Ecem Uzun

Ecem Uzun

Son dakika Ecem Uzun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ecem Uzun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ecem Uzun haber sayfamızda...

Ecem Uzun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 292 ecem uzun haberi bulunmuştur.
‘Sınırlar’ çizilebilir mi?
‘Sınırlar’ çizilebilir mi? Politik doğruculuk, güç, ayrıcalık ve iletişimsizlik gibi kavramları merkezinde barındıran “Sınırlar” oyunu sahnede ışıkların yanıp söndüğü her an zihninizi biraz daha bulandırıyor.
11.12.2022 Kültür Sanat
Milliyet Sanat’ın aralık sayısı çıktı: Yıla şiir gibi veda
Milliyet Sanat’ın aralık sayısı çıktı: Yıla şiir gibi veda Yayın hayatının 50. yılını kutlayan Milliyet Sanat, bu özel yıla yakışır bir kapakla 2022’yi uğurluyor. Derginin kapak konuğu ışığına tavşan olduğu filmleriyle Murathan Mungan.
5.12.2022 Kültür Sanat
Mutlu son
Mutlu son Ecem Uzun ve Deniz Şeremetli, Spicy Orman Evi’nde dünyaevine girdi.
1.08.2022 Cadde
Ecem Uzun dünyaevine girdi
Ecem Uzun dünyaevine girdi ‘Aliye’, ‘Geniş Zamanlar’, ‘Pulsar’, ‘Gönül Salıncağı’, ‘Ah Kalbim’, ‘Küçük Sırlar', 'Jet Sosyete' gibi dizilerle ekranlara gelen Ecem Uzun, Deniz Şeremetli ile Spicy Orman Evi’nde dünya evine girdi.
31.07.2022 Cadde
İlk kez baba olmanın sevincini yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ: Dönüşmeye başladım
İlk kez baba olmanın sevincini yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ: Dönüşmeye başladım Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, geçtiğimiz ay oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Eşi ve oğluyla gözlerden uzak bir yaşam süren yakışıklı oyuncu, bir dergiye verdiği röportajda babalığın kendisinde yarattığı değişimi anlattı.
21.05.2022 Cadde
Kenan İmirzalıoğlu: Kurt Efe babası Kıvanç'ın saç rengini almış
Kenan İmirzalıoğlu: Kurt Efe babası Kıvanç'ın saç rengini almış İkinci kez anne-baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinden yakışıklı oyuncu, önceki gün Ulus'ta bulunan spor salonundan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle konuşan İmirzalıoğlu, meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un önceki haftalarda dünyaya gelen oğlu Kurt Efe hakkında konuştu.
3.05.2022 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer iklisi, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftten Tatlıtuğ, L'Officiel dergisine yaptığı açıklamada eşine olan sevgisini anlattı. Oyuncunun sözleri, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
2.05.2022 Cadde
Sette kriz çıktı! Özge Özpirinçci kutlama yemeğine katılmadı
Sette kriz çıktı! Özge Özpirinçci kutlama yemeğine katılmadı Oyuncu Özge Özpirinçci'nin, dijital platformda yayınlanan, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri mücadeleyi konu alan 'Yakamoz S-245' dizisinin kutlama yemeğine neden katılmadığı ortaya çıktı.
26.04.2022 Cadde
Baba olan Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe açıklaması
Baba olan Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe açıklaması Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. 'Arman' karakterine hayat verdiği, bilim kurgu türündeki yeni projesi için kameraların karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ, eşinin sağlık durumu ve oğlu hakkında konuşurken, "Kurt Efe kime benziyor?" sorusunu da cevapladı.
21.04.2022 Cadde
Peki, sen nasıl sakınıyorsun yumruklardan?
Peki, sen nasıl sakınıyorsun yumruklardan? "Beni Sakın Yumruklardan" bize o kadar yakın bir yerden bakıyor ki gördüğünüzün burnunuzun ucu olduğuna yemin edebilirsiniz. Tabii o kadar içeriye bakmaya cesaretiniz varsa.
30.01.2022 Kültür Sanat
Ecem Uzun aradığı aşkı buldu
Ecem Uzun aradığı aşkı buldu ‘Aliye’, ‘Geniş Zamanlar’, ‘Pulsar’, ‘Gönül Salıncağı’, ‘Ah Kalbim’, ‘Küçük Sırlar', 'Jet Sosyete' gibi dizilerle ekranlara gelen Ecem Uzun, aradığı aşkı sonunda buldu.
15.12.2021 Cadde
‘Özgürlük kimin için?’
‘Özgürlük kimin için?’ “Beni Sakın Yumruklardan”, 14 Aralık’ta seyirciyle buluşuyor...
12.12.2021 Kültür Sanat
Erdem’in yeni filmine çevrimiçi prömiyer
Erdem’in yeni filmine çevrimiçi prömiyer Türkiye sinemasının yaratıcı yönetmenlerinden Reha Erdem’in yeni filmi “Seni Buldum Ya!” 13 Mart’ta ilk kez MUBI’de izleyiciyle buluşacak.
15.02.2021 Kültür Sanat
Şeref Bey oyuncuları kimler? Şeref Bey dizisinin konusu nedir?
Şeref Bey oyuncuları kimler? Şeref Bey dizisinin konusu nedir? Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu Exxen platformu Ocak 2021'de yayın hayatına başlıyor. Exxen'de izleyici karşısına çıkacak olan projelerden biri de Şeref Bey dizisinin yönetmen koltuğuna Onur Ünlü otururken, senaryo danışmanlığını Ali Atay üstleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile merak uyandıran Şeref Bey oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? İşte Şeref Bey dizisi hakkında merak edilenler...
21.12.2020 Cadde
8. Boğaziçi Film Festivali biletleri sinemaseverleri bekliyor
8. Boğaziçi Film Festivali biletleri sinemaseverleri bekliyor #HerŞeyeRağmen sloganıyla sinemaseverleri sosyal mesafe kurallarına uyarak sinemalarda ağırlamaya hazırlanan 8. Boğaziçi Film Festivali’nin biletleri satışa çıktı!
13.10.2020 Kültür Sanat
Boğaziçi’nin jüri  başkanı Tufan
Boğaziçi’nin jüri başkanı Tufan 8. Boğaziçi Film Festivali’nin ulusal uzun metraj film yarışması jürisi başkanlığını edebiyatçı, senarist ve yapımcı Tarık Tufan üstlenecek.
23.09.2020 Kültür Sanat
Reha Erdem’den online film
Reha Erdem’den online film Türkiye sinemasının önemli yönetmenlerinden Reha Erdem, sosyal medya hesabından yönettiği “online” filmin yakında izleyici ile buluşacağını duyurdu.
29.05.2020 Kültür Sanat
Jet Sosyete konusu nedir, oyuncuları kimler? Jet Sosyete TV'de mi yayınlanacak?
Jet Sosyete konusu nedir, oyuncuları kimler? Jet Sosyete TV'de mi yayınlanacak? Jet Sosyete dizisi internet üzerinden yayınlandı. Puhut TV'de izleyicisiyle buluşan Jet Sosyete artık TV'de izleyici karşısına çıkacak. TV'de ekrana gelmeyen bölümleriyle bu akşam STAR TV'de yayınlanacak olan Jet Sosyete, izleyicileri meraklandırdı. İşte Jet Sosyete yeni bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilenler...
12.02.2020 Gündem
Dijital sosyete başarısını kutladı
Dijital sosyete başarısını kutladı ‘Jet Sosyete’nin ekibi, dijitaldeki başarısını kutladı. Organizasyona dizinin kadrosundan Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin katıldı.
30.11.2019 Cadde
Jet Sosyete yeni sezon ne zaman başlayacak? Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak?
Jet Sosyete yeni sezon ne zaman başlayacak? Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak? Birbirinden farklı ve birbirinden komik karakterlerin olduğu Jet Sosyete dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Jet Sosyete izleyicisi, dizinin hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İşte Jet Sosyete'nin yayınlanacağı tarih ve Jet Sosyete yayınlanacağı yer...
9.10.2019 Gündem
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, 50 dakikalık yeni bölümleriyle üçüncü sezonuna cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Cadde
Jet Sosyete yeni sezon fragmanı! Jet Sosyete ne zaman ve nerede yayınlanacak?
Jet Sosyete yeni sezon fragmanı! Jet Sosyete ne zaman ve nerede yayınlanacak? Jet Sosyete yeni sezon fragmanı yayınlandı. Jet Sosteye izleyicisi ise dizi hakkında arayışa geçti. Jey Sosyete yeni sezon ne zaman başlayacak ve Jet Sosyete dizisi hangi kanalda yayınlanacak sorusu yoğun ilgi gördü. İşte dizi hakkında bilinmesi gerekenler...
25.09.2019 Gündem
Buz Devri 5: Büyük Çarpışma konusu nedir, seslendirenler kimlerdir?
Buz Devri 5: Büyük Çarpışma konusu nedir, seslendirenler kimlerdir? Buz Devri serisinin 5. filmi olan Büyük Çarpışma bu akşam ekranlara geliyor. Sevilen filmi izleyen vatandaşlar Buz Devri 5: Büyük Çarpışma konusu nedir ve seslendirenler kimlerdir araştırmalarını yapıyor. İşte filmle ilgili tüm detaylar...
25.08.2019 Gündem
‘Aman yanlış yazmayın, sadece arkadaşız!’
‘Aman yanlış yazmayın, sadece arkadaşız!’ 'Jet Sosyete'nin 'Alara'sı Ecem Uzun, geçtiğimiz gün erkek arkadaşıyla Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takılınca panik yaşadı.
14.08.2019 Cadde
Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi konusu ve başrol oyuncuları
Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi konusu ve başrol oyuncuları Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2016 yılında vizyona giren Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filminin yönetmen koltuğunda Mike Thurmeier, Galen T. Chu yer alıyor. Türkiye'de vizyona girdiği tarihten itibaren büyük ilgi ile karşılaşan film 1.308.876 seyirci tarafından izlenirken 14.678.260,88 TL hasılat elde etti. Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmi ABD'de 64.063.008 $ gişe geliri elde etti.
20.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ecem Uzun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.