Eczacıbaşı

Eczacıbaşı

Son dakika Eczacıbaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eczacıbaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eczacıbaşı haber sayfamızda...

Eczacıbaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.206 eczacıbaşı haberi bulunmuştur.
Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı!
Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı! Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak geleceği ile kararını resmi olarak açıkladı. Polonyalı pasör çaprazı Kupa Voley şmpiyonluğu hakkında konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
Ali Koç'tan veda gibi açıklama: Seneye biz yokuz!
Ali Koç'tan veda gibi açıklama: Seneye biz yokuz! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kupa Voley'i kazanan Kadın Voleybol Takımı ile bir araya geldi. Ali Koç'un, "Gelecek sene biz yokuz" sözleri dikkat çekti.
26.03.2024 Fenerbahçe
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda bulunan 4 isimle anlaştıklarını du
26.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Eda Erdem'den sinema filmi cevabı!
Fenerbahçe'de Eda Erdem'den sinema filmi cevabı! Kupa Voley'de şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe'de kaptan Eda Erdem Dündar önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Voleybol
Pelin Çelik: Takım çok büyük bir direnç gösterdi!
Pelin Çelik: Takım çok büyük bir direnç gösterdi! Fenerbahçe Opet Takım Menajeri Pelin Çelik, AXA Sigorta Kupa Voley'deki şampiyonluğu yorumladı.
24.03.2024 Voleybol
Magdalena Stysiak: Bu muhteşem bir his!
Magdalena Stysiak: Bu muhteşem bir his! Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Magdalena Stysiak, Eczacıbaşı Dynavit maçı sonrası konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Cansu Çetin: Takımımı çok özledim!
Cansu Çetin: Takımımı çok özledim! Fenerbahçe Opet'te sakatlığı nedeniyle Eczacıbaşı Dynavit maçında oynayamayan Cansu Çetin konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Buse Ünal: Kupaya ve hedefimize odaklandık!
Buse Ünal: Kupaya ve hedefimize odaklandık! Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Buse Ünal, Eczacıbaşı Dynavit maçı sonrası konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Aslı Kalaç: Ankara bize deplasman değildi!
Aslı Kalaç: Ankara bize deplasman değildi! Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Aslı Kalaç, Kupa Voley'deki şampiyonluğu değerlendirdi.
24.03.2024 Voleybol
Galatasaray Ekmas, Onvo Büyükçekmece'ye takıldı!
Galatasaray Ekmas, Onvo Büyükçekmece'ye takıldı! Onvo Büyükçekmece, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Galatasaray Ekmas'ı deplasmanda 101-96 mağlup etti.
Fenerbahçe Opet'in şampiyonluk kutlamasından kareler
Fenerbahçe Opet'in şampiyonluk kutlamasından kareler AXA Sigorta Kupa Voley'in finalinde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Opet kupasına kavuştu.
24.03.2024 Voleybol
Simla Türker Bayazıt'tan Eda Erdem vurgusu! 'Her takıma nasip olmaz'
Simla Türker Bayazıt'tan Eda Erdem vurgusu! 'Her takıma nasip olmaz' Fenerbahçe'de voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Simla Türker Bayazıt, Kupa Voley şampiyonluğu sonrası açıklamalarda bulundu.
24.03.2024 Voleybol
Eda Erdem Dündar: Kızlarla, takımla gurur duyuyorum!
Eda Erdem Dündar: Kızlarla, takımla gurur duyuyorum! Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, AXA Sigorta Kupa Voley'deki şampiyonluğu değerlendirdi.
24.03.2024 Voleybol
Meliha Diken: Umarım lig şampiyonluğu da gelir!
Meliha Diken: Umarım lig şampiyonluğu da gelir! Fenerbahçeli voleybolcu Meliha Diken, Kupa Voley'deki şampiyonluk sonrası konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Gizem Örge: Dünyanın her yerinde evimizde hissediyoruz!
Gizem Örge: Dünyanın her yerinde evimizde hissediyoruz! Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Gizem Örge, Kupa Voley şampiyonluğu sonrası konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Stefano Lavarini: Kupayı kazanmayı çok istedik ve kazandık!
Stefano Lavarini: Kupayı kazanmayı çok istedik ve kazandık! Fenerbahçe Opet Başantrenörü Stefano Lavarini, Eczacıbaşı Dynavit maçının ardından konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kupa Voley'de şampiyon olan Fenerbahçe Opet'i tebrik etti.
24.03.2024 Voleybol
Kupa Voley'de şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı Dynavit yıkıldı
Kupa Voley'de şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı Dynavit yıkıldı AXA Sigorta Kupa Voley'in finalinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, toplamda 4'üncü kez şampiyon oldu.
24.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas fırtınası! Arina Fedorovtseva dev finalde yıldızlaştı
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas fırtınası! Arina Fedorovtseva dev finalde yıldızlaştı Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley'in finalinde Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Dev finale Melissa Vargas'ın performansı damga vurdu. Arina Fedorovtseva da şampiyonluğun mimarlarından oldu.
24.03.2024 Transfer Haberleri
Melissa Vargas servis kullandı! Tijana Boskovic toptan kaçamadı
Melissa Vargas servis kullandı! Tijana Boskovic toptan kaçamadı AXA Sigorta Kupa Voley Final maçında Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Maçın henüz ilk setinde Melissa Vargas'ın kullandığı servis sonrası ilginç anlar yaşandı.
24.03.2024 Voleybol
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası sağ bek için çözüm arayışlarına başlayan Galatasaray, hedefindeki ismi belirledi. Sarı-kırmızılıların kadroya katmak istediği yıldız oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.
24.03.2024 Galatasaray
A Milli Futbol Takımı'nda kılavuz kaptan Hakan Çalhanoğlu!
A Milli Futbol Takımı'nda kılavuz kaptan Hakan Çalhanoğlu! Futbol kariyerinde en olgun, en verimli dönemini yaşayan Hakan Çalhanoğlu, Macaristan karşılaşmasında da sahanın en iyileri arasındaydı. A Milli Takımı Teknik Direktörü Montella, maçın ardından soyunma odasında Hakan’a, liderliği ve kaptanlığı için teşekkür etti.
24.03.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Eczacıbaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.