Egzoz Gazı

Egzoz Gazı

Son dakika Egzoz gazı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Egzoz gazı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Egzoz gazı haber sayfamızda...

Egzoz Gazı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 285 egzoz gazı haberi bulunmuştur.
TÜVTÜRK çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
TÜVTÜRK çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? TÜVTÜRK; Türkiye'de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak uluslararası standartlarda gerçekleştirdiği periyodik araç muayenesi hizmeti ile trafik ve araç güvenliğine katkı sağlamayı hedefleyen, konusunda uzman bir kuruluştur. Araç sahipleri periyodik muayene günleri geldiğinde "Araç muayene istasyonu kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?" diye sorguluyor.
9.01.2024 Gündem
Egzoz Muayene Ücreti 2024: Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü ve Gecikme Cezası Ne Kadar Oldu?
Egzoz Muayene Ücreti 2024: Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü ve Gecikme Cezası Ne Kadar Oldu? Günümüzde araçlar her ne kadar çevre dostu üretilmeye çalışılsa da araç egzozlarından çıkan zararlı gazlar insan sağlığı, çevre ve hava kirliliği açısından zararlıdır. Bu yüzden egzoz emisyon ölçümü her araç için yaptırılması gereken zorunlu bir işlemdir. Egzoz muayenesi ile trafikte araçlardan çıkan zararlı gazların hava kirliliği ve çevreye zarar vermemesi amaçlanır. Muayene TÜVTÜRK üzerinden yaptırılabilir. Egzoz emisyon ücreti yıllara göre farklılık gösterir. 2024 yılında egzoz emisyon ölçümü fiyatı ne kadar? Egzoz muayenesi ücreti ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Türkiye için AB pazarının korunması stratejik önemde
Türkiye için AB pazarının korunması stratejik önemde Türkiye’deki ihracatçılar açısından AB pazarının korunması stratejik öneme sahip. Şirketlerin, vakit kaybetmeden öncelikli sektörlerin ve hemen ardından listeye alınacak olan kimya ve plastik sektörünün karbon ayak izi raporlamalarını hazırlatmaları, buna göre karbon azaltımına yönelik yol haritalarını ve aksiyonlarını belirlemeleri gerekiyor
4.08.2023 Milliyet Enerji
Yeşil mutabakat - işbirliği ve rekabet
Yeşil mutabakat - işbirliği ve rekabet Geçen süreçte rekabet hukukuna yönelik bir düzenlemenin henüz gündeme alınmaması bu konuda herhangi bir ihtiyacın olmadığı ya da olmayacağı anlamına gelmemektedir.
12.07.2023 Milliyet Rekabet
Bakan Özhaseki, TOGG'un koltuğuna geçti: Milletimiz de ben de çok beğendik
Bakan Özhaseki, TOGG'un koltuğuna geçti: Milletimiz de ben de çok beğendik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, "Yerli ve millî gururumuz TOGG’la Kayseri’de yollardaydık. Milletimiz de ben de çok beğendik. Allah, emeği geçen herkesten razı olsun" dedi.
12.06.2023 Haberler
Bakan Özhaseki, TOGG'un koltuğuna geçti: Milletimiz de ben de çok beğendik
Bakan Özhaseki, TOGG'un koltuğuna geçti: Milletimiz de ben de çok beğendik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, "Yerli ve millî gururumuz TOGG’la Kayseri’de yollardaydık. Milletimiz de ben de çok beğendik. Allah, emeği geçen herkesten razı olsun" dedi.
12.06.2023 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat: Bakanlık otomatik tespit ediyor, cezası 2 bin 815 lira!
Araç sahipleri dikkat: Bakanlık otomatik tespit ediyor, cezası 2 bin 815 lira! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un hava kirliliğine karşı başlattığı seferberlik 81 ilde hayata geçirildi.
24.08.2022 Ekonomi
Sürdürülebilirlik bağlantılı kredi
Sürdürülebilirlik bağlantılı kredi Yapı Kredi, tam kapsamlı araç ve filo kiralama çözümleri sunan TEB Arval’a 130 milyon TL’lik sürdürülebilirlik bağlantılı kredi sağladığını duyurdu.
9.08.2022 Ekonomi
Tespit Muayenesi Nedir, Nasıl Yapılır? Araç Tespit Muayenesinde Nelere Bakılır?
Tespit Muayenesi Nedir, Nasıl Yapılır? Araç Tespit Muayenesinde Nelere Bakılır? Tespit muayenesi, araçlar için yapılan ve aracın durumunun belirlenmesi aşamasında yapılmaktadır. Tespit muayenesi, araçta yapılan bazı tadilat işlemlerinden sonra kontrol yapılma işlemidir. Tespit muayenesinde bazı kriterlere bakılmaktadır. Tespit muayenesi nedir? Tespit muayenesi nasıl yapılır? Araç tespit muayenesinde nelere bakılır? İşte, detaylar.
15.04.2022 Eğitim
Bakan Kurum: Vatandaşlarımızın ısıtma giderlerini yüzde 30 oranında düşüreceğiz
Bakan Kurum: Vatandaşlarımızın ısıtma giderlerini yüzde 30 oranında düşüreceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 maddeden oluşan Yeşil Kalkınma Yolunda Türkiye Sonuç Bildirgesi’ni paylaştı. Sanayi tesislerinden çıkan atık ısıyı geri kazanıp ev ve işyerlerinde ısıtma kaynağı olarak yeniden kullanılabileceğine işaret eden Bakan Kurum, “Bu yeni uygulamamızla, vatandaşlarımızın ısıtma giderlerini yüzde 30 oranında düşüreceğiz. Ülkemizdeki tüm termik santrallerin atık ısı potansiyelini hesapladığımızda, 4 milyon konutu ısıtabilecek atık ısıyla karşılaşıyoruz. Biz termik santrallerdeki atık ısı potansiyelinin tamamını kullanarak, yaklaşık 16 milyon vatandaşımızın ısıtma giderlerini yüzde 30 daha aşağı çekeceğiz” dedi.
6.02.2022 Ekonomi
Bakan Kurum'dan İstanbul açıklaması! '90'lı yıllara geri dönüş var'
Bakan Kurum'dan İstanbul açıklaması! '90'lı yıllara geri dönüş var' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da bugün maalesef 90’lı yıllara geri dönüş vardır. Bugün İstanbul ne yazık ki yatırımlarla değil, İstanbul’la hiçbir alakası olmayan pek çok suni gündemle, mağduriyet edebiyatıyla gündeme gelmektedir. Buna hiç kimsenin hakkı yoktur” dedi.
9.01.2022 Siyaset
Taksici, sorunlarını anında iletebilecek
Taksici, sorunlarını anında iletebilecek Bornova Belediye Başkanı Mustada İduğ, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ve yönetimiyle bir araya geldi.
14.12.2021 Ege
Volkswagen’e tazminat şoku!
Volkswagen’e tazminat şoku! Avrupa Birliği (AB), Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in emisyon skandalı nedeniyle sadece Almanya'da değil, tüm AB ülkelerinde şirketin araçlarını satın alan kişilere yanlış yönlendirme gerekçesiyle tazminat ödemesini talep etti.
28.09.2021 Ekonomi
Roma'da Tiber Nehri'nde binlerce ölü balık
Roma'da Tiber Nehri'nde binlerce ölü balık İtalya'nın başkenti Roma'nın içinden geçen Tiber Nehri'nde binlerce balığın ölmesi ve kıyılara vuran ölü balıkların günlerdir temizlenmemesi endişe yarattı. Balık ölümlerine şehrin kirliliğinin yol açtığı iddiaları da, gelecek ay yapılacak belediye seçimleri öncesinde kentin müzminleşen kirlilik sorununu yeniden tartışmaya açtı.
4.09.2021 Dünya
'Dizel skandalı' Volkswagen'i zora soktu
'Dizel skandalı' Volkswagen'i zora soktu Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu, Ohio eyalet mahkemesinin, otomobil üreticisine dizel manipülasyonu nedeniyle federal kanunlar dışında yaptırımlar uygulayabileceğine yönelik kararını gözden geçirmesi için ABD Yüksek Mahkemesi’ne başvurdu.
1.09.2021 Uzmanpara
Volkswagen dizel skandalına ilişkin kararını temyize götürdü
Volkswagen dizel skandalına ilişkin kararını temyize götürdü Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu, Ohio eyalet mahkemesinin, otomobil üreticisine dizel manipülasyonu nedeniyle federal kanunlar dışında yaptırımlar uygulayabileceğine yönelik kararını gözden geçirmesi için ABD Yüksek Mahkemesi’ne başvurdu.
1.09.2021 Ekonomi
Tam 496 milyon ton! Türkiye atağa geçti
Tam 496 milyon ton! Türkiye atağa geçti Pandemiye rağmen Türkiye’nin dış ticareti yükselişte. Dış ticarette büyük rolü olan limanlar orta vadede istihdamı ve ekonomik etkiyi ikiye katlamaya hazırlanıyor .
9.08.2021 Ekonomi
Sigarayı bırakmaya yardımcı 12 etkili öneri - Kilo almadan sigara nasıl bırakılır?
Sigarayı bırakmaya yardımcı 12 etkili öneri - Kilo almadan sigara nasıl bırakılır? Fare zehiri, aseton, amonyak, katran, karbonmonoksit (egzoz gazı)… Bu ve benzeri tam 7 bini aşkın kimyasal madde, her bir sigara ile birlikte vücuda giriyor. Sigara dumanında bulunan 7 bini aşkın kimyasal maddenin 250’si zararlıyken en az 69 tanesi de kansere yol açıyor! Peki, sigarayı bırakmayı kolaylaştıran yöntemler neler? Sigarayı bırakınca kilo almamak için nelere dikkat edilmeli? Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Uygar Cenik, Uzman Psikolog Sena Sivri ile Beslenme ve Diyet Uzmanı Melike Şeyma Deniz '31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü' kapsamında çok önemli bilgiler verdi.
29.05.2021 Genel Sağlık
Bakan Kurum açıkladı! Egzoz gazı emisyon ölçümü ertelendi
Bakan Kurum açıkladı! Egzoz gazı emisyon ölçümü ertelendi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, araçlarının egzoz emisyon ölçümünü yaptıramayanların, 'tam kapanma' dolayısıyla 17 Mayıs'tan itibaren 15 gün içinde bu işlemi yaptırabileceklerini açıkladı.
29.04.2021 Ekonomi
Araç Muayene Sorgulama: Araç Muayene Tarihi (Geçerlilik Tarihi) Nasıl Öğrenebilir?
Araç Muayene Sorgulama: Araç Muayene Tarihi (Geçerlilik Tarihi) Nasıl Öğrenebilir? Araç sahiplerinin araç muayenesi hakkında eksiksiz bilgi edinmesi en çok maruz kalınan sorulardan biridir. Trafikteki motorlu araçların trafiğe çıkmaya uygun olup olmadığının değerlendirilmesini yapan bir prosedür olarak düzenli olarak gerçekleştirilir. Muayenenin gerçekleştirilmemesi durumunda para cezasıyla karşılaşabilirsiniz. Aracın trafikten men edilmesi mümkündür ve en yakın muayene istasyonuna sevk edilir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
6.02.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu, Devegeçidi Köprüsü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde konuştu
Bakan Karaismailoğlu, Devegeçidi Köprüsü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde konuştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Son 18 yılda hükümetlerimizin, Dicle Nehri üzerinde kurulu peygamber ve sahabeler şehri Diyarbakır'ın kaderini değiştiren büyük yatırımlara imza attığını görüyoruz. Diyarbakır'ın bölünmüş kara yolu uzunluğunu 10 kat artırarak 44 kilometreden 448 kilometreye çıkardık." dedi.
9.01.2021 Ekonomi
Son dakika haberi: Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Ücretler yenilendi...
Son dakika haberi: Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Ücretler yenilendi... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı denetiminde 81 ilde gerçekleştirilen egzoz emisyon ölçümlerinin ücretleri ve ölçüm yaptırmayanlar ile emisyon değerleri standartların üzerinde olan araçların sahiplerine uygulanan ceza rakamları yenilendi.
9.01.2021 Ekonomi
Ölçü aletlerinin muayene ve damgalama bedelleri belirlendi
Ölçü aletlerinin muayene ve damgalama bedelleri belirlendi Ölçü ve ölçü aletleri için alınacak muayene ve damgalama bedelleri yeniden düzenlendi.
24.12.2020 Ekonomi
Son dakika: Egzoz muayenesinde yeni dönem! Artık araç sahipleri...
Son dakika: Egzoz muayenesinde yeni dönem! Artık araç sahipleri... Trafikte egzoz muayenesi yaptırmayan araçların tespiti artık çok daha kolay ve hızlı olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ankara'da pilot uygulama olarak başlattığı EGEDES yani Egzoz Elektronik Denetleme Sistemini 2021 yılında 81 ilde devreye sokuyor. Peki sistem nasıl çalışıyor? Cezalar ne kadar olacak? İşte detaylar...
23.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Egzoz Gazı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.