Düzenek

Düzenek

Son dakika düzenek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düzenek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düzenek haber sayfamızda...

Düzenek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.466 düzenek haberi bulunmuştur.
Görülmemiş dolandırıcılık! 'Tebliğ var' diyerek kapı kapı dolaşıp boş senet imzalattı
Görülmemiş dolandırıcılık! 'Tebliğ var' diyerek kapı kapı dolaşıp boş senet imzalattı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kapı kapı dolaşarak kendini PTT görevlisi veya kurye olarak tanıtan, tebliğ olduğunu söyleyerek imza atılacak kısma boş senetler yerleştiren dolandırıcı yakalandı. Şüpheli, adli kontrolle serbest kaldı.
16.02.2024 Gündem
Çağlayan saldırısında teröristlerin şoke eden planı! Çantadan onlarca kelepçe çıktı
Çağlayan saldırısında teröristlerin şoke eden planı! Çantadan onlarca kelepçe çıktı İstanbul Adalet Sarayı’na düzenlenen saldırıda iki DHKP-C'li iki terörist etkisiz hale getirilirken, yeni bilgiler de ortaya çıktı.
9.02.2024 Gündem
Çağlayan’da hain saldırı! Çatışmanın izleri demir kapıda
Çağlayan’da hain saldırı! Çatışmanın izleri demir kapıda Dün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na saldırı düzenleyen teröristler Emrah Yayla ile Pınar Birkoç’u etkisiz hale getiren polis memuru ve saldırganlar arasındaki çatışmanın şiddetini demir kapıdaki kurşun izleri gözler önüne serdi. Öte yandan dünden bu yana devam eden operasyonlarda gözaltına alınan şüpheli sayısının 90’a yükseldiği öğrenildi.
7.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadele etmeye devam edeceğiz
Bakan Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadele etmeye devam edeceğiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Adalet Sarayı’ndaki polis noktasına yapılan silahlı terör saldırısına ilişkin adliyede açıklama yaptı. Yerlikaya, "Deprem şehitlerimizin acısını yaşarken, bu mübarek gecede milletimiz için dua ederken hainler bir terör saldırısı girişiminde bulundular ama biz durmayacağız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Çılgın paraşütçünün gökyüzünde kahvaltı keyfi viral oldu
Çılgın paraşütçünün gökyüzünde kahvaltı keyfi viral oldu Erzincan’da bulunan Ergan Kayak Merkezinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval’ın özel olarak hazırladığı düzenek sayesinde paraşütüne bağladığı masada gökyüzünde kahvaltı yaptığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
1.02.2024 Yaşam
Mardin'de bombalı tuzak
Mardin'de bombalı tuzak Mardin'in Dargeçit ilçesinde yola tuzaklanmış ve 5 kilo çivi ile güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı  (EYP), imha edildi.
22.01.2024 Gündem
Suç makinası çıkan otomobil hırsızları şoke etti!
Suç makinası çıkan otomobil hırsızları şoke etti! Esener’de, çaldıkları otomobillere sahte plaka takan 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin çaldıkları otomobili yakıtı bitince bırakıp hemen yeni bir araç çaldıkları ortaya çıktı. Tutuklanan 3 kişinin çaldıkları bir otomobili lastiği patladığı için terk ettiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
4.01.2024 Gündem
Aydın'da 'altın' operasyonu! Kurdukları düzenek jandarmayı harekete geçirdi
Aydın'da 'altın' operasyonu! Kurdukları düzenek jandarmayı harekete geçirdi Aydın'da gerçekleştirilen denetimde jandarma ekipleri 6 kişilik bir grubu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin dere yatağına kurdukları düzenek ise dikkat çekti.
4.01.2024 Gündem
Uyuşturucu kullandığı görüntüleri paylaştı! Böyle yakalandı
Uyuşturucu kullandığı görüntüleri paylaştı! Böyle yakalandı Trabzon’da uyuşturucu kullandığı görüntüleri, paylaşan Y.B. adlı kadın ile ona uyuşturucuyu temin eden şüpheli U.Ş., gözaltına alındı.
25.12.2023 Gündem
Öğrenciler şaka yapıyor sandı, hastanelik oldu! Bombayla soygun girişimi sonrası şok anlar
Öğrenciler şaka yapıyor sandı, hastanelik oldu! Bombayla soygun girişimi sonrası şok anlar Adana'nın Kozan ilçesinde elinde bomba düzeneği olduğunu iddia edip, kuyumcu dükkanına soygun girişiminde bulunan şüpheli sanılan öğretmen Cumali Aslanhan (51) ile kimlik sorgusu yapan polis arasında tartışma çıktı.
20.12.2023 Gündem
Yer: Adana! 'Elimdeki bomba' dedi, kuyumcuyu soymaya kalktı
Yer: Adana! 'Elimdeki bomba' dedi, kuyumcuyu soymaya kalktı Adana'nın Kozan ilçesinde elinde bomba düzeneği olduğunu iddia ederek kuyumcu dükkanını soymaya çalışan şüpheli, iş yeri sahibinin tabancayla havaya ateş etmesi üzerine kaçtı.
18.12.2023 Haberler
Yer: Adana! 'Elimdeki bomba' dedi, kuyumcuyu soymaya kalktı
Yer: Adana! 'Elimdeki bomba' dedi, kuyumcuyu soymaya kalktı Adana'nın Kozan ilçesinde elinde bomba düzeneği olduğunu iddia ederek kuyumcu dükkanını soymaya çalışan şüpheli, iş yeri sahibinin tabancayla havaya ateş etmesi üzerine kaçtı.
18.12.2023 Gündem
Özel Harekat'ın koçbaşı ile girdiği evde şaşkına çeviren düzenek
Özel Harekat'ın koçbaşı ile girdiği evde şaşkına çeviren düzenek Antalya’da Narkotik, Özel Harekat, TEM, KOM, Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı yaklaşık 250 polisin katılımıyla yapılan uyuşturucu operasyonunda polisin koçbaşı ile girdiği dairenin bulunduğu binanın dört bir tarafının güvenlik kamera sistemi ile içeriden izlendiği belirlendi.
12.12.2023 Haberler
Özel Harekat'ın koçbaşı ile girdiği evde şaşkına çeviren düzenek
Özel Harekat'ın koçbaşı ile girdiği evde şaşkına çeviren düzenek  Antalya’da Narkotik, Özel Harekat, TEM, KOM, Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı yaklaşık 250 polisin katılımıyla yapılan uyuşturucu operasyonunda polisin koçbaşı ile girdiği dairenin bulunduğu binanın dört bir tarafının güvenlik kamera sistemi ile içeriden izlendiği belirlendi.
12.12.2023 Gündem
Ekipler adrese baskın yaptı! Tarihi eser kaçakçısı baba- oğul- torun yakalandı
Ekipler adrese baskın yaptı! Tarihi eser kaçakçısı baba- oğul- torun yakalandı Bursa'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, tarihi eser kaçakçısı baba S.Ö. (68), oğlu A.Ö. (44) ile torunu S.E.Ö. (19) yakalandı.
9.12.2023 Gündem
İstanbul için fırtına uyarısı! Valilik'ten son dakika açıklaması
İstanbul için fırtına uyarısı! Valilik'ten son dakika açıklaması Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yarına dikkat çekti, sarı kodlu uyarı yayınladı. İstanbul Valiliği de vatandaşları uyardı.
1.12.2023 Gündem
Canlı yayında şok itiraf! Eşinin cesedini otel bahçesine gömdü... Duruşmada 2 cümlelik açıklama
Canlı yayında şok itiraf! Eşinin cesedini otel bahçesine gömdü... Duruşmada 2 cümlelik açıklama Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdükten sonra gömdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada 2 cümle ile kendisini savundu.
1.12.2023 Gündem
Giresun'da balık fabrikasında yangın
Giresun'da balık fabrikasında yangın Giresun'da bir balık fabrikasında öğle saatlerinde yangın çıktı. Gökyüzünü dumanların kapladığı bölgede itfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.
1.12.2023 Gündem
Komşuları çıldırtan düzenek! Evi alan oturamadan satılığa çıkardı
Komşuları çıldırtan düzenek! Evi alan oturamadan satılığa çıkardı Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında yaşayan iki kardeş, evlerinin her odasına kurdukları özel ses düzenekleriyle komşularını rahatsız etti. Kardeşlerin üst katında daire satın alanlar, gürültüden kurtulmak için çareyi evlerini satılığa çıkartmakta buldu. Çok sayıda şikayet üzerine çilingirle daireye giren polis ekipleri, düzenekleri sökerek iki kardeş hakkında adli işlem başlattı.
1.12.2023 Haberler
Komşuları çıldırtan düzenek! Evi alan oturamadan satılığa çıkardı
Komşuları çıldırtan düzenek! Evi alan oturamadan satılığa çıkardı Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında yaşayan iki kardeş, evlerinin her odasına kurdukları özel düzenekleriyle komşularını rahatsız etti.  Kardeşlerin üst katında daire satın alanlar, kurtulmak için çareyi evlerini satılığa çıkartmakta buldu. Çok sayıda şikayet üzerine çilingirle daireye giren polis ekipleri, düzenekleri tek tek tespit ederek görüntüledi. İki kardeş hakkında adli işlem başlattı.
1.12.2023 Gündem
Osmaniye'de operasyon: Her yerde aranıyordu, gizli bölmede yakalandı
Osmaniye'de operasyon: Her yerde aranıyordu, gizli bölmede yakalandı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü A.T., gizli bölmede yakalandı.
30.11.2023 Gündem
Ünlü sosyal medya fenomeni uyuşturucu taşırken yakalandı
Ünlü sosyal medya fenomeni uyuşturucu taşırken yakalandı Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, uyuşturucu taşırken yakalandı.
24.11.2023 Haberler
Ünlü sosyal medya fenomeni uyuşturucu taşırken yakalandı
Ünlü sosyal medya fenomeni uyuşturucu taşırken yakalandı Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, uyuşturucu taşırken yakalandı.
24.11.2023 Gündem
Akılalmaz uyuşturucu zulası! Hepsi telli düzenekten fışkırdı
Akılalmaz uyuşturucu zulası! Hepsi telli düzenekten fışkırdı Beşiktaş motorize “yunus” polisinin, şüphe üzerine durdurduğu motosikletten koku gelmesi üzerine yaptığı incelemede, çanta demirinde düzenek fark edildi. Polis teli çektiğinde açılan düzenekten çok miktarda esrar ele geçirdi.
19.11.2023 Gündem
Yılbaşında saldırı planı bozuldu
Yılbaşında saldırı planı bozuldu Terör örgütü DAEŞ’in sözde Irak vilayetine bağlı Batı Sektörü (cephesi) Sorumlusu ve EYP uzmanı Ahmed Jasim Abdullah’ın bu ayın başında yurda kaçak yollardan giriş yaparak İstanbul’a geldiği ve bombalı saldırı hazırlığı yaptığı bilgisine ulaşan MİT, yaptığı istihbarat ve saha çalışmalarında teröristin Sultanbeyli’de gün aşırı değişimli olarak iki adreste kaldığını tespit etti.
13.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düzenek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.