Şirket batıran oyun: E.T.
Şirket batıran oyun: E.T. 1980’lerden itibaren teknolojinin hızla gelişmesi sinema ve oyun dünyasını birbirine yaklaştırmaya başladı. Bunun sonucu olarak da dev film şirketleri oyun geliştirici firmalara aralarını sıcak tutmaya başladı. Haliyle gişe rekortmeni filmlerin oyun konsollarına gelmesi de kimseyi şaşırtmadı. Ancak öyle bir oyun vardı ki bu ilişkiyi az daha bitirecekti.
29.11.2019 Teknoloji
Kilolarını artık önemsemiyor
Kilolarını artık önemsemiyor Bir dönemin çocuk yıldızı Drew Barrymore, Hollywood’un özellikle de kadın ünlüleri kelimenin tam anlamıyla “cendereye sokan” güzellik kalıplarına meydan okuyor.
22.02.2017 Cadde
Ronaldo'dan ilginç paylaşım
Ronaldo'dan ilginç paylaşım Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo Instagram hesabından bu videoyu paylaşarak kendisini E.T.'ye benzetti.
31.01.2016 Futbol
Bulunan Kayıp Atari E.T. Kartuşları Satışa Çıkıyor
Bulunan Kayıp Atari E.T. Kartuşları Satışa Çıkıyor Atari firmasının 2600 model konsolu için piyasaya sürüp, sonra satılmadığı için bir çöle gizlice gömdüğü E.T. oyun kartuşları açık artırma ile satılacak.
16.09.2014 Oyun Dunyasi
Karasu Şelalesi kurudu
Karasu Şelalesi kurudu Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Düldül Dağı eteğinde bulunan Doğa harikası Sabun Çayı üzerindeki Karasu Şelalesi kurudu.
11.09.2019 Yaşam
Sadık Yakut: Ben olsaydım ebeni öperdim
Sadık Yakut: Ben olsaydım ebeni öperdim TBMM Başkanvekili Yakut, soru soran gazeteciye bunu dedi: "Ebeni öperdim senin"
11.09.2019 Haberler
Halk otobüsü devrildi...
Halk otobüsü devrildi... ÜMRANİYE’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği halk otobüsü devrildi. Otobüsteki 30 yolcudan 2’si yaralanırken şoför araçta sıkıştı. Otobüsün ön camını kıran itfaiyecilerin çıkardığı şoför, hastaneye kaldırıldı. Özel Halk Otobüsü Şirketleri Basın Müşavirliği, otobüsün, şoförün kalp krizi geçirmesi sonucu devrildiğini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Cehennem'i okuyan buraya geliyor!
Cehennem'i okuyan buraya geliyor! Yerebatan Sarnıcı, Dan Brown’ın ‘Cehennem’ isimli kitabının ardından tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kırdı.
11.09.2019 Yaşam
Hamburg sokaklarında olağanüstü hal
Hamburg sokaklarında olağanüstü hal Almanya’nın Hamburg kentinde aşırı sol grupların geçen hafta bir karakola yaptığı saldırının ardından polis bir çok bölgeyi tehlikeli bölge ilan etti. Bölgede tehlikeli görülen 40 kişi de dün akşam gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Otostopçuya aracına aldı ama...
Otostopçuya aracına aldı ama... Çorum'un Sungurlu ilçesinde, nakliyecilik yapan bir kişi yolda el kaldıran otostopçuyu aracına aldıktan sonra hayatı karardı. Otostopçu önce silah zoruyla araçla birlikte adamı kaçırdı, iddialara göre daha sonra ormanlık alana götürerek öldürmek istedi. Kendisini aracına alan nakliyeciyi öldürmekten vazgeçen otostopçu, daha sonra adamı İstanbul'a götürerek bir daireye kilitledi.
11.09.2019 Haberler
'Ölüme ne kadar kaldı' hesaplıyor
'Ölüme ne kadar kaldı' hesaplıyor İsveçli mucit Fredrik Colting, insanların ölüme ne kadar yaklaştıklarını gün be gün hesaplayan bir saat icat etti.
11.09.2019 Haberler
"Ben o fotoğrafı çekmeden birkaç saniye önce..."
"Ben o fotoğrafı çekmeden birkaç saniye önce..." Tüm dünyaya “Michelle Obama’nın eşini kıskandığı an” şeklinde servis edilen o fotoğrafı çeken muhabir, ilginç bir açıklama yaptı.
11.09.2019 Haberler
Polis şiddeti kamerada!
Polis şiddeti kamerada! ADANA'da 'uzun namlulu silah var' ihbarı üzerine Özel Hareket ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin gece baskın yaptığı evde ruhsatsız 1 tabanca ile 2 av tüfeği bulundu. Aramada 17 yaşındaki lise öğrencisi M.R.Ö.'ye uygulanan şiddet, evdeki güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Kaçırılan askerler serbest!
Kaçırılan askerler serbest! DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde PKK tarafından kaçırılan 4 asker serbest bırakıldı.
11.09.2019 Haberler
Gerginliği BDP'liler önledi
Gerginliği BDP'liler önledi Yüksekova'da cenazelerin karşılanması sırasında bölgede önlem alan polisler ile toplanan grup arasında gerginlik görüldü. Gerginlik sırasında polis basınçlı su ve plastik mermi kullandı. Buradaki olaylar BDP'li yöneticilerin devreye girmesi ile yatıştırıldı.
11.09.2019 Haberler
Yeni bir gezegen keşfedildi!
Yeni bir gezegen keşfedildi! Jüpiter'in 11 katı büyüklüğündeki HD 106906 b, dev kütlesi ve bağlı bulunduğu yıldıza olan büyük uzaklık nedeniyle gezegen oluşum teorilerini alt üst etti.
11.09.2019 Teknoloji
Düzinelerce balina kıyıya vurdu
Düzinelerce balina kıyıya vurdu Everglades Ulusal Parkı'na ait bölgede sığ sulara sıkışan 46 balina hayatta kalma savaşı veriyor...
11.09.2019 Haberler
Yolun ortasında intihar etti...
Yolun ortasında intihar etti... Gece yarısı yol kenarında sevgilisiyle kavga eden bir genç kız işlek bir yolun ortasına oturarak feci şekilde intihar etti.
11.09.2019 Haberler
Gaziantep'te lisede yangın paniği
Gaziantep'te lisede yangın paniği GAZİANTEP'te, Ayten-Kemal Akınal Anadolu Lisesi'nin çatısında bilinmeyen nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın nedeniyle tahliye edilen okuldaki 3 öğrenci, dumandan etkilenerek tedaviye alındı.
11.09.2019 Yaşam
Yunanlı profesörün cesedi sahile vurdu
Yunanlı profesörün cesedi sahile vurdu Muğla ve çevresinde hafta başından beri etkili olan sağanak yağışlar Yunanistan’ın Türkiye’ye yakın adalarında hayatı felç etti. Rodos’ta 22 Kasım akşamı sel sularına kapılarak denize sürüklenen 54 yaşındaki Prof. Dr. Kostas Argyropoulos’un cesedi Datça kıyılarında sahile vurdu.
11.09.2019 Yaşam
Ünlü şarkıcıdan şok eden pedofil itirafı!
Ünlü şarkıcıdan şok eden pedofil itirafı! Galler'de kurulan rock grubu Lostprophets'in solisti Ian Watkins, pedofil olduğunu kabul etti.
11.09.2019 Haberler
Esrarengiz iskelet bakın ne çıktı
Esrarengiz iskelet bakın ne çıktı Balıkesir'de bir üniversite öğrencisinin mantar ararken bulduğu esrarengiz iki ayaklı, uzun boyunlu ve güçlü dişleri olan hayvan iskeleti görenleri şaşırtıyor.Balıkesir'deki esrarengiz hayvan iskeletinin sansargillere ait bir hayvan olabileceği bildirildi. Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Veterinerlik Fakültesi öğretim görevlileri, iskelet üzerinde yaptıkları incelemede, iskeletin sansar, kokarca, gelincik ya da porsuğa ait olabileceğini söyledi.
11.09.2019 Yaşam
Mini eteği yakalattı!
Mini eteği yakalattı! Kadıköy'de Gürcistan uyruklu biri kadın iki kişi lüks evlerin kapı kilitlerini kırıp hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.
11.09.2019 Haberler
Kızılay’a yürüyen gruba
Kızılay’a yürüyen gruba Eğitim Sen’e üye bir grup, hükümetin eğitim politikalarını protesto etmek için Tandoğan’dan Kızılay’a yürüdü.Kızılay girişinde oluşturulan barikata kadar yürüyen gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.
11.09.2019 Haberler
Mısır'ın kararına ilk tepki Gül'den
Mısır'ın kararına ilk tepki Gül'den Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır’ın Türkiye’ye yönelik diplomatik tepkisi ve yeni anayasa yapımında yaşanan sorunlara değindi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri