Elektronik İmza

Elektronik İmza

Son dakika elektronik imza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektronik imza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektronik imza haber sayfamızda...

Elektronik İmza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.631 elektronik imza haberi bulunmuştur.
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım?
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım? E-Devlet kapısı yurt genelindeki tüm vatandaşlarımız için oldukça önemli bir yere sahip. E-devlet sayesinde birçok işini kısa sürede gerçekleştirebilen vatandaşlarımız için e - devlet şifresi nasıl alınır, online şifre ekranı ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar..
9.01.2024 Gündem
e - Devlet şifresi nasıl alınır? 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı
e - Devlet şifresi nasıl alınır? 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı Milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren ve birçok işlerini halletme imkanı sunan e-devlet ekranı ile ilgili en çok e-devlet şifresi nasıl alınır sorusunun cevabını derledik. İşte yurt genelindeki tüm vatandaşlarımızın yararlanabildiği 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı
2.01.2024 Gündem
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN RESTORASYON VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ İHALE İLANI Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde Restore edilerek kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle "Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" kapsamında uzun süreli olarak (Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır...
27.12.2023 Resmi İlanlar
Tapuda yeni dönem başlıyor: Güvenlik artırılacak
Tapuda yeni dönem başlıyor: Güvenlik artırılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Türkiye Tapu" uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi hedefleniyor.
23.12.2023 Ekonomi
KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KAT KARŞILIĞI KONUT İNŞAATI YAPIM İŞİ İHALE İLANI İhaleye Konu Taşınmazın; İli Kastamonu İlçesi Merkez Mahallesi Kuzeykent Cadde-Sk...
13.12.2023 Resmi İlanlar
Bakan Uraloğlu: Abone sayısı 93,1 milyona ulaştı
Bakan Uraloğlu: Abone sayısı 93,1 milyona ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "71,7 milyonu mobil olmak üzere toplam geniş bant internet abone sayısı 93,1 milyona ulaştı" dedi. 
29.09.2023 Ekonomi
‘E-Devlet’e saldırı oltalama düzeyde
‘E-Devlet’e saldırı oltalama düzeyde Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, E-Devlet’in hacklendiği iddialarının “asılsız” olduğunu belirterek, “Bu teknik olarak da mümkün değil, bunlar ‘oltalama saldırısı’. Kullanıcıya ait bir profil tutulmuyor” dedi.
7.07.2023 Ekonomi
EDİRNE VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN
EDİRNE VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN RESTORASYON VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİİHALE İLANI Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde, Restore edilerek kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle “Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında uzun süreli olarak (Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır...
23.06.2023 Resmi İlanlar
Bakan Karaismailoğlu: Haberleşme sektörü 3'üncü çeyrekte yüzde 47 büyüdü
Bakan Karaismailoğlu: Haberleşme sektörü 3'üncü çeyrekte yüzde 47 büyüdü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yılın 3'üncü çeyreğinde haberleşme sektörünün yüzde 47 büyüdüğünü ve sektör büyüklüğünün 35,1 milyar liraya yükseldiğini açıkladı.
27.12.2022 Ekonomi
Adalet Bakanlığı arabuluculuk sınavı başvurusu nasıl yapılır 2022, ne zaman? Adalet Bakanlığı arabuluculuk sınavı başvurusu evrakları ve şartları neler?
Adalet Bakanlığı arabuluculuk sınavı başvurusu nasıl yapılır 2022, ne zaman? Adalet Bakanlığı arabuluculuk sınavı başvurusu evrakları ve şartları neler? Adalet Bakanlığı arabuluculuk sınavı başvurusu ile ilgili detaylar açıklandı. Sınav ilanında ön başvuru kılavuzu ve başvuru şartları yer aldı. Adaylar, Adalet Bakanlığı arabuluculuk sınavı başvuru tarihleri ve başvuru ekranını araştırıyorlar. Adalet Bakanlığı arabuluculuk sınavı başvurusu nasıl yapılır, gerekli evraklar neler?
24.08.2022 Bilgi Rehberi
Bakan Soylu'dan 'T.C. kimlik kartlarına elektronik imza sistemi' açıklaması! 81 ilde 200 noktada başladı
Bakan Soylu'dan 'T.C. kimlik kartlarına elektronik imza sistemi' açıklaması! 81 ilde 200 noktada başladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'T.C. Kimlik Kartına E-imza Yükleme' lansmanına katıldı. Burada konuşan Soylu, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla birlikte, İnşallah, Allah nasip ederse, dünyanın en güvenlikli yerli ve milli pasaportu işlemleri üretilmeye başlandı. Eğer becerebilirsek, kimliklerimizde, aynı zamanda pasaportlarda da inşallah renkli resim kullanacağız" dedi.
22.04.2022 Gündem
Hafta sonu plan yapacaklar dikkat! Meteoroloji yeni raporu yayımladı
Hafta sonu plan yapacaklar dikkat! Meteoroloji yeni raporu yayımladı Son dakika haberine göre; Meteoroloji tarafından yeni hava durumu raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre hafta sonundan itibaren hava sıcaklıklarının artması bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde artmaya devam edeceği ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor." denildi.
22.04.2022 Gündem
Putin'in yakın çevresindeki bir oligarkın servetini nasıl sakladığı ortaya çıktı!
Putin'in yakın çevresindeki bir oligarkın servetini nasıl sakladığı ortaya çıktı! BBC, Putin'in "yakın çevresinden" yaptırım uygulanan bir oligarkın servetini nasıl sakladığına dair belgelere ulaştı. İşte detaylar...
13.04.2022 Ekonomi
KDV Kanununda değişiklik getiren teklif Komisyon'da kabul edildi
KDV Kanununda değişiklik getiren teklif Komisyon'da kabul edildi Hazineye Ait Taşınmazların Değerlendirilmesi ve KDV Kanununda değişiklik getiren teklif Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.
31.03.2022 Ekonomi
'2021 yılında ülkemizdeki toplam telefon trafiği 318 milyar dakika oldu'
'2021 yılında ülkemizdeki toplam telefon trafiği 318 milyar dakika oldu' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Ülkemizdeki telefon trafiğinin önemli ölçüde mobil şebekeler kaynaklı olma durumu 2021 yılında da devam etti. 2021’de bir önceki yıla göre yüzde 5’lik artışla ülkemizdeki toplam trafiğin 318 milyar dakika olduğu belirlendi” dedi.
23.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektronik İmza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.