? 'Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor'
Büyük aşkın sonu kötü mü bitecek? 'Prens Harry eski hayatına dönmek istiyor' Kral III. Charles ile Prenses Diana'nın küçük oğlu Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın evliliğinde alarm çanları çaldığı iddia edildi. Prens Harry'nin İngiltere'deki eski hayatına dönmek istediği ve Meghan Markle'ın bu istek karşısında hayal kırıklığına uğradığı öne sürüldü. İşte detaylar...
5.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Düşes geri dönüyor! Tek paylaşımla kazanacağı para dudak uçuklattı
Düşes geri dönüyor! Tek paylaşımla kazanacağı para dudak uçuklattı Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sussex Düşesi Meghan Markle'ın, Kraliyet sosyal medya hesabının devre dışı bırakılmasının ardından yeni bir hesap açtığı ve yakında Instagram'a geri döneceği iddia edildi. Düşes'in tek bir paylaşımla kazanabileceği öne sürülen ücretler ise dudak uçuklattı.
29.08.2023 Cadde
Hurdacılık yapıyordu, yazılım alanında Çin'de dünya üçüncüsü oldu
Hurdacılık yapıyordu, yazılım alanında Çin'de dünya üçüncüsü oldu Hurdacılık yaparken mühendis olan ve yaptığı yazılım ile Çin'de düzenlenen yarışmaya katılan Göncü Musa Zeytun dünya üçüncüsü oldu. Zeytun yaşadığı süreci ise bu sözlerle anlattı...
10.08.2023 Gündem
Prens Harry ünvanına veda etti! Buckingham Sarayı yıllar önce uyarmış
Prens Harry ünvanına veda etti! Buckingham Sarayı yıllar önce uyarmış Kral III. Charles ile Prenses Diana'nın küçük oğlu Prens Harry, son dönemde Kraliyet Ailesi'ni karıştıran 'Spare' adlı anı kitabıyla gündeme geliyordu. 'Yedek Prens', son olarak önemli bir ünvanının elinden alınmasıyla manşetlerde yer aldı.
9.08.2023 Cadde
Tom Cruise ile aşk mı yaşıyor? Son noktayı koydu!
Tom Cruise ile aşk mı yaşıyor? Son noktayı koydu! Ünlü oyuncu Hayley Atwell'in, 2020'de çekimlerine başlanan yeni 'Görevimiz Tehlike' filminin setinde Tom Cruise ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. Konuyla ilgili ilk kez geçtiğimiz mayıs ayında konuşan Atwell, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda aktör ile aşk yaşadığı iddialarına son noktayı koydu.
12.07.2023 Cadde
Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Kırmızı halıda yanak yanağa poz verdiler
Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Kırmızı halıda yanak yanağa poz verdiler Ünlü oyuncu Hayley Atwell'in, 2020'de çekimlerine başlanan yeni 'Görevimiz Tehlike' filminin setinde Tom Cruise ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. Konuyla ilgili ilk kez geçtiğimiz mayıs ayında konuşan Atwell, son olarak Cruise ile filmlerinin galasındaki samimi pozlarıyla gündeme geldi.
28.06.2023 Cadde
Mamografide hastalığı öğrendi
Mamografide hastalığı öğrendi Kardeşinin ısrarıyla mamografi çektirince meme kanseri olduğunu öğrenen Düşes Sarah Ferguson ameliyat edildi.
27.06.2023 Dünya
'Yakınlaşma' iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim'
'Yakınlaşma' iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim' Son olarak 'Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında' filminde rol alan dünyaca ünlü oyuncu Hayley Atwell'in, 2020'de çekimlerine başlanan yeni 'Görevimiz Tehlike' filminin setinde Tom Cruise ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. Konuyla ilgili üç yıldır sessizliğini korusan ikiliden Atwell, ilk kez Cruise ile ilgili açıklama yaptı.
6.05.2023 Cadde
Hollywood ajansıyla anlaşma imzaladı
Hollywood ajansıyla anlaşma imzaladı İngiliz kraliyet ailesinden 2020’de ayrılarak ABD’ye taşınan Prens Harry’nin eşi Düşes Meghan Markle’ın (41) Hollywood’un ünlü yetenek ajansı William Morris Endeavor (WME) ile sözleşme imzaladığı açıklandı.
29.04.2023 Dünya
Don Kişot - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Don Kişot - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı En ünlü kitaplardan birisi olan Don Kişot son derece ilgi çekici bir içeriğe sahiptir. Kitaptaki olaylar ise Don Kişot üzerinden ilerlemektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
11.04.2023 Eğitim
Kral iki oğlunun arasında kaldı!
Kral iki oğlunun arasında kaldı! İngiltere Kralı Charles taç törenine ABD’de yaşayan ve aralarının açık olduğu küçük oğlu Harry’nin de katılmasını isterken büyük oğlu William buna karşı çıkıyor.
30.01.2023 Dünya
Prens Harry kitabında anlattı: 25 kişiyi öldürdüm
Prens Harry kitabında anlattı: 25 kişiyi öldürdüm Prens Harry, İngiliz Kraliyet ailesiyle ilgili çarpıcı iddiaları kaleme aldığı kitabı ‘Yedek’te Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü yazdı.
6.01.2023 Dünya
Galası yapıldı
Galası yapıldı HÜSEYİN ALTUN - Oyuncu kadrosunda; Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Ceyda Ateş, Hayrettin Karagöz, Korhan Erduran, Esma Soysal, Gökhan Güneş ve Caner Kurtaran gibi isimlerin yer aldığı, ‘Düşeş Mafya Sızıntısı’ filminin galası önceki akşam Torun Center’da gerçekleşti...
5.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Düşes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.