Gelinin duvağını kaldıran damat şoka girdi!
Gelinin duvağını kaldıran damat şoka girdi! İSTANBUL'da düğün öncesi gelini ilk kez görecek damat Tamer Bekiroğlu, arkadan gelen gelinlik içindeki kişinin erkek arkadaşı olduğunu görünce şok oldu. Gelin Fulya Yüksel?in yaptığı şakanın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fulya Yüksel ile Tamer Bekiroğlu, İstanbul'da görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Düğün öncesi gelini ilk kez görecek olan Tamer Bekiroğlu, arkadaşlarıyla Fulya Yüksel'in bulunduğu yere gitti. Elinde çiçekle arkasını dönen Tamer Bekiroğlu, heyecanla arkadan gelen gelini bekledi. Beyazlar içinde gelen gelin, Tamer Bekiroğlu?nun omzuna dokundu. Büyük bir heyecanla arkasını dönen damat, gelinliğin içinde erkek arkadaşını görünce büyük şok yaşadı. Damat ve arkadaşlarının gülme krizine girdiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler, izleyenleri güldürdü. Fulya Yüksel, o anlar 'En güzel damat şakası' diyerek sosyal medyada paylaştı.
11.09.2019 Nevidyo
Tabutuna duvak ve çiçek konuldu
Tabutuna duvak ve çiçek konuldu Sinop’ta evinde ölü bulunan 13 yaşındaki kız çocuğu memleketi Amasya’nın Merzifon ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Edinilen bilgiye göre, Zeytinlik Mahallesi’ndeki evlerinde tek başına olduğu sırada polis olan babasının silahıyla kafasına bir el ateş ettiği ileri sürülen İldeniz A. hayatını kaybetti. Annesinin eve geldiğinde kızının cansız cesediyle karşılaşması sonrası polis memuru olan baba H.A. sinir krizi geçirdi. Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılan İldeniz A.'nın cenazesi memleketleri Amasya’nın Merzifon ilçesinde Kara Mustafa Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Tabutun üzerine duvak ve çiçek konuldu. Gözyaşları döken baba H.A.'yı polis arkadaşları yalnız bırakmadı. Sinop ve Amasya Emniyet Müdürlükleri de cenazeye çelenk gönderdi.
11.09.2019 Yaşam
Sınıra örülen duvar 11.5 km'ye ulaştı
Sınıra örülen duvar 11.5 km'ye ulaştı Suriye sınırında yer alması nedeniyle kaçakçılığın ve yasa dışı geçiş girişimlerinin yoğun olduğu Hatay'da, Reyhanlı ilçesinde sınıra örülen duvarın ilk etabı tamamlandı.
15.10.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri