Dwyane Wade

Dwyane Wade

Son dakika Dwyane Wade haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dwyane Wade gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dwyane Wade haber sayfamızda...

Dwyane Wade

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 563 dwyane wade haberi bulunmuştur.
NBA tarihinin en iyi 75 oyuncusu açıklandı
NBA tarihinin en iyi 75 oyuncusu açıklandı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) 75. Yıl Dönümü Takımı'nın üyeleri açıklandı. Aktif kariyerlerini sürdüren 11 isim listede yer aldı
22.10.2021 NBA
Eski basketbolcu Dwyane Wade, Utah Jazz'a ortak oldu
Eski basketbolcu Dwyane Wade, Utah Jazz'a ortak oldu Kariyerinde 13 kez all-star seçilen eski basketbolcu Dwyane Wade, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Utah Jazz'ın hissedarları arasına katıldı.
17.04.2021 NBA
Time dergisinin "en etkili 100 kişi" listesinde 8 sporcu
Time dergisinin "en etkili 100 kişi" listesinde 8 sporcu Time dergisi tarafından belirlenen 2020'nin en etkili 100 kişisi arasında 8 sporcu yer aldı.
23.09.2020 Futbol
Michael Jordan'dan sonra LeBron James belgeseli!
Michael Jordan'dan sonra LeBron James belgeseli! Michael Jordan'ın Chicago Bulls kariyerini anlatan 'The Last Dance' sonrası basketbolseverler LeBron James'in olası bir belgeselini merak eder hale geldiler.
1.07.2020 NBA
Miami Heat, Dwyane Wade'in formasını emekliye ayırdı
Miami Heat, Dwyane Wade'in formasını emekliye ayırdı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Miami Heat, evinde Cleveland Cavaliers'ı 124-105 yendiği maç sonrasında efsane oyuncusu Dwyane Wade'in 3 numaralı formasını emekliye ayırdı.
1.07.2020 NBA
Sırbistan'da böyle gördüler! 'Obradovic'in kabusu...'
Sırbistan'da böyle gördüler! 'Obradovic'in kabusu...' Fenerbahçe Beko’nun ezeli rakibi Galatasaray’a potada yenildiği maçın yankıları Sırbistan’da dikkat çekti. Zeljko Obradovic’in kabusunun devam ettiği belirtildi.
2019 FIBA Dünya Kupası'nda F Grubu: Yunanistan
2019 FIBA Dünya Kupası'nda F Grubu: Yunanistan Yunanistan Erkek Milli Basketbol Takımı, Çin'in ev sahipliğinde 31 Ağustos-15 Eylül'de düzenlenecek FIBA Dünya Kupası'nda F Grubu'nda Yeni Zelanda, Brezilya ve Karadağ ile mücadele edecek.
1.07.2020 Basketbol
Kawhi Leonard kimdir? Kawhi Leonard kariyeri ve başarıları
Kawhi Leonard kimdir? Kawhi Leonard kariyeri ve başarıları Kawhi Leonard 2018-2019 sezonunda NBA şampiyonu olan Toronto Raptors'ta yıldızlaştı ve MVP seçildi. Peki gülüşü ile kalplerde taht kuran Kawhi Leonard kimdir? Kawhi Leonard kariyeri boyunca nerelerde oynadı? Başarıları ve kazandığı ödüller nelerdir?
17.06.2019 Spor
Dirk Nowitzki ve Dwyane Wade veda etti
Dirk Nowitzki ve Dwyane Wade veda etti NBA'de New York Knicks'i 115-89 yenen Detroit Pistons, play-off'lara yükselen son takım oldu. Ayrıca iki efsane isim Dirk Nowitzki Dwyane Wade, NBA kariyerlerinin son maçlarına çıktı.
1.07.2020 NBA
NBA'den bir Alman geçti: Dirk Nowitzki'nin son Dirking'i
NBA'den bir Alman geçti: Dirk Nowitzki'nin son Dirking'i Dallas semalarında bir devir kapandı. Avrupalı bir basketbolcunun da NBA takımında bayrak oyuncu olabileceğini tüm dünyaya kanıtlayan Dirk Nowitzki, 41 yaşına girmeye hazırlanırken basketbolu bıraktı. Nowitzki aslında sezon başından beri yaptığı her açıklamada "Emeklilikle ilgili kararımı sezon sonu vereceğim" diyordu. Fakat deplasmanlarda oluşturulan son sezon havası ve Dwyane Wade ile beraber All-Star'a 'onur konuğu' olarak davet edilmesi, netleşmeyen emeklilik kararını etkilemiş gibi görünüyor.
10.04.2019 Spor
Nowitzki ve Wade'den NBA'e veda
Nowitzki ve Wade'den NBA'e veda Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Dallas Mavericks'in Alman oyuncusu Dirk Nowitzki ile Miami Heat'te forma giyen Dwyane Wade, sezon sonunda kariyerini noktalıyor.
1.07.2020 NBA
NBA'in 40'lık delikanlısı Nowitzki!
NBA'in 40'lık delikanlısı Nowitzki! NBA tarihinin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Dallas Mavericks'in Alman basketbolcusu Nowitzki, 21. sezonunu geçirdiği ligde en skorer 6. isim konumunda bulunuyor.
1.07.2020 NBA
Miami Heat'ten Golden State'e son saniye şoku
Miami Heat'ten Golden State'e son saniye şoku NBA'de Miami Heat, Dwyane Wade'in son saniye üçlüğüyle deplasmanda Golden State Warriors'u 126-125 mağlup etti.
1.07.2020 NBA
NBA All-Star şöleni başlıyor
NBA All-Star şöleni başlıyor ABD'nin Charlotte kentinde düzenlenecek Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star 2019, yarın TSİ sabaha karşı başlayacak.
1.07.2020 NBA
Miami Heat 3'te 3 yaptı
Miami Heat 3'te 3 yaptı Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Miami Heat, konuk ettiği Houston Rockets'ı 101-99 mağlup ederek bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazandı.
1.07.2020 NBA
Dostlar maçta görsün!
Dostlar maçta görsün! Jessica Alba ve Gabrielle Union, önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen bir basketbol karşılaşmasında bir araya geldi.
13.12.2018 Cadde
LeBron James ve Dwyane Wade son kez! NBA'in Efendisi: Yüzük Kardeşliği
LeBron James ve Dwyane Wade son kez! NBA'in Efendisi: Yüzük Kardeşliği Miami Heat, adının hakkını verircesine bir dönem gerçekten çok sıcaktı. Wade, Bosh ve LeBron'un elleri daima cayır cayır yanıyordu. Bu Los Galacticosvari buluşmanın tek bir amacı vardı, o da Yüzük'e sahip olmak. Şerre karşı çok müstesna bir mukavemet gösteren Wade, Bosh ve LeBron üçlüsü, şampiyonluk yüzüğüne iki defa ulaşmıştı. LeBron'un ilk yüzüğü olması açısından da onda yeri başka. Yıllar sonra bir hazan sabahında Wade ve LeBron tekrar buluştu. Çünkü artık Wade'in bu oyundaki son sezonu.
11.12.2018 Spor
NBA'de Türk gecesi! Ersan ile Cedi...
NBA'de Türk gecesi! Ersan ile Cedi... Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) iki milli oyuncuyu karşı karşıya getiren mücadelede Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks, konuk ettiği Cedi Osmanlı Cleveland Cavaliers'ı 108-92 mağlup etti.
1.07.2020 NBA
NBA'de yeni sezon başlıyor
NBA'de yeni sezon başlıyor Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 2018-19 sezonu başlıyor. Sezonun ilk maçları 17 Ekim Çarşamba günü sabaha karşı oynanacak Boston Celtics-Philadelphia 76ers ve Golden State Warriors-Oklahoma City Thunder olacak.
1.07.2020 NBA
Manu Ginobili'ye tüm yıldızlardan veda mesajı yağdı
Manu Ginobili'ye tüm yıldızlardan veda mesajı yağdı Belki de birçok kişinin tanıdığı tek Arjantinli basketbolcu Manu Ginobili. NBA'de ABD'li oyuncular haricinde lige damga vurabilen nadir oyunculardan biri. 41 yaşında basketbolu bırakan Manu, vatandaşı Lionel Messi'den meslektaşı Kobe Bryant'a kadar birçok yıldızdan veda mesaj aldı.
31.08.2018 Spor
NBA'de 4'üncü Warriors-Cavaliers düellosu
NBA'de 4'üncü Warriors-Cavaliers düellosu Üst üste 4 yıl aynı takımların karşılaşacağı ilk Amerikan Basketbol Ligi (NBA) finaline, Doğu Konferansı şampiyonu Cleveland Cavaliers 2'nci, Batı Konferansı şampiyonu Golden State Warriors ise 6'ncı şampiyonluk için çıkacak.
1.07.2020 NBA
Dwyane Wade ve Lewis Hamilton 50 Cent'le coştu!
Dwyane Wade ve Lewis Hamilton 50 Cent'le coştu! Miami Heat'in yıldızı Dwyane Wade ve F1 pilotu Lewis Hamilton, 50 Cent şarkısı eşliğinde yaptığı dans sosyal medyaya damga vurdu.
1.07.2020 Basketbol
Pelicans konferans yarı finalinde
Pelicans konferans yarı finalinde Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'ları ilk turu 4. maçında New Orleans Pelicans, sahasında Portland Trail Blazers'ı 131-123 yenerek seriyi 4-0 yaptı ve konferans yarı finaline yükseldi.
1.07.2020 NBA
Ersan'ın "double double"ı yetmedi
Ersan'ın "double double"ı yetmedi NBA'de Miami Heat, Ersan İlyasova'nın 14 sayı, 11 ribauntluk katkı yaptığı Philadelphia 76ers'ı yenerek Doğu Konferansı play-off ilk tur serisini 1-1'e getirdi.
1.07.2020 NBA
Warriors, Durant ile kazandı
Warriors, Durant ile kazandı Golden State Warriors, Kevin Durant'ın üstün performansının yardımıyla San Antonio Spurs'ü 3 sayı farkla yendi
1.07.2020 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Dwyane Wade ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.