Dikkatsiz taksi şoförü, yolcuyu böyle düşürdü
Dikkatsiz taksi şoförü, yolcuyu böyle düşürdü İstanbul Beylikdüzü'nde bir taksi şoförü, yolcusunun inmesini beklemeden aracını hareket ettirince, yolcu yere düştü. Olay başka bir sürücünün araç kamerasına yansıdı.
10.04.2022 Gündem
Harkov’da Rus savaş uçağı düşürüldü
Harkov’da Rus savaş uçağı düşürüldü Ukrayna, Rusya ordusuna ait bir savaş uçağını düşürdü.
13.03.2022 Haberler
Kriz çıkaracak gelişme! ABD'ye ait İHA'yı düşürdüler
Kriz çıkaracak gelişme! ABD'ye ait İHA'yı düşürdüler Yemen'deki Husiler, Zemar kentinde, ABD'ye ait MQ9 tipi bir insansız hava aracı (İHA) düşürdüklerini duyurdu.
21.08.2019 Dünya
Twitter'da günlük takip limiti düşürüldü!
Twitter'da günlük takip limiti düşürüldü! Twitter, kullanıcıların bir günde edebileceği takip sayısını düşürdü.
10.04.2019 Sosyalmedya
İsrail, Suriye jetini düşürdü
İsrail, Suriye jetini düşürdü İsrail, uçak hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle Esed rejimine ait bir savaş uçağını düşürdüğünü duyurdu. İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF) sözcüsü, İsrail hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle Esed rejimine ait bir savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı. Rus yapımı Sukhoi tipi savaş uçağının 2 patriot füzesi ile vurulduğu aktarıldı. Savaş uçağının İsrail hava sahasının 2 kilometre içerisine girdiği açıklandı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Hava kuvvetlerimiz Golan'ın güneyinde Sukhoi tipi savaş uçağını düşürdü" ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
Yoğun bakım hastası sedyeden düşürüldü: 'Beynini patlattılar adamın'
Yoğun bakım hastası sedyeden düşürüldü: 'Beynini patlattılar adamın' İZMİR'de, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde yoğun bakımdaki yaşlı bir hastanın MR çekimi sonrasında sedyeden düşürüldüğü iddiasıyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü'nün idare işlem başlattığı belirtildi. Bu arada olayın hemen ardından çekilen görüntüler sosyal medyada dolaşmaya başladı. Görüntülerde yerdeki kanlar ve olaya şahit olanların ifadelerinin yanı sıra güvenlik görevlilerinin çekim yapan kadınla şok diyalogları yer alıyor.
18.01.2018 Gündem
Yoğun bakım hastası sedyeden düşürüldü: 'Beynini patlattılar adamın'
Yoğun bakım hastası sedyeden düşürüldü: 'Beynini patlattılar adamın' İZMİR'de, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde yoğun bakımdaki yaşlı bir hastanın MR çekimi sonrasında sedyeden düşürüldüğü iddiasıyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü'nün idare işlem başlattığı belirtildi. Bu arada olayın hemen ardından çekilen görüntüler sosyal medyada dolaşmaya başladı. Görüntülerde yerdeki kanlar ve olaya şahit olanların ifadelerinin yanı sıra güvenlik görevlilerinin çekim yapan kadınla şok diyalogları yer alıyor.
18.01.2018 Gündem
Sümela Manastırı havadan böyle görüntülendi
Sümela Manastırı havadan böyle görüntülendi Trabzon’un Maçka ilçesi Altındere Vadisi’ndeki tarihi Sümela Manastırı’nda tartışmalara neden olan ve 2 yıldır süren restorasyon çalışmalarını İhlas Haber Ajansı (İHA) kameraları görüntüledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, 22 Eylül 2015 tarihinde ziyarete kapatılarak restorasyon çalışmalarına başlanan manastırdaki çalışmaların 1. aşaması geçtiğimiz yıl Kasım ayında tamamlandı. Restorasyon çalışmaları kapsamında ilk aşamada, kirişte su kemerlerinin üst bölümündeki taşlar aşağı düşürülürken, ikinci aşamada manastırın üst kısmındaki taşlar aşağı düşürülüyor. Üçüncü aşamada da restorasyonu tamamlanarak tarihi manastır ziyarete açılacağı belirtilirken, yetkililer, manastırın doğal dokusu ve yapısı bozulmadan hızlı bir şekilde tarihi yapının ziyarete açılması için en büyük engel olarak hava ve coğrafi şartları görüyor. Çalışmalar güç şartlarda sürüyor Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan ve 25 ay önce restorasyon çalışmalarına başlanan Sümela Manastırı’nda restorasyon çalışmaları güç şartlarda devam ediyor. Manastır ve ziyaretçiler için tehlike oluşturan kayalar 20 kişilik endüstriyel dağcı ekibi tarafından tek tek 200 metrelik yamaçtan aşağıya düşürülerek sarp yamaçlar temizlenirken, çalışmanın en zor bölümünü taş düşürme işlemi oluşturuyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda restorasyon çalışmalarının birinci aşaması tamamlanırken, manastırın tamamındaki tüm kaya güçlendirme ve düşürme çalışmalarının şuana kadar yüzde 50’si tamamlandı. Dış avlunun kaya düşme ve güçlendirme çalışmasının yüzde 99’luk bölümü biterken, çalışmaların en zor bölümünü ise manastırın girişinde bulunan bin 600 tonluk kaya parçasının parçalanarak düşürülme işlemi oluşturuyor. Manastırın restorasyonun ikinci aşamasında manastırın üst kısmındaki büyük kaya parçaları kafesler içine alınarak kayalar kırılacak ve kırılan kaya parçaları asansör sistemi ile aşağıya taşınacak. Tarihi yapılarda bu tarz bir restorasyon ç
11.09.2019 Yaşam
1 saniyede 2 kişiyi devirdi
1 saniyede 2 kişiyi devirdi 1 saniyede 2 kişiyi devirdi
11.09.2019 İlginç Videolar
Bebeği havada tuttu
Bebeği havada tuttu Babasının düşürdüğü bebeği resepsiyonist havada yakaladı. Güvenlik kamarasına yansıyan görüntülerde, resepsiyonda bekleyen bir kişinin, taşıma çantasındaki bebeği düşürdüğü görülüyor. Bu sırada işiyle ilgilenen resepsiyon görevlisiyse ani bir tepkiyle, minik bebeği havada yakalayarak yere düşmesini önlüyor. Şanslı bebek, tekrar çantasına konulurken, olay sonrası büyük şok yaşayan babanınsa sakinleşmek için su içmesi dikkatlerden kaçmıyor.
11.09.2019 Yaşam
Rus helikopteri İdlib'de düşürüldü
Rus helikopteri İdlib'de düşürüldü Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye İdlib'de operasyondan dönen bir helikopterin muhalifler tarafından düşürüldüğünü açıkladı. Helikopterde üçü mürettebat ikisi askeri personel olmak üzere beş kişi vardı ve yere çakılan araçta kurtulan olmadı. Moskova, Mi-8 tipi helikopterin karadan bir silahla vurularak düşürüldüğünü duyurdu. Al Jazeera'ye bilgi veren kaynaklar, helikopterin İdlib ile Halep arasındaki idari sınır bölgesinde düştüğünü ve içindeki tüm kişilerin öldüğünü bildiriyor.
11.09.2019 Haberler
Cesedi ağaçtan düşürünce savcıdan fırçayı yediler
Cesedi ağaçtan düşürünce savcıdan fırçayı yediler Antalya'da bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 22 yaşındaki Ömer Demir, parkta kendini ağaca asarak intihar etti. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde gencin öldüğünü belirledi. Ömer Deniz'in ağaçtan indirilmesi için parka itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın merdiveni ile cesedi indirmeye çalıştığı sırada Ömer Deniz'in cesedi 2.5 metre yükseklikten düştü. Deniz’in cesedi önce duvara daha sonra beton zemine çarptı. Olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet Savcısı, 'Sizin yapacağınız iş bu kadar zaten' diye ceseti düşüren itfaiyecilere tepki gösterdi. Ömer Deniz’in cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Hamile kadına en büyük acıyı yaşattılar
Hamile kadına en büyük acıyı yaşattılar Adana'da motosikletli iki kişinin pazardan dönerken el çantasını çaldığı kadın, 2.5 aylık bebeğini düşürdü.
11.09.2019 Yaşam
iPhone 6 kaynar suya atıldı, ya sonra...
iPhone 6 kaynar suya atıldı, ya sonra... iPhone 6’ya Çin eziyeti yaptı ama telefon çalışmaya devam etti. Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan bir görüntü, izleyenleri şaşkına çevirdi. Zira iPhone’un yeni amiral gemisi, içinde su kaynayan bir tencereye atılıyordu. Daha garibi ise, telefonun kaynayan sudan çıktıktan sonra bile çalışıyor olmasıydı.
11.09.2019 İlginç Videolar
İlk iPhone 6'yı aldı canlı yayında düşürdü!
İlk iPhone 6'yı aldı canlı yayında düşürdü! Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan iPhone 6'yı ilk alan genç televizyonda canlı yayına konuk oldu. Spikerin ısrarı üzerine paketi kameralar karşısında açacaktı ki bir anda çığlıklar yükseldi...
11.09.2019 Nevidyo
Hakeme yaptığı hareket yüzünden 6 maç ceza!
Hakeme yaptığı hareket yüzünden 6 maç ceza! Cherno More Varna takımı defans oyuncusu Sasho Alexandrov, Levski Sofya ile oynanan maçta yaptığı hareket sonucu penaltı veren hakeme yaptığı hareket nedeniyle 6 maç ceza aldı.
29.01.2013 Haber Bülteni

Benzer Haber Etiketleri