Elektrik Süpürgesi

Elektrik Süpürgesi

Son dakika elektrik süpürgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrik süpürgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrik süpürgesi haber sayfamızda...

Elektrik Süpürgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 298 elektrik süpürgesi haberi bulunmuştur.
Örümcekler bu kokudan nefret ediyor! Bir daha evinize giremeyecekler
Örümcekler bu kokudan nefret ediyor! Bir daha evinize giremeyecekler Doğal yaşamın bir parçası olan örümcekler evlerde gezindiğinde veya ağlarınızı evinizin duvarlarına ördüğünde rahatsız olabilirsiniz. Öldürmeden örümcekleri uzaklaştırma istiyorsanız sizin için bir önerimiz var. Örümcekler bu kokudan nefret ediyor.
4.03.2024 Püf Noktası
Çekmeyen elektrik süpürgesinin performansını ikiye katlıyor! Hem sesi azalıyor hem de emiş gücü artıyor
Çekmeyen elektrik süpürgesinin performansını ikiye katlıyor! Hem sesi azalıyor hem de emiş gücü artıyor Elektrik süpürgesi her evin olmazsa olmazı temizlik araçları arasında yer alıyor. Ancak zamanla yanlış kullanıma bağlı olarak veya filtrelerin dolması nedeniyle emiş gücü azalıyor. Çekmeyen elektrik süpürgelerinizin performansını bu yöntemlerle artırabilirsiniz.
12.02.2024 Püf Noktası
Yumurta böyleyse hemen çöpe atın! Kırdığınız yumurta zehirli olabilir
Yumurta böyleyse hemen çöpe atın! Kırdığınız yumurta zehirli olabilir Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen yumurtayı kırdığınızda eğer böyle gözüküyorsa derhal çöpe atın. Çünkü yumurta zehirli olabilir. Faydalı olsun derken zehirlemesin.
7.12.2023 Püf Noktası
Nar nasıl soyulur? Bu yöntemle nar tane tane anında çıkıyor
Nar nasıl soyulur? Bu yöntemle nar tane tane anında çıkıyor Kış aylarının sevilen meyvesi narı yemek oldukça keyif verici ancak soyması da bir o kadar zor. Narı soyarken saatlerce uğraşıyorsanız bu yöntemi deneyin. İçindeki taneleri bu yöntemle anında çıkıyor.
7.12.2023 Püf Noktası
Evde karınca istilasına son verin! Karıncaların kökünü kurutacak
Evde karınca istilasına son verin! Karıncaların kökünü kurutacak Karıncalar zararsız hayvanlar olsalar da koloni halinde yaşadıkları için ev içerisinde rahatsız edici olabilirler. Hızla üreyen bu canlılar evimizi istila edebiliyor. Karıncalara zarar vermeden ve onları öldürmeden evden kaçırmanın ise bazı basit formülleri mevcut.
6.12.2023 Püf Noktası
Elektrik süpürgesi iyi çekmiyorsa bu tüyoyu uygulayın! Performansını ikiye katlıyor
Elektrik süpürgesi iyi çekmiyorsa bu tüyoyu uygulayın! Performansını ikiye katlıyor Elektrik süpürgesi evlerimizde en çok kullandığımız küçük ev aletlerinden. Gözle görmediğimiz bütün tozu ve pisliği içine alan süpürgeler zamanla iyi çekmeyebilir. Bu durumda elektronik aletinizi gözden çıkarmanıza gerek yok. Yapacağınız birkaç basit işlemle elektrik süpürgesinin performansını ikiye katlayabilirsiniz.
6.12.2023 Püf Noktası
Elektrik süpürgesinin gücünü 3 kat artıran yöntem! Ses yapmadan tüm tozları vantuzluyor
Elektrik süpürgesinin gücünü 3 kat artıran yöntem! Ses yapmadan tüm tozları vantuzluyor Zamanla içerisine dolan kir ve tozdan dolayı tıkanmaya başlayan elektrik süpürgeleri temizlik yaparken işlevini kaybedebilir. Süpürgenin performansını artırmak için kolay yöntemler mevcut. İşte çekim gücünü 3 kat artıran tüyo.
16.11.2023 Püf Noktası
Ev, okul gibi ortamlarda bulunuyor! İşte kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirler
Ev, okul gibi ortamlarda bulunuyor! İşte kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirler İnsanlar kışın özellikle yeterli havalandırma yapılmayan iç ortamlarda daha fazla zaman geçirdikleri için kış alerjilerine bağlı yakınmaların daha sık görüldüğünü söyleyen Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği Uzman Hekimleri, kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirleri açıkladı.
7.11.2023 Genel Sağlık
Kıyafetteki yağ lekesini anında çıkaran o yöntem! Hemen giymeniz gerekiyorsa bu formülü deneyin
Kıyafetteki yağ lekesini anında çıkaran o yöntem! Hemen giymeniz gerekiyorsa bu formülü deneyin Evden çıkmadan önce giyinip hazırlandınız. Tam da o anda kıyafetiniz yağ lekesi damladıysa endişelenmeyin. Kıyafetinize damlayan yağ lekesini anında çıkarıyor. İşte yağ lekesini anında çıkaran o formül…
3.10.2023 Püf Noktası
Elektrikli süpürge vahşetinde korkunç ifade! 3’üncü buluşmasında öldürdü
Elektrikli süpürge vahşetinde korkunç ifade! 3’üncü buluşmasında öldürdü Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i (23) elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürdükten sonra tutuklanan Ümit Işık'ın (26), kan donduran ifadesi ortaya çıktı.
17.08.2023 Haberler
Elektrikli süpürge vahşetinde korkunç ifade! 3’üncü buluşmasında öldürdü
Elektrikli süpürge vahşetinde korkunç ifade! 3’üncü buluşmasında öldürdü Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i (23) elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürdükten sonra tutuklanan Ümit Işık'ın (26), kan donduran ifadesi ortaya çıktı.
17.08.2023 Gündem
Ağlama nöbetlerine elveda! Kolik bebekleri rahatlatmanın 7 basit yolu
Ağlama nöbetlerine elveda! Kolik bebekleri rahatlatmanın 7 basit yolu Kolik sürecinin hem bebek hem de aileler için yorucu ve yıpratıcı olduğunu söyleyen Uz. Dr. Kerem Yıldız, bazı önlemlerin bu dönemde işe yarayabildiğini belirterek, kolik olan bebekleri rahatlatacak 7 yöntemi açıkladı.  
19.07.2023 Genel Sağlık
TEKNOFEST çığ gibi büyüyor: Milyonu aştı
TEKNOFEST çığ gibi büyüyor: Milyonu aştı TEKNOFEST yarışmalarına, festivalin ilk düzenlendiği yıl olan 2018’de 20 bin genç katılırken bu yıl bu sayının 1 milyonu aştığını belirten T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, “Kıvılcım gibi başladı, çığ gibi büyüyor” dedi.
29.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank, HackMasters yarışmasının startını verdi
Bakan Varank, HackMasters yarışmasının startını verdi Teknofest kapsamında düzenlenen HackMasters yarışmasının startını veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye'yi katma değerli üretimle, bilgi teknolojilerine dayanan bir kalkınmayla ileriye götürmek istiyoruz. Bunun yolu da işte bu tip yarışmalarla gençlerimizi bu alanlara yönlendirebilmek, teknolojiye, inovasyona, AR-GE'ye yatırım yapmaktan geçiyor" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
Kapısını kırdıkları market deposundan hırsızlık yapan çift tutuklandı
Kapısını kırdıkları market deposundan hırsızlık yapan çift tutuklandı Muğla’nın Fethiye ilçesinde, ev ve kapısını kırdıkları marketin deposundan hırsızlık yaptıkları belirlenen Gürbüz Eşen (35) ve eşi Şerife Göktepe Eşen (29), yakalanıp, tutuklandı.
28.03.2023 Gündem
Polisin kimlik sorgulama cihazını çalan şüpheli yakalandı
Polisin kimlik sorgulama cihazını çalan şüpheli yakalandı Bahçelievler'de polis memurunun evine girerek hırsızlık yaptığı belirlenen Barış G.(28) yakalandı. Şüphelinin suç ortağı ile birlikte kaçtığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
14.09.2022 Haberler
Bahçelievler'de polisin kimlik sorgulama cihazını çalan şüpheli yakalandı
Bahçelievler'de polisin kimlik sorgulama cihazını çalan şüpheli yakalandı Bahçelievler'de polis memurunun evine girerek hırsızlık yaptığı belirlenen Barış G.(28) yakalandı. Şüphelinin suç ortağı ile birlikte kaçtığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
14.09.2022 Gündem
Kemoterapi gören babasını 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü! İlk ifade şoke etti
Kemoterapi gören babasını 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü! İlk ifade şoke etti İzmir'in Buca ilçesinde, A.V.(26) kanser hastası olduğu ve kemoterapi gördüğü öğrenilen babası Kazım Vurgun'u(68) iddiaya göre 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
5.09.2022 Gündem
98 yıl önce öldü ama hep 53 yaşında! Kullanılan iğneler dünyada öncü oldu
98 yıl önce öldü ama hep 53 yaşında! Kullanılan iğneler dünyada öncü oldu Öldükten sonra bedeni mumyalanarak Kızıl Meydan'daki mozolede korunan Sovyetler Birliği'nin kurucusu Vladimir Lenin tam 98 yıldır 53 yaşında. Bunun nedeni bilim insanlarından oluşan ekibin bir asırdır onu korumak için uyguladığı karmaşık yöntemler. Öyle ki botokstan tüp bebek tedavisine kadar bilimsel alandaki önemli gelişmelerin öncüsü de bu işlemler oldu.
5.09.2022 Dünya
4 uzman tüm yönleriyle anlattı: Vücudun elektrik süpürgesi glutatyon!
4 uzman tüm yönleriyle anlattı: Vücudun elektrik süpürgesi glutatyon! Son zamanlarda parlak ve ışıltılı bir cilde sahip olmak isteyenlerin tercihi glutatyon oluyor. Ancak glutatyon yaşlanma sürecini tersine çevirmekten çok daha fazlasını vadediyor. Peki vücudumuzdaki hücreler tarafından üretilen glutatyonun kaybını nasıl önleriz? Glutatyon düzeyini artıran besinler neler? Uzmanlara sorduk.
5.09.2022 Gündem
23. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
23. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? İri bir mango boyutlarına ulaşan bebeğinizin bu haftaki gelişimi…
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Daima tırtıl kalmak isteyen “Anne”lere ağıt
Daima tırtıl kalmak isteyen “Anne”lere ağıt Florian Zeller’in ödüllü oyunu “Anne”, annelik kavramı ve bir kadının kendini hapsettiği anne kimliği üzerine cesur sorgulamalar sunuyor.
8.05.2022 Kültür Sanat
Son dakika: Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı sonrası böyle duyurdu: "Kartal ile devam"
Son dakika: Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı sonrası böyle duyurdu: "Kartal ile devam" Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 35. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Sarı Lacivertliler karşılaşmayı 3-2 kazanarak galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Fenerbahçe taraftarı İsmail Kartal'a sevgi selinde bulunurken maçın ardından flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...
30.04.2022 Fenerbahçe
Şansal Büyüka: Yayıncının verdiği 350 milyonu az bulup 150 milyona çakıldılar
Şansal Büyüka: Yayıncının verdiği 350 milyonu az bulup 150 milyona çakıldılar Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Şansal Büyüka, bugünkü 'Dobra Dobra' yazısında Fenerbahçe'nin Jorge Jesus görüşmesinden, Kasımpaşa, Beşiktaş ve Galatasaray performansına, yayın ihalesindeki gelir düşüşüne kadar birçok konuyu değerlendirdi. İşte Büyüka'nın çok konuşulacak o yazısı;
27.04.2022 Süper Lig
Satın almak yerine kiralıyorlar! Telefondan elbiseye yok yok...
Satın almak yerine kiralıyorlar! Telefondan elbiseye yok yok... Günümüz dünyasında sürdürülebilirliğin önem kazanmasıyla bu yolda çeşitli adımlar da atılmaya başladı. Zaten kısıtlı olan kaynakları daha elverişli kullanmak isteyenler, satın alma yerine kiralama seçeneğine yöneliyorlar. Şimdilerde bu yöntemle telefon, bilgisayar, elektrik süpürgesi hatta elbise kiralayanlar bile var.
12.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Süpürgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.