860 volt elektrik üretebilen yeni bir yılan balığı türü keşfedildi
860 volt elektrik üretebilen yeni bir yılan balığı türü keşfedildi Amazon'un yüksek kesimlerinde yaşayan E voltai adlı balığın ürettiği yüksek elekrik, iletkenliğin düşük olduğu sulara adaptasyonla açıklanıyor.
11.09.2019 Dünya
Yunuslar, elektrikli yılan balığıyla top oynar gibi oynadı!
Yunuslar, elektrikli yılan balığıyla top oynar gibi oynadı! Yunuslar, elektrikli yılan balığıyla top oynar gibi oynadı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Köpek, elektrikli yılan balığını ısırınca...
Köpek, elektrikli yılan balığını ısırınca... Tek seferde 600 volta kadar elektrik akımı verebilen yılan balığını ısıran köpek hayatının şokunu yaşadı. Tatlı suda yaşayan balık hem saldırıda hem de kendisini korurken elektrik akımı üretebiliyor. Çin'de kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Elektrikli yılan balığını tutmaya çalışınca...
Elektrikli yılan balığını tutmaya çalışınca... Nehirde balık tutarken, elektrikli yılan balığının "elektrik" kısmını ciddiye almayan balıkçının sonu kötü oldu...
11.09.2019 Nevidyo
Timsah, saldırdığı elektrikli yılan balığının kurbanı oldu!
Timsah, saldırdığı elektrikli yılan balığının kurbanı oldu! Sakin nehride gözüne kestirdiği yılan balığını sabırla bekleyen timsah, başına geleceklerden habersizdi. Yılan balığını bir hamlede yakalayan timsahın ağzındaki balık bir anda yüzlerce voltluk elektrik vermeye başladı. Avı ağzında iken titreyen timsah, avının tuzağına düştü. Her iki hayvan da bu korkunç mücadeleden canlı çıkamadı.
11.09.2019 İlginç Videolar