8 aylık Elif'e en acı veda! 1 metrelik tabutu elinde taşıdı
8 aylık Elif'e en acı veda! 1 metrelik tabutu elinde taşıdı Karaman’da annesi tarafından emzirildikten sonra yatırıldığı yatağında fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 8 aylık Elif Türkan Balasarlı, gözyaşları arasında toprağa verildi. Elif bebeğin 1 metrelik tabutunun üzerine konan oyuncağı ise herkesi ağlattı.
22.06.2022 Haberler
SMA'lı Elif bebek hayatını kaybetti, toplanan 2,4 milyon lira diğer hastalara dağıtılacak
SMA'lı Elif bebek hayatını kaybetti, toplanan 2,4 milyon lira diğer hastalara dağıtılacak Batman'da yaşayan Tenha çiftinin 1 yaşındaki kızları Elif Eva, bir süredir tedavi gördüğü Spinal Müsküler Atrofisi (SMA) hastalığında yaşam mücadelesini kaybetti. Ailesi, Elif bebek için bugüne kadar topladıkları 2 milyon 400 bin liralık bağışı SMA hastalarına dağıtacaklarını açıkladı.
3.06.2021 Gündem
Son dakika: Duygu dolu anlar! Elif ailesine kavuştu
Son dakika: Duygu dolu anlar! Elif ailesine kavuştu Gelen son dakika haberine göre, enkazdan 65 saat sonra çıkarılan 3 yaşındaki Elif, Depremden ailesiyle bir araya geldi. Gelen fotoğraf duygu dolu anlar yaşanmasına yol açtı. Elif'in kurtuluş anını ise paramedik Tolga Ünsel anlattı. Ünsel, "Elif'e ilk bakıldığında hareketsizdi. Maalesef cansız bir beden olarak düşünülüyordu. Ancak tam çıkarma esnasında gözlerinin hareket ettiğini fark ettik. Daha sonra ufak bir hareketini fark edip canlı olduğunu gördük. Bizim için gerçekten mucizeydi" dedi.
3.11.2020 Gündem
Enkazdan 65 saat sonra çıkarılan Elif bebek, ailesiyle hastanede buluştu
Enkazdan 65 saat sonra çıkarılan Elif bebek, ailesiyle hastanede buluştu İzmir'deki depremde enkazdan 65 saat sonra çıkarılan Elif Perinçek, kendisi gibi enkazdan çıkarılan annesi ve iki kardeşiyle hastane odasında buluştu.
3.11.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elif mesajı! Geçmiş olsun canım yavrum
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elif mesajı! Geçmiş olsun canım yavrum Gelen son dakika haberine göre, enkazdan 65 saat sonra çıkarılan 3 yaşındaki Elif'in kurtuluş anını paramedik Tolga Ünsel anlattı. Ünsel, "Elif'e ilk bakıldığında hareketsizdi. Maalesef cansız bir beden olarak düşünülüyordu. Ancak tam çıkarma esnasında gözlerinin hareket ettiğini fark ettik. Daha sonra ufak bir hareketini fark edip canlı olduğunu gördük. Bizim için gerçekten mucizeydi" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da Elif için ilk mesaj geldi.
2.11.2020 Gündem
Son dakika: Enkazın 65. saatinde mucize! 3 Yaşındaki Elif kurtarıldı...
Son dakika: Enkazın 65. saatinde mucize! 3 Yaşındaki Elif kurtarıldı... Gelen son dakika haberine göre, İzmir'deki Doğanlar Apartmanı enkazından yaklaşık 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak çıkarıldı.
2.11.2020 Gündem
2 aylık Elif bebek ameliyat edildi
2 aylık Elif bebek ameliyat edildi Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Hıdır  çiftinin başında kitleyle doğan ve "cranium bifidum" teşhisi konulan 2 aylık  kızları Elif, ameliyat edildi.
12.07.2019 Gündem
2 aylık Elif bebek ameliyat edildi
2 aylık Elif bebek ameliyat edildi Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Hıdır  çiftinin başında kitleyle doğan ve "cranium bifidum" teşhisi konulan 2 aylık  kızları Elif, ameliyat edildi.
12.07.2019 Gündem