Eda Ece Kimdir

Eda Ece Kimdir

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncudur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show TV'de yayınlanan Pis Yedili dizisindeki ilk başrolü ile tanınırlığı arttı. 2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. TRT 1'de yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dâhil olmuştur. 2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV'de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kadar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı. Günümüzde Yasak Elma dizisinin başrolüdür.

Eda Ece Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 786 eda ece kimdir haberi bulunmuştur.
Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim!
Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim! Yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde dünyaevine giren Eda Ece'den getiğimiz aylarda hamilelik müjdesi gelmişti. Şimdilerde 7 aylık hamile olan Ede Ece düğün günü zangır zangır titremesine neden olan olayı anlattı.
12.02.2024 Cadde
Buğrahan Tuncer'den Eda Ece itirafı! 'Erden Timur sözleşmemi düğün odama yolladı'
Buğrahan Tuncer'den Eda Ece itirafı! 'Erden Timur sözleşmemi düğün odama yolladı' Galatasaray Nef'te forma giyen Buğrahan Tuncer, Galatasaray'a imza sürecinin detaylarını anlattı. Tuncer, eşi Eda Ece ile ilgili tribün itirafında bulundu.
10.02.2024 Basketbol
Kayahan'ın hayatı film mi oluyor? Eski eşi İpek Açar'dan açıklama
Kayahan'ın hayatı film mi oluyor? Eski eşi İpek Açar'dan açıklama İki ay önce ikinci kez anne olan İpek Açar Kömürcü, Haliç Üniversitesi'nin konferans salonunda gerçekleşen 'Yaratılış' şarkısı klip çekiminde kamera karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, daha önce iki kez yendiği yumuşak doku kanseriyle mücadelesini 2015 yılında kaybeden eski eşi Kayahan ile ilgili usta sanatçının kızı Beste Açar'ın duyurduğu film projesi hakkında konuştu.
6.02.2024 Cadde
'Buğra'nın hayalleri var! Üç çocuk istiyor'
'Buğra'nın hayalleri var! Üç çocuk istiyor' Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Eda Ece, reklam yüzü olduğu markanın lansmanında kameraların karşısına geçti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, hamilelik sürecinden bahsetti.
2.02.2024 Cadde
Aslı Enver'den kızı Elay ile yeni pozlar! Eda Ece'den yorum gecikmedi
Aslı Enver'den kızı Elay ile yeni pozlar! Eda Ece'den yorum gecikmedi Geçtiğimiz aylarda ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve şimdilerde kızıyla ilgilenen Aslı Enver, minik Elay ile verdiği yeni pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
26.01.2024 Cadde
En düşük emekli aylığı alanlar merakla bekliyor! Yeni zamlar bu aya yetişir mi? İşte konuşulan tarih
En düşük emekli aylığı alanlar merakla bekliyor! Yeni zamlar bu aya yetişir mi? İşte konuşulan tarih En düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye artırılması ve tüm emeklilere yapılacak olan en zamma ilişkin yasal süreç geçen hafta başladı. Ek zam düzenlemesi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Düzenleme Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçtikten sonra Meclis Genel Kurulu’na sevk edilecek. Yeni zamlar bu aya yetişir mi? İşte detaylar...
22.01.2024 Ekonomi
Anne olmak için gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş
Anne olmak için gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş Bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu Eda Ece, hamilelik süreci hakkında konuştu. Hamileliğinin 6. ayında olan 33 yaşındaki oyuncu,"Tam bir eziyet oldu bu durum" dedi ve Gupse Özay ve Aslı Enver ile bu konuda dertleştiğini söyledi.
1.02.2024 Cadde
‘Kıza hamilelik daha zor’
‘Kıza hamilelik daha zor’ Altı aylık hamile olan Eda Ece, Akmerkez’de görüntülendi.
22.01.2024 Cadde
Kayahan’ın hayatı film oluyor
Kayahan’ın hayatı film oluyor Efsane sanatçı Kayahan’ın hayatı film oluyor. Kızı Beste Açar, “Filmin hikâyesi bitti. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız” dedi.
20.01.2024 Cadde
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Eda Ece'den karnı burnunda poz: Bu 5 aylık hamile neler yapıyor?
Eda Ece'den karnı burnunda poz: Bu 5 aylık hamile neler yapıyor? 7 ay önce basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikâh masasına oturan oyuncu Eda Ece, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Anne olmak için gün sayan Eda Ece, sosyal medya hesabından hamilelik pozunu paylaştı.
21.12.2023 Cadde
Eda Ece'den ilk hamilelik pozu geldi
Eda Ece'den ilk hamilelik pozu geldi Yaklaşık 7 ay önce basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturan Eda Ece, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu, ilk hamilelik pozunu takipçileriyle paylaştı.
8.12.2023 Cadde
Aleyna Tilki isyan etti! 'Sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar'
Aleyna Tilki isyan etti! 'Sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar' Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından sitem dolu paylaşımda bulundu. Tilki, " Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.
8.12.2023 Cadde
Eda Ece'den hamilelik paylaşımı! Gülümseten not
Eda Ece'den hamilelik paylaşımı! Gülümseten not Ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Oyuncunun doğumun yaklaşmasıyla daha çok belirginleşen göbeği dikkat çekti. Eda Ece, paylaşımına 'Göbekli ayna selfiesi' notunu düştü.
7.12.2023 Cadde
İrem Sak'tan Furkan Korkmaz ve 'evlilik' açıklaması!
İrem Sak'tan Furkan Korkmaz ve 'evlilik' açıklaması! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İrem Sak, basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşıyor. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen İrem Sak, mutlu birlikteliklerinin sırrını açıkladı ve evlilik hakkında açıklama yaptı.
4.12.2023 Cadde
İrem Sak'tan Dua Lipa'ya gönderme: Yakala beni yoksa giderim aşkısı!
İrem Sak'tan Dua Lipa'ya gönderme: Yakala beni yoksa giderim aşkısı! Ünlü şarkıcı Dua Lipa, stilinde değişikliğe giderek koyu renk saçlarını kızıla boyattı. Sosyal medyada kürklü ve kızıl saçlı pozunu paylaşan Lipa, 'Yalan Dünya' dizisinin ikonik karakteri Tülay'a benzetildi. Dizide Tülay karakterini canlandıran İrem Sak'tan paylaşım gecikmedi.
28.11.2023 Cadde
Üç aylık hamile Eda Ece'nin doğum hazılıkları
Üç aylık hamile Eda Ece'nin doğum hazılıkları 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen oyuncu Eda Ece, Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
17.11.2023 Cadde
Eda Ece'den köpeği Pluto'ya veda: Binlerce kez teşekkür ederim sana
Eda Ece'den köpeği Pluto'ya veda: Binlerce kez teşekkür ederim sana Son olarak 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Eda Ece'nin köpeği Pluto hayatını kaybetti. Ece, patili dostuna sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla veda etti.
20.10.2023 Cadde
Deliha 2 oyuncuları ve karakterler! Deliha 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Deliha 2 oyuncuları ve karakterler! Deliha 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi? Gupse Özay'ın Zeliha karakterine hayat verdiği yerli komedi türündeki film, 2018 yılında vizyona girdi. Bu bölümde Özay'a Eda Ece eşlik ediyor. Peki, Deliha 2 filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
3.10.2023 Cadde
'Neler Oluyor Hayatta', 4 Eylül Pazartesi yeni sezona 'merhaba' diyor
'Neler Oluyor Hayatta', 4 Eylül Pazartesi yeni sezona 'merhaba' diyor Kanal D’nin; sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı, çok izlenen programı 'Nur Tuğba Namlı', yeni sezona 'merhaba' diyor.
28.08.2023 Cadde
Disney'in 'Atatürk' dizisi kararına ünlülerden tepki!
Disney'in 'Atatürk' dizisi kararına ünlülerden tepki! Dijital yayın platformu Disney Plus'ın, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararına ve bu kararın arkasında ABD'deki Ermeni lobisinin baskısı olduğunun ortaya çıkmasına ünlü isimler de sert tepki gösterdi.
3.08.2023 Cadde
Denemesi bile parayla! Otomobil fiyatına gelinlik
Denemesi bile parayla! Otomobil fiyatına gelinlik Düğün sezonunda gelinlik fiyatları cep yakıyor. 20 bin liradan başlayan fiyatlar, ünlü markalarda 1 milyon 200 bin liraya kadar çıkıyor. Ünlü isimler de düğünlerinde giydiği gelinliklerle adından sık sık söz ettiriyor. Üstelik sanatçıların çoğu, birden fazla gelinlik tercih ediyor.
28.07.2023 Cadde
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, anne olmak için gün sayıyor. Eşiyle çok fazla paylaşımda bulunmayan 39 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından Berkin Gökbudak ile yeni karelerini yayınladı. Ünlü ismin romantik paylaşımlarını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
30.06.2023 Cadde
Hakan Ural tek başına alışverişte
Hakan Ural tek başına alışverişte Hakan Ural, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
30.06.2023 Cadde
Hakan Ural'den depremzedeleri hedef alan Eda Ece’ye tepki!
Hakan Ural'den depremzedeleri hedef alan Eda Ece’ye tepki! Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların oy tercihlerine atıf yapan oyuncu Eda Ece’nin sözleri masaya yatırıldı.
14.06.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Eda Ece Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.