Eceabat

Eceabat

Son dakika Eceabat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eceabat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eceabat haber sayfamızda...

Eceabat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 842 eceabat haberi bulunmuştur.
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi Çanakkale Savaşları’nda Gelibolu’da düşman askerini durdurarak Anafartalar Kahramanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün, Binbaşı Haydar Mehmet Alganer tarafından 17 Haziran 1915 tarihinde 18’nci Alay’ın siperlerinin bulunduğu bölgede çekilen o tarihi fotoğrafın bulunduğu noktaya 109 yıl sonra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Yolu projesi kapsamında Atatürk Anıtı yapıldı.
24.04.2024 Gündem
Çanakkale'deki savaşın acımasız yüzü: 'Topuk kıranlar'
Çanakkale'deki savaşın acımasız yüzü: 'Topuk kıranlar' Çanakkale Savaşları sırasında İngiliz ve Fransızlar tarafından Osmanlı askerlerinin cepheye ulaşacakları yollara havadan atılan ve savaş hilesi olarak nitelendirilen 3 ayaklı sivri uçlu topuk patlatanlar, savaşın acımasızlığını gözler önüne seriyor.
22.04.2024 Haberler
Çanakkale Savaşı'nın en acımasız yüzü: Türk askerinin kabusuydu
Çanakkale Savaşı'nın en acımasız yüzü: Türk askerinin kabusuydu Çanakkale Savaşları sırasında İngiliz ve Fransızlar tarafından Osmanlı askerlerinin cepheye ulaşacakları yollara havadan atılan ve savaş hilesi olarak nitelendirilen 3 ayaklı sivri uçlu topuk patlatanlar, savaşın acımasızlığını gözler önüne seriyor.
22.04.2024 Gündem
Çanakkale'de bu kez feribot kuyruğu oluşmadı
Çanakkale'de bu kez feribot kuyruğu oluşmadı Çanakkale'de Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu bu kez oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi İYİ Parti, sadece bir il, 20 ilçe ve üç beldede belediye başkanlığı kazandı. Bu sonuçlar üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e istifa çağrısı geldi.
1.04.2024 Gündem
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek Çanakkale'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı oldu. İlçe belediye başkanlıklarında CHP 7, AK Parti 3 ve İYİ Parti ise 1 belediye başkanlığı kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 ECEABAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Çanakkale Eceabat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ECEABAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Çanakkale Eceabat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Çanakkale Eceabat Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Eceabat ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Çanakkale Eceabat Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
İmamoğlu hakkında çok konuşulacak iddia! 'Mal beyanında olmayan 3 villa'
İmamoğlu hakkında çok konuşulacak iddia! 'Mal beyanında olmayan 3 villa' İBB Başkanı İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 Milyon Dolar) değerinde 3 villası olduğu ve bunları mal beyanında göstermediği ileri sürüldü.
25.03.2024 Gündem
Çanakkale Savaşı'ndan kalma! Mermerlerin üzerinde 109 yıllık iz
Çanakkale Savaşı'ndan kalma! Mermerlerin üzerinde 109 yıllık iz Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Kilitbahir köyündeki Havuzlar mevkinde bulunan tarihi su havuzlarının kenarındaki mermerlere Çanakkale Savaşları sırasında Mehmetçiğin kazıdığı isimler bugüne kadar ulaştı.
17.03.2024 Gündem
Ege’de yine göçmen faciası
Ege’de yine göçmen faciası Düzensiz göçmenlerin Avrupa hayali bir kez daha faciayla sonuçlandı. Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında batan bottaki yedisi çocuk 22 düzensiz göçmen boğularak hayatını kaybetti.
16.03.2024 Gündem
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi Çanakkale açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan botun batması sonucu bölgede ekipler arama kurtarma çalışmalarına başladı.
15.03.2024 Haberler
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi Çanakkale açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan botun batması sonucu bölgede ekipler arama kurtarma çalışmalarına başladı.
15.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayramiç-Etili Çevre Yolları ile ağır taşıt trafiğini şehir dışına aldıklarını belirterek, “Seyahat süresini de 24 dakika kısalttık. Proje ile yıllık toplam 52,1 milyon lira da tasarruf sağlanacak. Sarıcaeli-Teknopark Farklı Seviyeli Kavşağı ile Çanakkaleliler yıllık 87 milyon lira tasarruf edecek” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Savaşın izleri! İngilizler bıraktı, Çanakkale'de iki köy baştan kuruldu
Savaşın izleri! İngilizler bıraktı, Çanakkale'de iki köy baştan kuruldu Çanakkale'nin Eceabat ilçesine bağlı Küçükanafarta ve Büyükanafarta köylerindeki evler, Çanakkale Savaşı'ndan kalan izleri hala taşıyor.
3.03.2024 Haberler
Çanakkale'den sis manzaraları
Çanakkale'den sis manzaraları Çanakkale'de dün akşam saatlerinde başlayan sis etkisini sürdürürken, görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle boğaz trafiğinin halen çift yönlü olarak kapalı olduğu bildirildi.
29.02.2024 Gündem
Çanakkale'de sürüklenen tekne kurtarıldı
Çanakkale'de sürüklenen tekne kurtarıldı Çanakkale Boğazı'nda makine arızası nedeniyle sürüklenen tekne, 'KEGM-1' hızlı tahlisiye botu ile yedeklendi, Eceabat Balıkçı Barınağı’na yanaştırıldı.
26.02.2024 Gündem
Özlem Zengin: Hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu?
Özlem Zengin: Hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu? AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, partisinin Çanakkale'deki belediye başkan adaylarının tanıtımı için düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, "Genel kurula geldiklerinde her defasında millete selam vermek yerine, hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu? Olamaz, asla olmaz. Onlara oy veren seçmenlerin de ben asla bunu istemediğine inanıyorum" dedi.
10.02.2024 Gündem
Çanakkale'de deniz ulaşımına fırtına engeli
Çanakkale'de deniz ulaşımına fırtına engeli Çanakkale’de olumsuz hava şartları nedeniyle boğaz hattında Çanakkale-Eceabat hattındaki feribot seferleri iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji 28 kent için uyardı! Yoğun kar alarmı
Son dakika... Meteoroloji 28 kent için uyardı! Yoğun kar alarmı Meteoroloji’den 28 kent için uyarı üstüne uyarı geldi. Birçok kent için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Kar kalınlığı 10 ila 20 cm üzerinde olacağı bildirilirken vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması konusunda yetkililer tarafından uyarıldı. İşte Meteoroloji’nin ‘Sarı’ kodlu alarm verdiği kentler…
22.01.2024 Gündem
Meteoroloji tek tek saydı: 13 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tek tek saydı: 13 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Raporda 13 il için sarı kodlu yağmur ile kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
20.01.2024 Gündem
CHP ve İYİ Parti’den Bilecik kavgası
CHP ve İYİ Parti’den Bilecik kavgası Bilecik Belediyesi’ne yönelik rüşvet iddiaları üzerine görevinden istifa eden Başkan Semih Şahin’in yerine yapılan seçimlerde AK Parti ve MHP’li üyelerin desteği ile İYİ Parti’den istifa ederek seçime bağımsız giren Mustafa Sadık Kaya’nın seçilmesi, eski Millet İttifakı ortağı CHP ve İYİ Parti arasında yeni bir gerilim hattı oluşturdu.
16.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. 7 il için sarı ve turuncu kodlu kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, su baskını buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi Meteoroloji’den yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkili olamaya devam ediyor. Bazı ilçelerde karla karışık yağmur ve yağmur olarak etkisini gösteriyor. Öte yandan yetkililer yarın ve 12-13 ocak için İstanbul dahil tüm yurt genelinde yeni uyarıda bulundu. İşte tüm yurt geneli için hava durumu detayları…
10.01.2024 Gündem
3 ilde eğitime kar engeli! İstanbul dahil yeni uyarı
3 ilde eğitime kar engeli! İstanbul dahil yeni uyarı Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına aldı. Dün İstanbul dahil yurdun neredeyse tamamında kar, karla karışık yağmur ve poyraz etkili oldu. 3 kentte okullar tatil edildi. Peki kar yağışı devam edecek mi? İstanbul’da son durum ne?
10.01.2024 Haberler
Çanakkale'de okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi! İşte kentte son durum
Çanakkale'de okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi! İşte kentte son durum Çanakkale’de dün öğle saatlerinde başlayan ve sabaha kadar etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi kısmen beyaza bürünürken bazı ilçelerde eğitime ara verildi.
10.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eceabat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.