İş yerinde moral bozan 6 şey
İş yerinde moral bozan 6 şey Çalışma hayatı çoğu zaman motivasyona bağlıdır. Motivasyon ve moral kaybı çalışmanın kalitesini de düşürür. Peki iş yerinde moral bozan şeyler nelerdir?
11.09.2018 Kariyer
Sandığınızdan daha başarılı olduğunuzun 5 kanıtı
Sandığınızdan daha başarılı olduğunuzun 5 kanıtı İş hayatında bazen çok başarılı hissetmeyebilirsiniz. Böyle hissettiğiniz zamanlarda bazı başarı kıstaslarını hayatınıza uygulayıp uygulamadığınızı kendinize sorun.
2.04.2018 Kariyer
İş yerinde gülmenin 5 faydası
İş yerinde gülmenin 5 faydası İş yerleri genellikle ciddiyetin ve profesyonelliğin ön plana çıktığı ortamlar olsa da barındırdığı baskı ve stresi azaltmak için mizahın önemli bir rol oynadığını söyleyen Uzman Dr. Mehmet Yavuz, ofiste gülmenin 5 faydasını anlatıyor.
12.01.2018 Kariyer
İşten izin alamayanlara 5 motivasyon önerisi
İşten izin alamayanlara 5 motivasyon önerisi Her insan işten güçten bunaldığı dönemlerde tatile çıkmanın hayalini kurar. Fakat herkes istediği zaman işten izin alamaz. Bu stresli ve yorucu dönemlerde en azından tatil için izin alana kadar kendinizi motive etmeye yetecek bazı ipuçları bulunuyor.
21.12.2017 Kariyer
Çalışanların duyguları performanslarını ne kadar etkiliyor?
Çalışanların duyguları performanslarını ne kadar etkiliyor? Araştırmalara göre çalışanların duyguları, ruh durumu ve genel eğilimleri; iş performansı, karar verme, yaratıcılık, ciro, takım çalışması, müzakereler ve liderlik üzerinde doğrudan etkiler yaratıyor.
8.12.2017 Kariyer