Eğitime Ara

Eğitime Ara

Son dakika eğitime ara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eğitime ara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eğitime ara haber sayfamızda...

Eğitime Ara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.340 eğitime ara haberi bulunmuştur.
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu AFAD, Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem saat 01.06 sularında meydana geldi ve büyük paniğe neden oldu. Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
18.04.2024 Gündem
108 yıl sonra ilk kez ara verildi
108 yıl sonra ilk kez ara verildi Jandarma Genel Komutanlığı’nın 2023 Faaliyet Raporu’nda, jandarma ile sahil güvenliğin eğitim merkezlerinden 1118 personel ve 2544 öğrencinin deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine katılmaları nedeniyle Çanakkale Savaşı’ndan 108 yıl sonra ilk defa eğitime ara verildiği belirtildi...
18.03.2024 Gündem
Hava sıcaklıkları düşüyor! Meteoroloji açıkladı: Yurt genelinde kuvvetli şekilde etki edecek
Hava sıcaklıkları düşüyor! Meteoroloji açıkladı: Yurt genelinde kuvvetli şekilde etki edecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurt genelinde sıcaklıklar düşüyor. Birçok bölgede yağışlar etkisini gösterecek. Pazar günü itibarıyla Marmara ve Karadeniz'de güneş yeniden yüzünü gösterecek. İşte detaylar...
13.03.2024 Gündem
Valilik açıkladı! Çanakkale'de 18 Mart'ta eğitime ara verildi
Valilik açıkladı! Çanakkale'de 18 Mart'ta eğitime ara verildi Çanakkale'de, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle 18 Mart günü eğitime bir gün ara verileceği bildirildi.
13.03.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı verildi.
13.02.2024 Gündem
Antalya'da sel felaketi: 3 ilçede okullar yarın tatil
Antalya'da sel felaketi: 3 ilçede okullar yarın tatil  Olumsuz hava şartları sebebiyle Antalya'nın 3 ilçesinde yarın da okullar tatil edildi.
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu Meteoroloji 3 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. Antalya'da yaşanan sel felaketinden ise acı haber geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Antalya'da şiddetli yağış hayatı felç etti
Antalya'da şiddetli yağış hayatı felç etti Antalya'da devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
13.02.2024 Haberler
Antalya'da yoğun yağış ve selden ötürü okullar tatil edildi
Antalya'da yoğun yağış ve selden ötürü okullar tatil edildi Antalya'da devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
13.02.2024 Haberler
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji 4 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Son dakika... Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
Son dakika... Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta eğitim-öğretime 1 gün ara verildi 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin yıl dönümünde Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da eğitime bir günlük ara verildi.
6.02.2024 Gündem
ABD’yi kutup soğukları vurdu: En az 59 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kutup soğukları vurdu: En az 59 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkisini sürdüren kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 59'a yükseldi.
20.01.2024 Dünya
SON DAKİKA! Yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
SON DAKİKA! Yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı? Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Olumsuz hava koşullarının akabinde geçtiğimiz günlerde bazı illerde okullara kar tatili verilmişti. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
16.01.2024 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı! Salı gününe dikkat
Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı! Salı gününe dikkat Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Salı günü ise yurt genelinde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.
14.01.2024 Gündem
Yarın Çanakkale'de okullar tatil mi, 12 Ocak'ta Çanakkale'de kar tatili var mı? Yarın Çanakkale'de okullar tatil olacak mı?
Yarın Çanakkale'de okullar tatil mi, 12 Ocak'ta Çanakkale'de kar tatili var mı? Yarın Çanakkale'de okullar tatil olacak mı? Geçtiğimiz günlerde kar yağışı nedeniyle Çanakkale'nin bazı ilçelerinde taşımalı eğitime ara verilmişti. Öğrenciler, 12 Ocak yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki yarın Çanakkale'de okullar tatil mi, kar tatili var mı?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara Ülke genelinde uzun süre devam eden bahar havasının ardından dondurucu soğuklar etkili olurken, İstanbul’da sıcaklıklar 10 derece birden düştü.
11.01.2024 Gündem
Tekirdağ'da eğitime kar engeli! Valilik duyurdu
Tekirdağ'da eğitime kar engeli! Valilik duyurdu Tekirdağ'da kar yağışı sonrasında olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi.
10.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. 7 il için sarı ve turuncu kodlu kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, su baskını buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Çanakkale'de olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara
Çanakkale'de olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara Çanakkale'de soğuk hava ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime yarın 1 gün süreyle ara verildi.
10.01.2024 Gündem
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi Meteoroloji’den yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkili olamaya devam ediyor. Bazı ilçelerde karla karışık yağmur ve yağmur olarak etkisini gösteriyor. Öte yandan yetkililer yarın ve 12-13 ocak için İstanbul dahil tüm yurt genelinde yeni uyarıda bulundu. İşte tüm yurt geneli için hava durumu detayları…
10.01.2024 Gündem
İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı
İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde kar yağışı nedeniyle oluşan yoğun tipi sebebiyle birçok mahallenin yolu kapanırken birçok araç yolda kaldı.
10.01.2024 Haberler
İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı
İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde kar yağışı nedeniyle oluşan yoğun tipi sebebiyle birçok mahallenin yolu kapanırken birçok araç yolda kaldı.
10.01.2024 Gündem
3 ilde eğitime kar engeli! İstanbul dahil yeni uyarı
3 ilde eğitime kar engeli! İstanbul dahil yeni uyarı Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına aldı. Dün İstanbul dahil yurdun neredeyse tamamında kar, karla karışık yağmur ve poyraz etkili oldu. 3 kentte okullar tatil edildi. Peki kar yağışı devam edecek mi? İstanbul’da son durum ne?
10.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Eğitime Ara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.