4 metrelik kenevirleri gören gözlerine inanamadı
4 metrelik kenevirleri gören gözlerine inanamadı Aydın'ın Efeler ilçesinde bahçesindeki sazlıkların arasında 4 metrelik 312 kök Hint keneviri ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı.Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Efeler ilçesine bağlı Kocagür Mahallesi'nde uyuşturucu madde ve yasa dışı ekimlerin tespiti amacıyla yapılan arazi aramasında İ.Ö. isimli şüpheliye ait tarlanın kenarında kamışlık alan içerisinde boyları 2 ile 4 metre arasında değişen 312 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Bahçe sahibi İ.Ö. adli makamların talimatıyla gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından bulundukları yerden sökülen 4 metrelik kenevir bitkileri, imha edilmek üzere Efeler İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Ele geçirilen kenevir bitkilerinden piyasa değeri 75 bin lira olan 15 kilogram esrar maddesi elde edileceği ifade edildi. Gözaltındaki şüpheli İ.Ö.'nün ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da dev narkotik operasyonu
İstanbul'da dev narkotik operasyonu İstanbul'da, biri sanayi sitesi içerisinde bulunan depo olmak üzere zehir imalathanesine çevirilen 2 adrese yapılan baskında 515 kilo uyuşturucu hap imalatında kullanılan malzeme ve kimyasal sıvı ele geçirildi. Baskında gözaltına alınan şebeke elebaşının ise cinayetten kesinleşmiş hapis cezası olan bir uyuşturucu üreticisi olduğu öğrenildi.İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Bayrampaşa'da bir sanayi sitesindeki depoda uyuşturucu üretildiği ihbarı üzerine, ihbarda belirtilen adresi önce takibe alıp, yakın izleme ve teknik takipte bulundu. Yapılan izleme ve takip çalışmalarında takibe alınan şüphelilerin Beylikdüzü'nde bir adresi daha kullandığı belirlendi. Takip ve izlemenin ardından şüpheliler, Bayrampaşa'daki deponun önünden önceki gün araçla hareket edecekleri sırada, harekete geçen narkotik ekipleri Bayrampaşa ve Beylikdüzü’nde tespit edilen adreslere operasyon düzenledi. Eş zamanlı düzenlenen baskınlarda, şebeke elebaşı Yavuz Ö. ile. Öner Y. 'yi yakalayarak gözaltına alan ekipler, adreslerde ve depo önündeki otomobilde dedektör köpek "Fırtına" ile yaptığı aramalarda, uyuşturucu hap imalında kullanılan 2 makine, 1 kurutma fırını, 1 mikser ile uyuşturucu ecstasy hap yapımında kullanılan 515 kilo kimyasal malzeme, hap logolarının yapımı için 19 uç ile 26 kilo ecstasy hamuru ve laboratuvar aletleri ele geçirdi. PİYASA DEĞERİ 54 MİLYON LİRA Ele geçirilen ham malzemeyle 2 milyon 700 bin adet hap üretilebileceğini tespit eden narkotik ekipleri, imal edildikten sonra iç piyasaya sürülmesi planlanan hapların piyasa değerinin ise 54 milyon lira tutarında olduğu ifade edildi.  Ferit Zengin
11.09.2019 Yaşam
Sultangazi'de uyuşturucu operasyonu
Sultangazi'de uyuşturucu operasyonu Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir uyuşturucu tacirinin aracında yaptığı aramalarda, teybin içine zulalanmış halde kokain ele geçirdi. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, R.D. (27) isimli bir şahsın 34 BFY 861 plakalı bir araç ile uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi edindi. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler şüpheli aracı Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1285 Sokak ile Gazi Caddesi Kesişiminde durdurdu. Araçta yapılan aramalarda, aracın teyip kısmına bulunan özel düzenek içerisinde kağıt bant içerisinde peçeteye sarılı vaziyette üzerinde X işareti bulunan büyük parçalar halinde 6 adet fişek 5.15 gram gelen kokain maddesi ele geçirildi. Aracın farklı bölmelerine saklanmış halde ise 20 adet fişek, 7.83 gram gelen kokain maddesi ve 800 TL nakit para bulundu. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada ise 350 TL nakit para ele geçirildi. R.D. isimli şahıs gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Polis kaçak akaryakıta izin vermedi
Polis kaçak akaryakıta izin vermedi Mersin Emniyet Müdürlüğü, düzenlediği operasyonda 43 bin 740 litre markasız karışımlı akaryakıt ele geçirirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.KOM Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, akaryakıt kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda J.C. yönetimindeki TIR'da yapılan aramada 24 bin litre, akaryakıtın kendisinin olduğunu beyan eden E. E. isimli şahsın deposunda ise 19 bin 740 litre olmak üzere toplamda 43 bin 740 litre markasız karışımlı akaryakıt ele geçirildi. Yakıtların dağıtım ve satımında kullanılan bir adet dinamo ve 50 metre hortuma da el konuldu. Deponun kurulu olduğu arsa sahibi M. İ. isimli şahıs ile birlikte 3 şahıs gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Bebek kıyafetlerinin arasında uyuşturucu hap ele geçirildi
Bebek kıyafetlerinin arasında uyuşturucu hap ele geçirildi Şanlıurfa'dan Suudi Arabistan'a kargoyla gönderilmek istenen bebek kıyafetleri arasında 23 bin 55 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, Suudi Arabistan'a bir kolide uyuşturucu gönderileceği bilgisine ulaştı. Savcılık talimatıyla kargoya baskın yapan polis, eğitimli köpeklerle yaptığı aramada yurtdışı kargo bölümünde Suudi Arabistan'a gidecek koliyi buldu. Koliyi açan ekipler bebek kıyafetleri arasına 23 bin 55 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Haplara el koyan polis, kargo şirketinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek koliyi teslim eden şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Kız arkadaşının elini tutunca!
Kız arkadaşının elini tutunca! Sevgilisiyle el ele yürürken arkalarından gelen adam kız arkadaşının elini tutunca, genç adam bakın neler yaptı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Ukrayna'da gerginlik artıyor: 2 ölü
Ukrayna'da gerginlik artıyor: 2 ölü Ukrayna'dan tek taraflı bağımsızlığını ve Rusya'ya katıldığını ilan eden Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde, askeri topografi merkezine düzenlenen saldırı sonucunda, bir Ukrayna askeri ve Kırım öz savunma gücü mensubu hayatını kaybetti.
11.09.2019 Haberler
Kırım'da gerginlik tırmanıyor!
Kırım'da gerginlik tırmanıyor! Ukrayna’daki son gelişmeler, bu ülkeye bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'ni karıştırdı. Özerk cumhuriyet Kırım, Rusya yanlıları ile Tatarlar arasında gerginliğe sahne oluyor. Gerginliğin sebebi ülkenin bölünmemesini isteyen Kırım Tatarları ile Rus yanlısı eylemcilerin karşı karşıya gelmesi…
11.09.2019 Haberler
Bu çocuklar çıldırmış!
Bu çocuklar çıldırmış! kiloluk un pakedini ele geçiren küçük canavarlar evin altını üstüne getirdi. Bunu gören anneleriyse...
11.09.2019 Nevidyo
"Rasulayn'ı ele geçirdik!"
"Rasulayn'ı ele geçirdik!" Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD, Suriye’nin kuzeydoğusundaki Resulayn kentini, El-Nusra cephesinin elinden aldığını iddia etti.
11.09.2019 Haberler
Narkotik polisinden büyük vurgun!
Narkotik polisinden büyük vurgun! İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir çeteye operasyon düzenledi. Operasyonlarda 116 kilogram eroin, 54 kilogram kokain ele geçirildi.
11.09.2019 Haberler
Sepeti ele geçirince
Sepeti ele geçirince Alışveriş sepetini ele geçiren köpekler bakın ne yaptı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Ankara'da 1 ton 42 kilo esrar ele geçirildi
Ankara'da 1 ton 42 kilo esrar ele geçirildi Ankara'daki peş peşe silahlı bar baskınları gerçekleşteren zanlıyı arayan Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 1 ton 42 kilo esrar maddesi ele geçirdi.
11.09.2019 Haberler
Kış hazırlığı yapan PKK’ya darbe
Kış hazırlığı yapan PKK’ya darbe Diyarbakır-Bingöl ve Muş üçgeninde kış hazırlığı yapan terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonda kışın kullanılmak üzere mağaralara gizlenen çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. Diyarbakır’ın Kulp ilçesi ile Muş ve Bingöl’ün Solhan ilçesi üçgeninde bulunan Şenyayla bölgesinde teröristlerin kış üstlenmesine gittiği istihbaratı alan güvenlik kuvvetleri bölgeye hava destekli operasyon başlattı. Sabahın erken saatlerinde başlatılan operasyonda özel eğitimli askerler bölgeyi karadan kuşatırken, helikopterler de havadan operasyona destek verdi. Kış hazırlığı içinde bulunan teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda teröristler tarafından mağaralarda saklanan çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.
11.09.2019 Haberler
Eroin ele geçen TIR'ın sürücüsüne 13 yıl hapis
Eroin ele geçen TIR'ın sürücüsüne 13 yıl hapis CHP'li Kılıçdaroğlu ile AKP'li Fırat'ın tartışmasına damgasını vurmuştu
25.12.2008 Gündem
Binlerce telefon iptal edilecek!
Binlerce telefon iptal edilecek! İstanbul Mali Şube Müdürlüğü kaçak cep telefonu sattığı ileri sürülen bir şebekeye yaptığı operasyonda 9 bin kaçak ve sahte cep telefonu ile aparatlarının ele geçirdi.
22.12.2008 Teknoloji
El ele ölüme atladılar!
El ele ölüme atladılar! Ailelerinden gizli evlenmek için Mardin’den kaçarak Adana’ya gelen her ikisi de 16 yaşında iki çocuk, getirildikleri karakolun damından atlayarak yaralandı.
20.12.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri