El Koyma

El Koyma

Son dakika el koyma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan el koyma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan el koyma haber sayfamızda...

El Koyma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.738 el koyma haberi bulunmuştur.
İsrail'den basına sansür! Yasa tasarısına onay verildi
İsrail'den basına sansür! Yasa tasarısına onay verildi İsrail parlamentosu, Katar merkezli Al Jazeera televizyonunun İsrail'de yayın yapmasını engelleyecek olan yasa tasarısına onay verdi.
1.04.2024 Dünya
Peru: Devlet Başkanı Boluarte'nin evine polis baskın! Kapı koçbaşıyla kırıldı
Peru: Devlet Başkanı Boluarte'nin evine polis baskın! Kapı koçbaşıyla kırıldı Peru'da Devlet Başkanı Dina Boluarte'nin evine lüks saatlerini mal varlığında beyan etmediği gerekçesiyle hakkında yürütülen ön soruşturma kapsamında baskın düzenlendi. Boluarte'nin evinin kapısı koçbaşıyla kırıldı.
30.03.2024 Dünya
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
3 suç örgütü 'Mahzen-16' ile çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya paylaştı
3 suç örgütü 'Mahzen-16' ile çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mahzen-16 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı. 3 ayrı suç örgütünün çökertildiği operasyonlarda 63 kişi de yakalandı.
21.03.2024 Haberler
3 suç örgütü 'Mahzen-16' ile çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya paylaştı
3 suç örgütü 'Mahzen-16' ile çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mahzen-16 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı. 3 ayrı suç örgütünün çökertildiği operasyonlarda 63 kişi de yakalandı.
21.03.2024 Gündem
Dışişleri'nden İsrail'in Batı Şeria planına tepki
Dışişleri'nden İsrail'in Batı Şeria planına tepki Dışişleri Sözcüsü Öncü Keçeli, “İsrail makamlarının, Batı Şeria’da 3 bin 500 konut inşa edilmesine yönelik olarak bugün onayladığı plan, Filistin topraklarındaki işgalin daha da genişletilmesi anlamına gelmektedir” dedi.
6.03.2024 Gündem
Kırmızı et cep yakıyor! 15 günde peş peşe zam: Fiyatı 350 TL’den 480 TL’ye çıktı
Kırmızı et cep yakıyor! 15 günde peş peşe zam: Fiyatı 350 TL’den 480 TL’ye çıktı Son birkaç ay içerisinde kırmız et fiyatlarına gelen artışlar cep yakmaya başladı. Kırmızı etteki pahalılık sonrası tavuk etine yönelen vatandaşlar bir şokla daha karşılaştı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, fiyat artışlarını milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
1.03.2024 Ekonomi
Avukat Feyza Altun gözaltına alındı
Avukat Feyza Altun gözaltına alındı Avukat Feyza Altun hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan soruşturma başlatıldı.
19.02.2024 Haberler
34 milyon silahın 30 milyonu ruhsatsız
34 milyon silahın 30 milyonu ruhsatsız İzmir’de taksici Oğuz Ege’nin öldürülmesi bireysel silahlanmayı bir kez daha gündeme taşıdı. Türkiye’de 34-35 milyon silahın, 30 milyonu ruhsatsız olduğunu açıklayan Umut Vakfı tahminlerine göre silaha talep her yıl yüzde 5 artıyor.
4.02.2024 Gündem
TPAO'nun Siirt'teki 2 sahası için kamulaştırma kararı
TPAO'nun Siirt'teki 2 sahası için kamulaştırma kararı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) başvurusu üzerine Siirt'teki 2 saha için kamulaştırma kararı alındı.
2.02.2024 Ekonomi
Rus varlıklarına el koymak pahalıya mal olabilir
Rus varlıklarına el koymak pahalıya mal olabilir Batı’nın Ukrayna’nın yeniden inşası için dondurulmuş Rus varlıklarına el koyması halinde Moskova’nın da misilleme olarak Rusya’daki en az 288 milyar dolar değerindeki Batı varlığını ele geçirebileceği öngörüldü.
23.01.2024 Dünya
Petrol sahasında kamulaştırma kararı
Petrol sahasında kamulaştırma kararı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Siirt ve Diyarbakır'daki iki sahasında kamulaştırma kararı alındı.
22.01.2024 Ekonomi
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı Avrupa ile Anadolu Yakası’nı birbirine bağlayan Marmaray hiç şüphesiz İstanbul’un önemli ölçüde toplu taşıma ihtiyacını karşılayan raylı sistemlerden bir tanesi. Gebze-Halkalı tren hattı arasında 15 dakika aralıklarla seferi bulunan Marmaray’ın toplamda 43 durağı var ve en uzun mesafe ise 115 dakika sürüyor. Marmaray İstasyonları'nda Zeytinburnu ile Maltepe arasında ise 8 dakika aralıklarla ek tren seferleri yapılıyor. Marmaray durakları ve isimleri ile ilgili detaylar içeriğimizde...
2.01.2024 Gündem
TPAO’nun 2 sahası için kamulaştırma kararı
TPAO’nun 2 sahası için kamulaştırma kararı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Siirt'in Kurtalan ilçesindeki 2 saha ile Diyarbakır'ın Hazro ve Kocaköy ilçelerindeki birer sahasının kamulaştırılmasına karar verildi.
25.12.2023 Ekonomi
Bolat: 11 ayda 11 ton uyuşturucu ele geçirildi
Bolat: 11 ayda 11 ton uyuşturucu ele geçirildi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 11 ay içinde yapılan operasyonlar sonucunda, 4.7 milyar liralık, 11 ton ağırlığında uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi.
23.12.2023 Ekonomi
HDP Esenyurt ilçe başkanı için karar
HDP Esenyurt ilçe başkanı için karar Eski adıyla HDP şimdiki adıyla DEM Parti Esenyurt İlçe Binasında eş başkanların ortak kullandıkları makam odasında PKK terör örgütü başı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının duvarda asılı bulunduğu gerekçesiyle yargılanan ilçe başkanı Ercan Sağlam ve o dönem parti yöneticisi Dilan Karakoyun hakkında mahkeme kararını açıkladı.
19.12.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'ın lüks araçları için yeni gelişme: 54. madde detayı!
Dilan Polat ve Engin Polat'ın lüks araçları için yeni gelişme: 54. madde detayı! Kara para aklamak, vergi kaçırmak, örgüt kurmak ile suçlanan ve tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftine ait lüks araçlar yediemine çekildi. Peki el konulan araçlara ne olacak? Avukat Umut Metin ile Avukat Kerem Olcayto merak edilenleri cevapladı. İşte detaylar...
7.11.2023 Ekonomi
Polat çiftine operasyonda yeni detaylar ortaya çıktı: Suç unsuru içeren mesajları silmiş
Polat çiftine operasyonda yeni detaylar ortaya çıktı: Suç unsuru içeren mesajları silmiş Polat çiftine yönelik operasyonda şüphelilerden Mustafa Özalp ve Uğurcan Ayyıldız tutuklandı. Özalp’in iç mesajlaşma programındaki suç unsuru mesajları sildiği iddia edildi...
7.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin araçları Emniyet'te sergilendi
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin araçları Emniyet'te sergilendi Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yapılan operasyonun ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Çifte ait araçlar çekicilerle götürülerek Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde sergilendi.
2.11.2023 Gündem
Engin Polat ile Dilan Polat hakkında yeni gelişme! Gözaltına alındılar
Engin Polat ile Dilan Polat hakkında yeni gelişme! Gözaltına alındılar Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Engin Polat ile eşi Dilan Polat hakkında yeni gelişme yaşandı. Engin Polat ve Dilan Polat, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
1.11.2023 Haberler
İsyan 'karpuz'la başladı, devamı böyle geldi! 'Susturmak isterseniz başka yol buluruz'
İsyan 'karpuz'la başladı, devamı böyle geldi! 'Susturmak isterseniz başka yol buluruz' İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar devam ederken, Filistinliler de günlerdir hem sosyal medyada hem de polis tarafından meydanlarda yasaklanan Filistin bayrağı yerine 'karpuz' görselleri paylaşıyor. Aynı yöntem 1967’deki Altı Gün Savaşı'ndan sonra da uygulanmıştı. En bilinen simge karpuz olsa da bu isyanı dünyaya duyuran başka semboller de var.
24.10.2023 Dünya
Yurtta satırlı vahşet! Sami'nin başını kesen sanığın cezasına itiraz, reddedildi
Yurtta satırlı vahşet! Sami'nin başını kesen sanığın cezasına itiraz, reddedildi Antalya'da öğrenci yurdunda üniversiteli Mehmet Sami Tuğrul'u (18) 35 yerinden bıçaklayıp, başını satırla kesen İhsan Güney'e (39) verilen indirimsiz ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına itiraz, üst mahkemece reddedildi.
19.10.2023 Gündem
'Covıd-19 salgını pazarlama anlayışını değiştirdi'
'Covıd-19 salgını pazarlama anlayışını değiştirdi' 'Global Marketing Summit 2023 Zirvesi'nde konuşan Bakan Bolat, "COVID-19 salgınının tüketim alışkanlıkları ve tüketici davranışlarının yanında pazarlama anlayışını da değiştirdiği görülmektedir. Ve maalesef, işin ahlaki tarafında bir dezenformasyona yol açtığı da söylenebilir. Bu süreçte, stokçuluk, başkalarının ürünlerine el koyma, fırsatçılık, tamahkârlık gibi kötücül anlayış ve uygulamalar ticaret ahlakında ciddi zafiyetler maalesef oluşmuştur" dedi.
18.10.2023 Ekonomi
Lampedusa vakası: İtalya’da gerçekten bir göç krizi yaşanıyor mu?
Lampedusa vakası: İtalya’da gerçekten bir göç krizi yaşanıyor mu? Kuzey Afrika'dan hareket eden göçmen tekneleri için Avrupa'daki en yakın güzergah olan Akdeniz adasında, son bir haftada nüfusu ikiye katlayan büyük bir 'yığılma' var. Roma yönetimindeki aşırı sağcı hükümeti zora sokan Lampedusa Adası, Avrupa'nın da gündeminde.
18.09.2023 Dünya
Oligark mallarına Rus pençesi
Oligark mallarına Rus pençesi Ukrayna’ya karşı başlatılan savaş sonrası Rusya, yurtdışına kaçan iş insanlarının servetlerini “farklı bir yöntemle” geri getirmeye çalışıyor. Nitekim Rus yetkililer, yolsuzluk davaları açarak bu mallara el koyma niyetinde. Son kurban da, Rusya’nın en zengin insanı olan oligark Andrey Melniçenko oldu.
22.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

El Koyma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.