Ekrem Yeter

Ekrem Yeter

Son dakika Ekrem Yeter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ekrem Yeter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ekrem Yeter haber sayfamızda...

Ekrem Yeter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 350 ekrem yeter haberi bulunmuştur.
İstinaf, Bülent Arınç'ın damadına 'FETÖ'den beraat' kararını hukuka uygun buldu
İstinaf, Bülent Arınç'ın damadına 'FETÖ'den beraat' kararını hukuka uygun buldu Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın damadı Dr. Ekrem Yeter’e, 'silahlı terör örgütü (FETÖ/PDY) üyeliği' suçundan yargılandığı davada verilen beraat kararı, Ankara Bölge Adliyesi (İstinaf) tarafından hukuka uygun bulundu.
27.11.2021 Gündem
Son dakika: Wikipedia ne zaman açılacak? Bakan açıkladı
Son dakika: Wikipedia ne zaman açılacak? Bakan açıkladı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Nöbetçi noterlik uygulaması ile 9 ayda 598 bin 572 kişi hafta sonu noterde işlem yaptı." dedi. Öte yandan Bakan Gül, "Anayasa Mahkemesi gerekçeli kararı açıklayınca Wikipedia açılacaktır" dedi.  
10.01.2020 Siyaset
Son dakika... Adalet Bakanı Gül'den canlı yayında önemli açıklamalar
Son dakika... Adalet Bakanı Gül'den canlı yayında önemli açıklamalar Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CNN Türk canlı yanınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Eski CEO Carlos Ghosn'un, kaçışıyla ilgili açıklama yapan Bakan Gül, "Türkiye'de soruşturma devam ediyor. Şu an itibarıyla Japon makamlarından adli yardımlaşmayla ilgili bir talep gelmedi. Uçaklarla ilgili de tedbir konuldu. Yargı süreci devam ediyor" dedi.
4.01.2020 Gündem
‘Ankesörden 7 bin kişiye soruşturma’
‘Ankesörden 7 bin kişiye soruşturma’ Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülen Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in FETÖ’den yargılandığı davada beraat kararı almasına ilişkin, “Bizim açımızdan dolu bir dosyaydı...
31.12.2019 Gündem
Son dakika... Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması
Son dakika... Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, "2019'da FETÖ'ye yönelik 6 bin 831 iddianame hazırlandı. Operasyonel güçleri kalmadı. FETÖ ile mücadelede iyi bir noktaya geldik." dedi. Kocaman, "FETÖ'ye yönelik ankesör soruşturmalarında 2019'da 2 bin 765 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 1107 kişi tutuklandı, 754 kişi etkin pişmanlık hükümlerinden yararlandı." açıklamasını yaptı. Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin, "Karşılıklı suç duyuruları var ve hepsiyle ilgili soruşturma açıldı. İlgili savcılar çalışmalarını yapıyor. Soruşturma izini istemesine gerek yok, genel hükümlere tabi" dedi.
30.12.2019 Gündem
Arınç’ın kızı ve damadı kaza geçirdi
Arınç’ın kızı ve damadı kaza geçirdi Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın kızı Ayşenur Arınç Yeter, damadı ve torunları önceki gün trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Yeter ailesi hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
17.11.2019 Gündem
Bülent Arınç'ın damadı hakkında flaş gelişme
Bülent Arınç'ın damadı hakkında flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara 19. Ağır Ceza  Mahkemesinin beraatına hükmettiği eski Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim  görevlisi Ekrem Yeter'le ilgili kararın bozulması istemiyle Ankara Bölge Adliye  Mahkemesine başvurdu.
9.11.2019 Gündem
Beştepe’deki  cephaneliği kapıyı kırıp yağmaladılar
Beştepe’deki  cephaneliği kapıyı kırıp yağmaladılar 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı’nın Beştepe Karargâhı’nda darbecilerin cephaneliğin kapısını kırarak sivillere ve polise karşı kullanılmak üzere silah ve mühimmat dağıttıkları anların görüntüleri ortaya çıktı.
21.06.2018 Gündem
Gülen için kök hücre merkezi kurmak istedi
Gülen için kök hücre merkezi kurmak istedi Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in FETÖ’ye üye olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılandığı davada, gizli tanık “Lagos” ve Yeter’in eski çalışma arkadaşı Bülent Çanakçı tanık olarak dinlendi.
13.02.2018 Gündem
FETÖ'den yargılanan Ekrem Yeter hakim karşısına çıktı
FETÖ'den yargılanan Ekrem Yeter hakim karşısına çıktı FETÖ'ye üye olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan eski Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim görevlisi Ekrem Yeter hakim karşısına çıktı. Bir tanık, Ekrem Yeter'in FETÖ elebaşı Gülen'e kök hücre tedavisi yapacak merkezin personelinin alımından sorumlu olduğunu söyledi.
13.02.2018 Gündem
Ekrem Yeter'in yargılandığı dava
Ekrem Yeter'in yargılandığı dava FETÖ'ye üye olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan eski Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim görevlisi Ekrem Yeter'in yargılanmasına devam edildi. Tanık Bülent Çanakçı "FETÖ elebaşının hastalıklarını iyileştirmek ve ömrünü uzatmak için kök hücre merkezi açmak istediklerini duydum" dedi.
13.02.2018 Gündem
Arınç’ın damadı hâkim önünde
Arınç’ın damadı hâkim önünde FETÖ/PDY’ye üye olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı eski Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim görevlisi Ekrem Yeter’in yargılanmasına başlandı.
3.11.2017 Gündem
Ekrem Yeter’e FETÖ’den 15 yıl hapis istendi
Ekrem Yeter’e FETÖ’den 15 yıl hapis istendi Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter hakkında FETÖ üyeliği gerekçesiyle 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Yeter hakkındaki iddianamede gizli tanık ifadelerine yer verildi
12.07.2017 Gündem
Ekrem Yeter hakkında FETÖ davası
Ekrem Yeter hakkında FETÖ davası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör  Örgütüne (FETÖ) üye olduğu gerekçesiyle eski Yıldırım Beyazıt Üniversitesi  öğretim görevlisi Ekrem Yeter hakkında dava açtı.
12.07.2017 Gündem
Bankadaki paraya sünnet savunması
Bankadaki paraya sünnet savunması ‘FETÖ üyesi olmak’ suçundan tutuklanan Ekrem Yeter adli kontrol şartıyla tahliye edildi. İfadesinde Fetullah Gülen’i basından tanıdığını ileri süren Yeter, Bank Asya’daki paralarını çocuğunun sünnet geliri olarak açıkladı...
9.06.2017 Gündem
Arınç'ın damadı Ekrem Yeter ile ilgili flaş karar!
Arınç'ın damadı Ekrem Yeter ile ilgili flaş karar! FETÖ soruşturması kapsamında hafta başı tutuklanan eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter tahliye edildi.
9.06.2017 Gündem
‘FETÖ’cü değilim’
‘FETÖ’cü değilim’ FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in, ifadesinde Gülen’e yakın kişilerin bulunduğu Uluslararası Sağlık Federasyonu (USAF) Başkanlığı’nı, kayınpederi olan Arınç’ın faydalı olacağını söylemesinin ardından kabul ettiğini söylediği bildirildi.
6.06.2017 Gündem
Bülent Arınç’ın damadı FETÖ’den tutuklandı
Bülent Arınç’ın damadı FETÖ’den tutuklandı Daha önce çıkarılan KHK kapsamında meslekten ihraç edilen Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ üyesi olmak suçundan sevkedildiği mahkemece tutuklandı
5.06.2017 Gündem
Arınç'ın damadı tutuklandı!
Arınç'ın damadı tutuklandı! Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ operasyonları kapsamında tutuklandı
5.06.2017 Siyaset
Ak Partili vekilin kardeşine de ihraç
Ak Partili vekilin kardeşine de ihraç Son KHK kapsamında meslekten ihraç edilen kamu görevlileri arasında Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın öğretmen olan ablası Emine Ay da yer aldı.
2.09.2016 Gündem
Mahkemede konuşursam bakalım kim zararlı çıkacak
Mahkemede konuşursam bakalım kim zararlı çıkacak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile girdiği polemiğin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “ikisi de yanlış yaptı” sözlerine “Kendimi tutamadım, üzgünüm” diye yanıt verdi.
24.03.2015 Siyaset
Arınç'ın damadından Gökçek'e 'paralel' yanıtı
Arınç'ın damadından Gökçek'e 'paralel' yanıtı Bülent Arınç’ın damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter'den, Melih Gökçek’e 'paralel' yanıtı geldi.
24.03.2015 Siyaset
Ahmet Hakan'dan Gökçek'e sert tepki
Ahmet Hakan'dan Gökçek'e sert tepki Hakan'ın 23 Mart 2014 tarihinde kaleme aldığı yazıyı Twitter'da paylaşan Gökçek, Arınç'ın damadı Doç Dr. Ekrem Yeter'in Cemaat'le ilişkisi olduğunu ve Hakan'ın bu durumu yazısında belirttiğini ifade etti. Köşe yazısının Melih Gökçek tarafından delil olarak gösterilmesine sert tepki gösteren Ahmet Hakan, "Bunu bir delil olarak kabul etmek benim aklımın alacağı bir iş değil. Biz gazetecilerin yazdıkları bu tür yazıların, bir kavganın mezesi haline dönüştürülmemesi gerektiğini söylemek istiyorum" dedi. Gökçek'e Tarafsız Bölge yayınında cevap veren Hakan'a, programın konuklarından Yeni Şafak yazarı abdülkadir selvi de destek verdi. İşte, Hakan'ın o açıklamaları: Bülent Arınç'ın damadının Cemaat tarafında olması ve oradaki varlığını sürdürmesi enteresan gelmişti. Bir durum tespiti olarak enteresan gelmişti. Ben onu yazmıştım. Şimdi bir insanın damadının, oğlunun, kızının, kardeşinin bulunduğu yerle o insanı yargılamak, bir delil olarak kabul etmek benim aklımın alacağı bir iş değil. Biz gazetecilerin yazdıkları bu tür yazıların, bir kavganın mezesi haline dönüştürülmemesi gerektiğini söylemek istiyorum.
11.09.2019 Televizyon
Ahmet Hakan'dan Gökçek'e sert tepki
Ahmet Hakan'dan Gökçek'e sert tepki Ahmet Hakan, Gökçek-Arınç polemiğinde yazısının delil gösterilmesine tepki gösterdi.
24.03.2015 Siyaset
Artık bizi temsil edemez
Artık bizi temsil edemez Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çözüm süreciyle ilgili açıklamalarına cevap veren Arınç’a en sert tepki Gökçek’ten geldi. Gökçek twitter hesabından ‘İstifa etmeli. Bülent Arınç seni istemiyoruz’ yazdı
23.03.2015 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ekrem Yeter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.