Elif Gönlüm

Elif Gönlüm

Son dakika Elif Gönlüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elif Gönlüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elif Gönlüm haber sayfamızda...

Elif Gönlüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 190 elif gönlüm haberi bulunmuştur.
Duygusal mesaj
Duygusal mesaj Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Elif Gönlüm, oğlu Kerem Alp’in yaş gününü sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir notla kutladı.
19.12.2020 Cadde
Kerem Gönlüm-Elif Gönlüm çiftini korkutan tehdit!
Kerem Gönlüm-Elif Gönlüm çiftini korkutan tehdit! Bir dönem yanlarında çalışan Gülistan K. tarafından atılan 'Arkanızı kollayın, telefon elinizde uyuyun' mesajı nedeniyle savcılığa koşan eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlümün, tehdit edildiğini ileri sürerek savcılığa başvurdu. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
28.10.2020 Magazin
Kerem Gönlüm'e şok tehdit: Arkanızı kollayın, telefon elinizde uyuyun
Kerem Gönlüm'e şok tehdit: Arkanızı kollayın, telefon elinizde uyuyun Eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm, bir dönem yanında çalışan Gülistan K.’nın "Arkanızı kollayın, telefon elinizde uyuyun" mesajı nedeniyle tehdit edildiğini ileri sürüp savcılığa başvurdu.
28.10.2020 Cadde
Çocuklardan çikolata
Çocuklardan çikolata Cemiyet hayatının ünlü isimleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklarıyla birlikte mutfağa girerek farklı bir deneyim yaşadı
25.04.2020 Cadde
Görkemli  koleksiyon
Görkemli koleksiyon Çocuk ve genç moda markası Newgen by Sancaktar, Partykids’te yılbaşı daveti verdi.
18.12.2019 Cadde
Yaratıcı çocukları  desteklediler
Yaratıcı çocukları desteklediler Winter Wonderland 2019 Alışveriş Şenliği, Sevda Kaya ve Elif Gönlüm ev sahipliğinde, St. Regis Otel’de yapıldı.
13.12.2019 Cadde
Geleneksel parti
Geleneksel parti Winter Wonderland etkinliği, bu yıl Elif Gönlüm ev sahipliğinde, St. Regis İstanbul Oteli’nde gerçekleşecek.
11.12.2019 Cadde
Elif Gönlüm oyuncu oldu
Elif Gönlüm oyuncu oldu Basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi, iki çocuk annesi Elif Gönlüm, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Sosyetik güzel, iki yıl önce Londra’da eğitim alıp ‘Tea Master’ unvanına kavuşmuş ve bir marka kurmuştu. Elif Gönlüm, şimdi de büyük sürpriz yapıp oyunculuğa soyundu. İlk sınavını da tiyatroda verecek.
22.11.2019 Cadde
Elif Gönlüm'ün alışveriş keyfi
Elif Gönlüm'ün alışveriş keyfi Eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm, önceki gün Emaar’da görüntülendi.
20.06.2019 Cadde
Yeni mağazası açıldı
Yeni mağazası açıldı Twinset Milano markasının yeni mağazası, Zorlu Center’da açıldı.
13.05.2019 Cadde
Sağlıklı yaşama davet
Sağlıklı yaşama davet Kişiye özel belirlenen programlarla, wellness ve sağlık hizmetleri sunmayı hedefleyen Vitalica Wellness, LUX Bodrum Resort&Residences bünyesinde hayata geçiyor.
4.03.2019 Cadde
Tatlı tanıtım
Tatlı tanıtım Tezman Holding şirketlerinden Sel Sanayi, ürettiği SelJel gıda jelatinini Sedef İybar’la gerçekleştirdiği çay saatinde tanıttı.
1.03.2019 Cadde
Kumaş sanata dönüştü
Kumaş sanata dönüştü 25 sanatçının, tekstil malzemesi kullanarak, estetik ve kültürel anlatılar meydana getirdiği ‘İplikten Çözülenler: Tekstilde Küresel Anlatılar’ sergisi, sanatseverlerle buluştu.
23.02.2019 Cadde
Kumaş sanata dönüştü
Kumaş sanata dönüştü 25 sanatçının, tekstil malzemesi kullanarak, estetik ve kültürel anlatılar meydana getirdiği ‘İplikten Çözülenler: Tekstilde Küresel Anlatılar’ sergisi, sanatseverlerle buluştu.
23.02.2019 Cadde
Sarp'ın umudu oldular
Sarp'ın umudu oldular BİKAP, Ankara’da düzenlediği etkinlikle, kapı girişinden elde edilen geliri, Sarp’ın Umudu derneğine bağışladı.
13.02.2019 Cadde
İstanbul ruhu  kahve fincanlarında
İstanbul ruhu kahve fincanlarında Jumbo ve Anatoli markaları, iş birliğine yeni bir halka daha ekledi
29.12.2018 Cadde
Eğlenceli kutlama
Eğlenceli kutlama iş, sanat, medya ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri, ‘Party Of The Year’da buluştu
24.12.2018 Cadde
İsmini telefonuna yazdırdı
İsmini telefonuna yazdırdı Eski basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm önceki akşam Etiler Akmerkez'de görüntülendi.
1.12.2018 Cadde
Kusursuz şıklık tüyoları!
Kusursuz şıklık tüyoları! Sitare Kalyoncuoğlu, Vadistanbul’daki ADL mağazasında, cemiyet hayatının ünlü isimlerine favori parçalarını tanıtırken, stil sohbeti de gerçekleştirdi.
1.12.2018 Cadde
Yeni yıl sofrası
Yeni yıl sofrası Vakko bünyesinde satışa sunulan Christofle, özel bir davetle zarif ve kusursuz yeni yıl sofrası tasarımının altın önerilerini sundu...
30.11.2018 Cadde
Mutfakta mizah var!
Mutfakta mizah var! Yemek yazarı Sedef İybar, cemiyet hayatının ünlü isimleriyle mutfaktaki hünerlerini sergiledi...
25.11.2018 Cadde
Dekorasyon tutkunları buluştu
Dekorasyon tutkunları buluştu Dünyanın en prestijli ev dekorasyon markalarını bünyesinde buluşturan Demsa Group’a katılan D’Maison,  Nişantaşı’nda hizmete girdi.
16.11.2018 Cadde
Engelsiz tariflere tam puan!
Engelsiz tariflere tam puan! Görme engelli çocuklara verdikleri destekle başarılı projelere imza atan Parıltı Derneği, Ulus 29’da öğle yemeği düzenledi...
8.11.2018 Cadde
Lezzetli tariflerin sırrını paylaştı
Lezzetli tariflerin sırrını paylaştı Aynaz Özkaşıkçı’nın yazdığı, dünya mutfağından tarifler, sofra sırları ve şık sunumların yer aldığı ‘İlk Isırıkta Aşk’ adlı kitabın tanıtımı Soho House’ta yapıldı.
23.10.2018 Cadde
Elif Gönlüm'den mutluluk pozu
Elif Gönlüm'den mutluluk pozu Basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm ve çocukları, Singapur tatiline gitti.
11.08.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Elif Gönlüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.