Galatasaray'dan Eliseu için teklifi!
Galatasaray'dan Eliseu için teklifi! Yeni sezon daha, son 2 seneye göre çok daha güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray'da şimdi hedefte bek transferi var.
30.06.2020 Galatasaray
Beşiktaş için Eliseu iddiası
Beşiktaş için Eliseu iddiası Transferde önceliğini stoper ve forvet bölgelerine veren Beşiktaş için, yurt dışından farklı iddialar gelmeye devam ediyor...
30.06.2020 Beşiktaş
Eliseu, soyunma odasında motosiklet kaydırdı!
Eliseu, soyunma odasında motosiklet kaydırdı! Benfica'lı Eliseu, takımının Vitoria Guimaraes'i 5-0 yenerek şampiyonluğunu ilan ettiği maç sonrasında soyunma odasında motosiklet kaydırdı. Bu anlar sosyal medyada olay yarattı.
15.05.2017 Futbol
Transfer Kulisi | Caner Erkin'in yerine sürpriz aday!
Transfer Kulisi | Caner Erkin'in yerine sürpriz aday! - Sol kanat için oyuncu arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Eliseu oldu.    - İngiliz basını, Mario Balotelli'nin gelecek sezon Galatasaray forması giyeceğini iddia etti.    - Başkan Fikret Orman, Galler-Belçika maçında, Robson Kanu'ya hayran kaldı.    - Kısa sürede 9 ismi kadrosuna katan Timsah, Roma'da 2 yıl kiralık forma giydikten sonra Türkiye'ye dönen Salih Uçan için görüşmelere başladı.
3.07.2016 Programlar
Portekiz'de Hagi golü...
Portekiz'de Hagi golü... Portekiz Premier Ligi'nde oynanan Benfica-Moreirense maçında Benfica forması giyen Eliseu uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gole imza attı.
22.09.2014 Futbol
Kaleciyi hayattan soğuyan falso!
Kaleciyi hayattan soğuyan falso! İspanya'da oynanan Osasuna - Malaga kupa maıçında Malaga'nın başarılı ismi Eliseu attığı harika gol ile izleyenlerin alkışını kazandı.
18.12.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri