Ege Üniversitesi Hastanesi

Ege Üniversitesi Hastanesi

Son dakika Ege Üniversitesi Hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ege Üniversitesi Hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ege Üniversitesi Hastanesi haber sayfamızda...

Ege Üniversitesi Hastanesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.068 ege üniversitesi hastanesi haberi bulunmuştur.
Aldığı motor 1 saniyede hayatını değiştirdi! 'İnsan, tuvaletini yapmayı bile özlüyor'
Aldığı motor 1 saniyede hayatını değiştirdi! 'İnsan, tuvaletini yapmayı bile özlüyor' 20 yaşındaydı, hem üniversite de okuyor hem de ailesine yük olmamak için bir mermer fabrikasında çalışıyordu. Kazandığı parayla kendisine motosiklet de aldı. Ancak mutluluğu sadece 3 gün sürdü. Artık sadece başını ve kollarını hareket ettirebilen Umut Can Turan, "Eğer kaza 1 saniye önce olsaydı her şey farklı olabilirdi" diyerek yaşadığı zor günleri, hiç kaybetmediği umudunu anlattı.
30.03.2024 Yaşam
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
Dilara'nın kabusu! Kaza sonrası hayatı karardı, yatağa bağımlı hale geldi
Dilara'nın kabusu! Kaza sonrası hayatı karardı, yatağa bağımlı hale geldi Dilara Aldanoğlu'nun (25) yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan İsa Eyice'ye (27) verilen ceza belli oldu.
15.03.2024 Gündem
İzmir'de tartıştığı dedesini bacağından vurdu! O anlar anbean kaydedildi
İzmir'de tartıştığı dedesini bacağından vurdu! O anlar anbean kaydedildi İzmir'in Bayraklı ilçesinde, tartıştığı dedesi Mehmet A.'yı (74) tabancayla bacağından vuran torunu Kadir Emre K. (17), tutuklandı.
22.02.2024 Haberler
İzmir'de tartıştığı dedesini bacağından vurdu! O anlar anbean kaydedildi
İzmir'de tartıştığı dedesini bacağından vurdu! O anlar anbean kaydedildi İzmir'in Bayraklı ilçesinde, tartıştığı dedesi Mehmet A.'yı (74) tabancayla bacağından vuran torunu Kadir Emre K. (17), tutuklandı.
22.02.2024 Gündem
İzmir'de doçentten aile katliamı! Ateş etmeden önce yüzüne kezzap attı
İzmir'de doçentten aile katliamı! Ateş etmeden önce yüzüne kezzap attı İzmir’in Bornova ilçesinde, kanser tedavisi gören öğretim görevlisinin kendisi gibi öğretim görevlisi olan eşini ağır yaraladığı, öz kızı ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar ettiği olayda korkunç detaylar ortaya çıktı.
25.01.2024 Gündem
İzmir'de dehşet! Öğretim görevlisi, çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti
İzmir'de dehşet! Öğretim görevlisi, çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti İzmir'de korkunç bir olay yaşandı. Karısını yaralayan öğretim görevlisi, çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti. Yaralı öğretim görevlisi kadın hastaneye kaldırıldı.
24.01.2024 Haberler
İzmir'de dehşet! Öğretim görevlisi, çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti
İzmir'de dehşet! Öğretim görevlisi, çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti İzmir'de korkunç bir olay yaşandı. Karısını yaralayan öğretim görevlisi, çocuğunu ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti. Yaralı öğretim görevlisi kadın hastaneye kaldırıldı.
24.01.2024 Gündem
Yediği yemek sonrası ölen Ece'nin annesi: Kanseri yendim, 649 gündür otopsi raporu çıkmadı
Yediği yemek sonrası ölen Ece'nin annesi: Kanseri yendim, 649 gündür otopsi raporu çıkmadı İzmir’deki restoranda yemek yedikten sonra rahatsızlanıp, hayatını kaybeden ve ölüm nedeni 'belirsiz' olarak kayıtlara geçen o dönem 5 yaşında olan Ece Melisa'nın annesi Hasret Mercankaya (35), 649 gündür kızı Ece'nin otopsi raporunu beklediğini belirterek, "Düşünün kanser gibi bir hastalığı yendim ama hala kızımın otopsi raporu çıkmadı" dedi.
21.01.2024 Gündem
Her şey 2 aylıkken sarılık belirtileri ile başladı! Ömer Asaf için tek çare nakil
Her şey 2 aylıkken sarılık belirtileri ile başladı! Ömer Asaf için tek çare nakil Aydın’da yaşayan Altın ailesi, 10 aylık bebekleri Ömer Asaf’ın hayata tutunması için yardım bekliyor. Ömer Asaf'ın yaşayabilmesi için tek çarenin nakil olduğunu belierten baba Kudret Altın, "Daha önce de iki çocuğumuzu anne karnında kaybettik. Donör olmak isteyenler bize Allah rızası için gelsin ulaşsınlar" dedi.
3.01.2024 Gündem
İki kentte iki motokurye kazaya kurban gitti!
İki kentte iki motokurye kazaya kurban gitti! İzmir’in Bornova ilçesinde otomobille çarpışan motosikletteki kurye Zeynep Demir, hayatını kaybetti. İstanbul Başakşehir'de ise kamyonun çarptığı motokurye olay yerinde hayatını kaybetti.
27.12.2023 Gündem
Sümeyra'nın intiharında korkunç cinsel istismar detayı! Baba tutuklandı
Sümeyra'nın intiharında korkunç cinsel istismar detayı! Baba tutuklandı İzmir’de, Sümeyra Duratimur'un (20) intihar etmesiyle ilgili soruşturmada, babası Emin Duratimur gözaltına alındı. Sümeyra’ya 7 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen baba E.D., tutuklandı.
8.12.2023 Gündem
Aileyi kahreden tanı: İzmir'de 48 doktor gezdik, çocuk elimizde eridi
Aileyi kahreden tanı: İzmir'de 48 doktor gezdik, çocuk elimizde eridi Anaokulu öğretmeni Gülşah Kupan kızının hastalığının ortaya çıkması için 4 aydır çabaladıklarını ifade ederek, "Tanı yeni koyuldu. Çocuk elimizde eridi. Hiçbir şey yapamıyoruz. Tedavisi olsa da maliyetin 2 milyon dolar olmasından dolayı çaresiz kaldık" dedi.
8.12.2023 Gündem
Yoğun bakımda skandal... Kapıyı açan hemşire gördü! Duruşmada şok sözler
Yoğun bakımda skandal... Kapıyı açan hemşire gördü! Duruşmada şok sözler İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire Emre Kale'nin ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
1.12.2023 Gündem
İzmir'de 3 kişinin ölümü için 2 kardeşe ayrı ayrı ceza talebi!
İzmir'de 3 kişinin ölümü için 2 kardeşe ayrı ayrı ceza talebi! İzmir'de 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili davada 2 kardeş için ayrı ayrı müebbet talep edildi.
1.11.2023 Gündem
Külleri dualarla Kuşadası'nda denize serpildi: Türk kimliğini gururla gösterirdi
Külleri dualarla Kuşadası'nda denize serpildi: Türk kimliğini gururla gösterirdi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan ve 26 yıl önce Türk vatandaşlığına geçen Belçikalı Guy De Graeve'nin (66) külleri, vasiyeti üzerine eşi ve arkadaşı tarafından Kuşadası körfezine serpildi.
27.10.2023 Gündem
Restoranda yediği yemekten sonra ölmüştü! 550 gündür minik kızının otopsi raporunu bekliyor
Restoranda yediği yemekten sonra ölmüştü! 550 gündür minik kızının otopsi raporunu bekliyor İzmir’deki restoranda yemek yedikten sonra rahatsızlanıp, hayatını kaybeden ve ölüm nedeni 'belirsiz' olarak kayıtlara geçen Ece Melisa'nın (5) kanser hastası annesi Hasret Mercankaya'ya (34), bu kez zatürre tanısı kondu. Anne Mercankaya, zor günlerden geçtiğini, 550 gündür kızının detaylı otopsi raporunu beklediğini söyledi.
15.10.2023 Gündem
Yoğun bakımda skandal! Erkek hemşireden kanser hastası kadına cinsel istismar
Yoğun bakımda skandal! Erkek hemşireden kanser hastası kadına cinsel istismar İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan hemşire Emre Kale (29) hakkında iddianame hazırlandı.
10.10.2023 Gündem
İzmir'deki komşu cinayetinde tanık dinlendi: Çok soğukkanlı şekilde hepsini öldürdü
İzmir'deki komşu cinayetinde tanık dinlendi: Çok soğukkanlı şekilde hepsini öldürdü İzmir'in Bayraklı ilçesinde Yahya Köşek (61), eşi Meryem Köşek (57) ve kızları Funda Güçlü'nün (37) sokakta tabancayla öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanıklar Ali İhsan Kılıç (67), ağabeyi Mehmet Kılıç (69) ve müşteki- sanık Filiz Topaloğlu'nun yargılanmasına İzmir 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Görgü tanıklarından Ç.E., "Şarjörün çoğunu Funda'ya boşalttı. Bırakın hepsini öldüreceğim diyordu. Çok soğukkanlı şekilde hepsini öldürdü" dedi.
28.09.2023 Gündem
Aslıhan Sinem Çiçek davasında gerginlik! 'Size kız verelim, para verelim'
Aslıhan Sinem Çiçek davasında gerginlik! 'Size kız verelim, para verelim' İzmir’de, evden iş görüşmesi için ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve bir gün sonra hastanede olduğu öğrenilen Aslıhan Sinem Çiçek'in (18) ölmesi ile ilgili Cem A.'nın (27) 19 yıla kadar, Burak Kaya'nın (28) ise 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, mağdur avukatlarının talepleri üzerine mahkeme başkanının, 'Bu dosya cinayet davası değil' demesi üzerine salondakiler tepki gösterdi. Duruşma ertelenirken, gerginlik çıkışta da sürdü.
26.09.2023 Gündem
FETÖ sanığı eski rektör Hoşcoşkun hakkında istenen ceza belli oldu
FETÖ sanığı eski rektör Hoşcoşkun hakkında istenen ceza belli oldu İzmir’de, 6 yıldır FETÖ'den aranan ve tedavi için gittiği hastanede yakalanıp, tutuklanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun hakkında iddianame hazırlandı. Hoşcoşkun’un 15 yıla kadar hapsi istendi.
21.09.2023 Gündem
İzmir'de korkunç son: 18 yaşındaki Baran öldürüldü
İzmir'de korkunç son: 18 yaşındaki Baran öldürüldü  İzmir’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Karşıyaka'da, iki kişinin arasında çıkan bıçaklı kavgada 18 yaşındaki Baran Çatalbaşoğlu hayatını kaybetti.
18.09.2023 Gündem
Firari rektör Hoşcoşkun'un 6 yıl nerede saklandığı ortaya çıktı
Firari rektör Hoşcoşkun'un 6 yıl nerede saklandığı ortaya çıktı İzmir'de 2017'den beri hakkında FETÖ'den yakalama kararı bulunan ve tedavi için gittiği hastanede yakalanıp, tutuklanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'un savcılık ifadesi ortaya çıktı.
20.08.2023 Gündem
Ölmeden önce son görüntü! Sinem'in son sözleri baba oldu
Ölmeden önce son görüntü! Sinem'in son sözleri baba oldu İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek'in ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı. Otoyol kenarında cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde Sinem'in, 'Nefes alamıyorum' dedikten sonra son sözünün 'Baba' olduğu ve acıdan kıvrandığı görüldü.
19.08.2023 Haberler
Ölmeden önce son görüntü: Sinem'in son sözleri baba oldu
Ölmeden önce son görüntü: Sinem'in son sözleri baba oldu İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek'in ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı. Otoyol kenarında cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde Sinem'in, 'Nefes alamıyorum' dedikten sonra son sözünün 'Baba' olduğu ve acıdan kıvrandığı görüldü.
19.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ege Üniversitesi Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.