Yunus Sezer kimdir, aslen nereli? Edirne Valisi Yunus Sezer hayatı ve mesleki kariyeri
Yunus Sezer kimdir, aslen nereli? Edirne Valisi Yunus Sezer hayatı ve mesleki kariyeri Son olarak AFAD Başkanı olarak görev yapan Yunus Sezer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Edirne Valiliği görevine getirildi. Bu gelişme sonrasında Yunus Sezer'in mesleki kariyeri ve hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Yunus Sezer kimdir?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
Edirne Valisi Canalp koronavirüse yakalandı
Edirne Valisi Canalp koronavirüse yakalandı Edirne Valisi Ekrem Canalp'in yapılan Kovid- 19 testi pozitif çıktı.
11.03.2022 Gündem
Edirne Valisi duyurdu! Selimiye Camisi kısmen ibadete kapatılıyor
Edirne Valisi duyurdu! Selimiye Camisi kısmen ibadete kapatılıyor Edirne Valisi Erkem Canalp, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Selimiye Camisi'nin kısa süre içinde, kılınacak son cuma namazıyla kısmen ibadete kapatılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...
9.12.2021 Gündem
Vali Canalp: Edirne'de 2 gündür corona virüs vakası görülmedi
Vali Canalp: Edirne'de 2 gündür corona virüs vakası görülmedi Edirne Valisi Ekrem Canalp de, kentte son 2 gündür corona virüs vakasının görülmediğini açıkladı. Canalp, "Son 1 haftada sadece 4 vakamız var. Şu anda hastanelerde yatan hasta sayımız, son derece azaldı. İnşallah millet olarak bu şekilde çaba göstermeye devam edeceğiz ve corona virüsü de bu şekilde yaptığımız etkin mücadeleyle yeneceğiz" dedi.
5.05.2020 Gündem
Edirne-İstanbul arası hızlı trenle 1 saatten az olacak!
Edirne-İstanbul arası hızlı trenle 1 saatten az olacak! Edirne Valisi Özdemir İstanbul- Edirne arasının hızlı trenle 1 saatten az olacağını  belirterek "Tarihteki İpek Yolu güzergahları ve ekonomik anlamdaki  güzergahlara bakıldığında, Edirne hem hızlı trenle hem de diğer ulaşım  araçlarıyla, üçüncü köprünün yapılmasından sonra çok daha dünyayla entegre olmuş  şehir olacak" dedi.
10.03.2017 Gündem
Suriyeli sığınmacılardan TEM'de cuma namazı
Suriyeli sığınmacılardan TEM'de cuma namazı Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Avrupa’ya gitmek için yürüyerek Edirne’ye gelen Suriyeli sığınmacılarla birlikte TEM otoyolunda Cuma namazı kıldı. Edirne TEM otoyolu kent gişelerine bir kilometre mesafede göç kampı kuran yaklaşık 800 kişilik Suriyeli sığınmacı grubu, Cuma namazı vakti öncesi TEM otoyolunda toplandı. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de TEM otoyoluna gelerek, Suriyeli sığınmacılar ile birlikte Cuma namazını kıldı. Edirne Kadı Bedrettin Camii İmam Hatibi Hasan Cerrah tarafından kıldırılan Cuma namazında, ‘İslam’da kardeşlik, birlik ve beraberlik’ konulu hutbe hem Türkçe hem de Arapça olarak verildi.
11.09.2019 Haberler