E-Kurs

E-Kurs

Son dakika e-kurs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan e-kurs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan e-kurs haber sayfamızda...

E-Kurs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.276 e-kurs haberi bulunmuştur.
Destekleme ve yetiştirme kursları 4 Eylül’de başlıyor
Destekleme ve yetiştirme kursları 4 Eylül’de başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kurslarına (DYK) ilişkin kılavuz yayımlandı.
23.08.2023 Eğitim
2023 DYK BAŞVURU TARİHLERİ. DYK öğretmen ve öğrenci başvuruları başladı mı, ne zaman? 2023 MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursu kılavuzu...
2023 DYK BAŞVURU TARİHLERİ. DYK öğretmen ve öğrenci başvuruları başladı mı, ne zaman? 2023 MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursu kılavuzu... Milli Eğitim Bakanlığı, DYK öğretmen ve öğrenci başvuruları tarihlerini paylaşırken Destekleme ve Yetiştirme Kursu kılavuzu da yayımlandı. İşte ayrıntılar...
22.08.2023 Bilgi Rehberi
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18 Haziran'da alınacağını bildirdi.
3.06.2022 Gündem
DYK başvuruları için son gün: e-Kurs ile DYK başvurusu nasıl yapılır?
DYK başvuruları için son gün: e-Kurs ile DYK başvurusu nasıl yapılır? DYK öğrenci başvuruları devam ediyor. Bugün sona erecek olan başvurular e Kurs ile yapılacak. Peki, e Kurs DYK başvurusu nasıl yapılır? Kurslar ne zaman başlayacak?
29.11.2021 Gündem
Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) burs başvuruları başladı! DYK burs başvurusu nasıl yapılır?
Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) burs başvuruları başladı! DYK burs başvurusu nasıl yapılır? Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci başvuruları alınmaya başladı. MEB tarafından yapılan açıklamada DYK kurslarına 6 ve 10'uncu sınıflarda dahil edilirken başvuruda bulunacak olan adaylar DYK başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağı sorusuna yanıt arıyor. Peki DYK e-Kurs başvuruları nasıl yapılır?
26.11.2021 Gündem
e Kurs DYK başvurusu nasıl yapılır? DYK ne zaman başlıyor?
e Kurs DYK başvurusu nasıl yapılır? DYK ne zaman başlıyor? Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğrenci başvuruları başlıyor. Başvurular 26-29 Kasım tarihleri arasında yapılacak. DYK başvuruları e-kurs üzerinden yapılacak. İşte DYK e kurs başvuruları ile ilgili ayrıntılar.
26.11.2021 Gündem
e Kurs başvuru ekranı: DYK başvurusu için E-Kurs giriş
e Kurs başvuru ekranı: DYK başvurusu için E-Kurs giriş DYK öğrenci başvuruları başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos tarihleri arasında e-kurs aracılığıyla yapılacak. Peki, DYK başvurusu nasıl yapılır?
26.08.2021 Gündem
DYK başvuru 2021 | DYK öğrenci ve öğretmen başvuru ekranı! Destekleme ve Yetiştirme kursları başvuru tarihleri 2021
DYK başvuru 2021 | DYK öğrenci ve öğretmen başvuru ekranı! Destekleme ve Yetiştirme kursları başvuru tarihleri 2021 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuru tarihleri duyuruldu. Haziran ayında alınan başvuru işlemleri yoğun ilgi görüyor. Peki Destekleme ve Yetiştirme kursları başvurusu nasıl yapılır? Destekleme ve Yetiştirme kursları ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? İşte takvim...
23.06.2021 Gündem
E-Kurs Nedir, Ne İçin Kullanılır? Meb Ekurs Sistemine Nasıl Giriş Yapılır?
E-Kurs Nedir, Ne İçin Kullanılır? Meb Ekurs Sistemine Nasıl Giriş Yapılır? Henüz tam olarak bilinmemiş ve çoğu kişi tarafından adı yeni duyulmuş olan e- kurs, Millî Eğitim Bakanlığı tarafınca öğrenciler için verilen hizmettir. E- kursun tam ne olduğu ne için kullanıldığı ve online ortam üzerinden e- kurs sistemine nasıl giriş yapıldığı genel olarak merak konusudur. Bu tür soruların yanıtlarını detaylıca derledik.
3.09.2020 Eğitim
DYK başvuru e Kurs ekranı | 2020 DYK Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğretmen, öğrenci başvuruları
DYK başvuru e Kurs ekranı | 2020 DYK Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğretmen, öğrenci başvuruları DYK başvuruları devam ediyor. 25 Ağustos'ta sona eren öğretmen başvuruları 28 Ağustos Cuma gününe ertelenmişti. Öğretmen başvuruları için bugün son gün. Peki, DYK öğrenci başvuruları ne zaman sona erecek? İşte e Kurs DYK başvuru ekranı ve merak edilen tarihler...
28.08.2020 Gündem
e Kurs DYK başvuru ekranı | Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvurusu nereden yapılır?
e Kurs DYK başvuru ekranı | Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvurusu nereden yapılır? Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuruları devam ediyor. 21-25 Ağustos tarihleri arasında başvuruları alınan öğretmenler için ek süre verildi. DYK öğretmen başvuruları 28 Ağustos Cuma'ya kadar alınmaya devam edecek. DYK öğrenci başvuruları ise 26 Ağustos itibariyle başlamıştı. Peki, e-Kurs ile DYK başvurusu nasıl yapılır?
27.08.2020 Gündem
DYK başvurusu nasıl yapılır? 2020 DYK öğretmen başvuruları ile ilgili son dakika
DYK başvurusu nasıl yapılır? 2020 DYK öğretmen başvuruları ile ilgili son dakika Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan iş takvimine göre Destekleme ve Yetiştirme kursları başvuruları alınmaya başlıyor. DYK öğrenci başvuruları 26-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. DYK başvuruları e-kurs modülü üzerinden yapılıyor. İşte ayrıntılar...
26.08.2020 Gündem
EBA kurs öğrenci kayıt ekranı 2019 E-kurs başvuru nasıl yapılır?
EBA kurs öğrenci kayıt ekranı 2019 E-kurs başvuru nasıl yapılır? EBA kurs başvuruları başladı. Başvuruların tamamlanmasının ardından, 2 Ekim’de kurslar başlayacak. Eğitimlerini tamamlayan adaylar ikinci dönem kurslarına katılabilecek. EBA kurs başvurusu nasıl yapılır? EBA kurslarına kimler başvuru yapabilir?
22.09.2019 Gündem
EBA kurs başvurusu nasıl yapılır? DYK - EBA başvuru işlemleri ne zaman bitecek? (e kurs)
EBA kurs başvurusu nasıl yapılır? DYK - EBA başvuru işlemleri ne zaman bitecek? (e kurs) Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri devam ediyor. 19 Eylül 2019 Tarihinde başlayan EBA başvuru işlemleri, 23 Eylül 2019 tarihinde sona erecek. Peki EBA kurs başvurusu nasıl yapılır?
21.09.2019 Eğitim
E-kurs başvuru nasıl yapılır? EBA kurs öğrenci kayıt ekranı 2019
E-kurs başvuru nasıl yapılır? EBA kurs öğrenci kayıt ekranı 2019 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili arayışlar hız kazandı. E-Kurs DYK ekranından yapılabilen başvuruların tarihleri belli oldu. Yurt genelindeki binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren Eğitim Bilişim Ağı (EBA) kurs kayıt ekranına haberimizin içeriğinden ulaşabilir, konuyla ilgili merak edilen tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Peki E-kurs başvuru nasıl yapılır? İşte 2019 EBA kurs öğrenci kayıt ekranı...
19.09.2019 Gündem
Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci ve öğretmen başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır?
Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci ve öğretmen başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır? Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) maratonu başladı. Dün kurs merkezi başvurularının alınması ve il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması süreci başladı. Şimdi öğrenciler ve veliler, "Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci ve öğretmen başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır?" sorusunu yöneltiyor.
10.09.2019 Gündem
EBA başvurusu nasıl yapılır? EBA kursları ne zaman başlıyor?
EBA başvurusu nasıl yapılır? EBA kursları ne zaman başlıyor? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) kurslarına katılmak isteyen öğrenciler, EBA başvuruları nasıl yapılır sorusuna cevap arıyor. 11 Şubat 2019 tarihinde başlayan EBA başvuruları, 17 Şubat'ta sona erecek. EBA başvurusu nasıl yapılır?
13.02.2019 Gündem
DYK kursları 2. dönem öğretmen başvuruları başladı! Başvurular nasıl yapılır?
DYK kursları 2. dönem öğretmen başvuruları başladı! Başvurular nasıl yapılır? Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) 2. dönem için başvuruları alınmaya başladı. Peki binlerce öğretmeni yakından ilgilendiren DYK kursları 2. dönem öğretmen başvuruları nasıl yapılır?
5.02.2019 Gündem
EBA DYK başvuruları başladı mı? EBA DYK başvurusu nasıl yapılır?
EBA DYK başvuruları başladı mı? EBA DYK başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığınca 5,6,7,9,10,11 12 ve mezun öğrencilere sunulan Destekleme ve Yetiştirme Kursları için başvurular başladı. EBA üzerinden gerçekleştirilen DYK başvurularının ardından kurs sınıfları oluşturulacak ve 1 Ekim itibariyle derslere başlanılacak. Peki EBA DYK kurs başvurusu nasıl yapılır?
20.09.2018 Gündem
MEB destekleme ve yetiştirme kursları kılavuzu yayımlandı!
MEB destekleme ve yetiştirme kursları kılavuzu yayımlandı! MEB destekleme ve yetiştirme kursları kılavuzu resmi site üzerinden yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2014 yılında hayata geçirilen destekleme ve yetiştirme kursları için başvurular 5-12 Eylül tarihleri arasında alınacak. Destekleme ve Yetiştirme kurslarına MEB'e bağlı resmi ve özel kurumlarda eğitim alan öğrenciler 5. sınıftan başlamak üzere 12. sınıf dahil olmak üzere başvuru yapılabilecek.
5.09.2018 Gündem
EBA kurs girişi nasıl yapılır?
EBA kurs girişi nasıl yapılır? Eğitim Bilişim Ağı (EBA), eğitimin geleceğe açılan kapısı olmak ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak iddiasıyla planlanan FATİH Projesinin bir kolu olarak, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve ücretsiz olarak elektronik ortamda herkesin kullanımına sunulmuş bir sosyal eğitim platformudur.
19.06.2018 Gündem
EBA kurs girişi nasıl yapılır?
EBA kurs girişi nasıl yapılır? EBA, öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunan büyük bir veri tabanıdır. Öğretmenler ve öğrencilerin ortak buluşma noktası haline gelen EBA sisteminde her dönem için farklı tarihlerde yapılan başvurularla tüm öğrencilerin EBA kurslarından faydalanması sağlanır. Peki EBA kurs girişi nasıl yapılır?
1.06.2018 Gündem
EBA kurs girişi nasıl yapılır?
EBA kurs girişi nasıl yapılır? EBA, öğrencilerin derslerinde başarılı olabilmeleri için verilen bir destektir. Geniş bir bilgi havuzu olan EBA öğrencilere doğru bilgiye daha hızlı bir şekilde anlayabilecekleri yöntemlerle ulaşma imkanı sunuyor. EBA kurs girişi nasıl yapılır?
28.05.2018 Gündem
EBA kurs girişi nasıl yapılır?
EBA kurs girişi nasıl yapılır? Eğitim, anayasal bir haktır. Sosyal bir devlet, tüm vatandaşlarının bu haklarını eşit şartlarda kullanmasını sağlamakla yükümlüdür. FATİH Projesi kapsamında hizmete sunulan uygulamalardan biri de EBA uygulamasıdır. Bu uygulama gençlerin akademik başarılarını, ilgi alanları, sosyal faaliyetleri ve becerileri doğrultusunda geliştirmeyi amaç edinir. Uygulama sayesinde elde edilen veriler analiz edilerek geleceğe dair bir projeksiyon ortaya koymak hedeflenir. Peki EBA kurs girişi nasıl yapılır?
23.05.2018 Gündem
EBA kurs girişi nasıl yapılır?
EBA kurs girişi nasıl yapılır? EBA uygulaması, eğitimde erişilebilirlik, verimlilik, fırsat eşitliği, ölçülebilirlik ve kalitenin artırılmasını sağlamak için başlatılan FATİH Projesi kapsamında hayata geçirilmiştir. Proje gençleri sadece ders başarılarıyla değil aynı zamanda ilgi alanları, sosyal faaliyetleri ve yetenekleriyle de değerlendirmeyi ve bu değerlendirmeden elde edilen verileri analiz ederek geleceğe dair bir projeksiyon ortaya koymayı amaç edinir. Meydana gelen veri havuzu, eğitimin daha ileri seviyeye taşınması için gelecek nesillere ve eğitimcilere yol gösterici olabileceği düşünülmüştür. Bu düşünce doğrultusunda her okula yüksek hızlı internet bağlantısı ve çok fonksiyonlu bir yazıcı, her dersliğe etkileşimli tahta, her öğretmene ve her öğrenciye tablet bilgisayar ve EBA erişim hakkı sağlanması öngörülmüştür.
16.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E-Kurs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.