Ego

Ego

Son dakika EGO haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan EGO gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan EGO haber sayfamızda...

Ego

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.356 ego haberi bulunmuştur.
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)?
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan Salı günü bazı illerde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte, toplu taşıma ücretsiz olan iller...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek 3 büyükşehir dev bütçelere hükmediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belediye şirketleriyle birlikte konsolide bütçesi yarım trilyon lirayı aşıyor.
1.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
1 gecede ortadan kaybolup buharlaşıyorlar! Japonlar anlattı: 'Adeta kurtuluş gibi'
1 gecede ortadan kaybolup buharlaşıyorlar! Japonlar anlattı: 'Adeta kurtuluş gibi' Kimi işini, karısını ve çocuklarını kimi anne, baba ve sevgilisini geride bırakıp bir anda kayıplara karışıyor, deyim yerindeyse buharlaşıyor. Yanlış duymadınız, 1960 yılından bu yana Japonya’da ikinci bir hayat kurmak isteyenler bu yöntemi kullanıyor, üstelik polis bile geride kalanlara yardımcı olmuyor. Peki ama bu insanlar neden 'buharlaşmak' istiyor? İşte cevabı.
24.03.2024 Yaşam
Yol verme tartışmasında muştalı saldırı! Otobüs şoförü gözaltına alındı
Yol verme tartışmasında muştalı saldırı! Otobüs şoförü gözaltına alındı Ankara'da yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı.
23.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara ara sıra hatırlanacak bir görev midir? Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara'yı ara sıra hatırlıyor, seçimden seçime hatırlıyor" dedi.
16.03.2024 Gündem
Sincan'da EGO otobüsü devrildi
Sincan'da EGO otobüsü devrildi Ankara'nın Sincan ilçesinde EGO otobüsü şarampole devrildi. Kazada 1'i ağır 20 kişinin yaralandığı öğrenildi.
11.03.2024 Haberler
Tuzla'da fabrika yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı
Tuzla'da fabrika yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı İstanbul Tuzla'da bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı.
11.03.2024 Gündem
Sincan'da EGO otobüsü devrildi!
Sincan'da EGO otobüsü devrildi! Ankara'nın Sincan ilçesinde EGO otobüsü şarampole devrildi. Kazada 1'i ağır 20 kişinin yaralandığı öğrenildi.
11.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Ülkemiz için yeni şampiyonlar yetişecek
Mansur Yavaş: Ülkemiz için yeni şampiyonlar yetişecek ABB Başkanı Yavaş, Keçiören ilçesinde Altınpark 100'üncü Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açılışına katıldı.
10.03.2024 Gündem
Dost musun düşman mı, belli değil
Dost musun düşman mı, belli değil Emin Alper ilk tiyatro yönetmenliğinde çıtayı oldukça üst bir seviyeye taşıyarak kişinin alter-egosuyla hesaplaşması metaforunu sahnede ete kemiğe bürüyüp seyircinin önüne getiriyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok projelerini anlattı! "Ankara'yı dünya başkenti yapacağız"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok projelerini anlattı! "Ankara'yı dünya başkenti yapacağız" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok TRT Haber'de projelerini anlattı. Altınok "İki anket var" diyerek sonuçları açıkladı.
5.03.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Hemşehrilerimin yanına gelirken neden çekineceğim
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Hemşehrilerimin yanına gelirken neden çekineceğim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bala'ya kaç kere geldik. Her gelişimde tek araba, bir şoför, bir koruma haricinde araba yoktu. 3 kişi geldik. Ben kimseyi ayırmadım, kimseye kötülük yapmadım ki. Verdiği, vermediği oydan dolayı kimseye ayrımcılık yapmadık ki" dedi.
5.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş açıkladı! Dolmuşlara kart onaylayıcı sistemi
Mansur Yavaş açıkladı! Dolmuşlara kart onaylayıcı sistemi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dolmuşlarda ödemenin validatör (kart onaylayıcı) ile yapılması gerektiğini söyledi.
28.02.2024 Gündem
‘Müzik ego işi değil’
‘Müzik ego işi değil’ Atiye, Kral Müzik YouTube kanalında kariyerine dair samimi açıklamalarda bulundu.
25.02.2024 Cadde
Atiye'den Hadise açıklaması! 'O dönem öyle bir moda vardı'
Atiye'den Hadise açıklaması! 'O dönem öyle bir moda vardı' 2006 yılında çıkış şarkısı 'Don't Think' ile tanınan, 2007'de ilk albümü 'Gözyaşlarım'ı müzikseverlerle buluşturan popçu Atiye, kariyerinin başında meslektaşı Hadise ile yarış halinde gösterilmesi hakkında konuştu.
24.02.2024 Cadde
'20 yıllık görev süremde paralı pullu soruşturmam yoktur'
'20 yıllık görev süremde paralı pullu soruşturmam yoktur' AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bizde saklı, gizli iş olmaz. 20 yıllık görev sürem içerisinde paralı pullu soruşturmam yoktur. 20 yıldır görev yapıyorum, adrese teslim bizde bir tane ihale yok" şeklinde konuştu.
24.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara'da aslında iş yok ama sosyal medyada ses çok
Turgut Altınok: Ankara'da aslında iş yok ama sosyal medyada ses çok AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim afişlerindeki 'Az laf, çok iş' sloganına ilişkin, "Az laf, az iş. Az laf, az hizmet. Yani iş yapanın sözü, kelamı olur. Eser yapanın sözü ve kelamı olur. Ankara'da aslında iş yok ama sosyal medyada ses çok" ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan EGO açıklaması: Rekor zarar ediyor
Turgut Altınok'tan EGO açıklaması: Rekor zarar ediyor EGO'nun rekor zarar ettiğini belirten AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara Büyükşehir'in bütün şirketleri batık, zarar ediyor. Bunu Sayıştay, rakamlarla beraber söylüyor" dedi.
19.02.2024 Haberler
Turgut Altınok'tan EGO açıklaması: Rekor zarar ediyor
Turgut Altınok'tan EGO açıklaması: Rekor zarar ediyor EGO'nun rekor zarar ettiğini belirten AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara Büyükşehir'in bütün şirketleri batık, zarar ediyor. Bunu Sayıştay, rakamlarla beraber söylüyor" dedi.
19.02.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok: 10 bin öğrenciye 1500 lira burs
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok: 10 bin öğrenciye 1500 lira burs Yerel seçime son 44 gün kala Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu.
17.02.2024 Haberler
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok: 10 bin öğrenciye 1500 lira burs
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok: 10 bin öğrenciye 1500 lira burs Yerel seçime son 44 gün kala Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu.
17.02.2024 Gündem
18 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
18 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Doğduğu tarihe göre burç araması yapan binlerce insan bulunmaktadır. Bu insanlar doğdukları tarihi araştırarak burçlarını öğrenebilir ve doğdukları saate ve tam tarihe de bakarak doğum haritalarını kolaylıkla çıkarabilirler. Her hafta veya her ay düzenli olarak çeşitli astrologlar tarafından burç yorumlarının tahminleri yapılmakta ve çeşitli platformlar aracılığı ile kullanıcılara iletilmektedir. İşte, tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
Kibir İle İlgili Sözler 2024: Ego, Gurur Ve Kibir Üzerine Söylenmiş En Anlamlı Sözler
Kibir İle İlgili Sözler 2024: Ego, Gurur Ve Kibir Üzerine Söylenmiş En Anlamlı Sözler Bazı insanlar kibrine yenik düşebilmekte ve birtakım istenmeyen durumlar yapabilmektedir. Özellikle kendisini diğer insanlardan üstün gören birçok kişi, onu sosyal medya hesapları üzerinden çok fazla gerçekleştiriyor. Sadece sosyal medya hesapları değil gerçek hayatta da bunu yapan pek çok insan bulunmaktadır. İşte bu kişileri uyandırmak ve onlara bazı şeyleri anlatabilmek için, kibir ile ilgili çok anlamlı sözler bulunuyor. İşte değerlendirebileceğiniz en güzel kibir ile ilgili sözler: ego, gurur ve kibir üzerine söylenmiş en anlamlı sözler.
7.01.2024 Güzel Sözler

Benzer Haber Etiketleri

Ego ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.