Elizabeth

Elizabeth

Son dakika elizabeth haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elizabeth gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elizabeth haber sayfamızda...

Elizabeth

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.931 elizabeth haberi bulunmuştur.
ABD ile terörle mücadele istişaresi
ABD ile terörle mücadele istişaresi Türkiye ile ABD arasında ikili terörle mücadele istişareleri yeniden başladı.
23.04.2024 Gündem
Ankara'da Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele zirvesi
Ankara'da Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele zirvesi Diplomatik kaynaklar: Türkiye ile ABD arasındaki terörle mücadele istişareleri Ankara'da yapıldı. Toplantıda PKK/YPG/PYD, DHKP-C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.
22.04.2024 Gündem
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez'
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez' Yaz akşamlarının, arkadaş ve akraba buluşmalarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan Monopoly, oynayanların kazanma ve en çok da mülk satın alma aşkıyla yanıp tutuştuğu tutkulu bir oyun. Dünya üzerinde herkesin oynamakta özgür olduğu bu oyunu, bırakın oynamayı evine sokması bile yasak olan bir aile var!
17.04.2024 Yaşam
Prens ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti!  Elizabeth Hurley'den açıklama geldi
Prens ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti! Elizabeth Hurley'den açıklama geldi Prens Harry, 'Spare' (Yedek) adlı anı kitabında ilk ilişkisini kendisinden yaşça büyük bir kadınla yaşadığını itiraf etmesiyle çok konuşulmuştu. Pek çok kişinin Prens'in bahsettiği kadın olduğunu öne sürdüğü İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley olduğunu düşünmüştü. Hurley, katıldığı bir programda söz konusu iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.
6.04.2024 Cadde
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı Galatasaraylı Hakim Ziyech'in Londra'daki restoranı, Britanya'da ünlülere ait en iyi mekanlar sıralamasında üçüncülüğü elde etti.
29.03.2024 Galatasaray
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar!
Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar! Aralık ayından bu yana kamuoyunun karşısına çıkmayan İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate’in, 17 Ocak’ta karnından ameliyat olduğu ve bir süre dinleneceği bildirilmişti. Ama Kate’in (42) ortada görünmemesi üzerine sosyal medyada komplo teorileri çığ gibi büyümüştü.
21.03.2024 Dünya
Kate’in dönüşü için özel ekip
Kate’in dönüşü için özel ekip 3 aydır görünmeyince komplo teorilerinin hedefi olan Prenses Kate’in kamuoyuna güçlü dönmesi için iletişim uzmanlarından ekip kuruldu.
20.03.2024 Dünya
Kraliyet ailesini saran yalan haberler ve sayısız komplo teorisi: Arkasından Ruslar çıktı
Kraliyet ailesini saran yalan haberler ve sayısız komplo teorisi: Arkasından Ruslar çıktı Kral Charles'a kanser teşhisi konulması ve Galler Prensesi Kate Middleton'ın ameliyatı sonrası bir takım mırıldanmalar başladı. Prenses'in uzun süre ortaya çıkmamasını takip eden 'fotoğraf krizi' ise, ardı arkası kesilmez komplo teorilerinin ve yalan haberlerin fitilini ateşledi.
20.03.2024 Dünya
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem
Çukurova Basketbol, Emlak Konut engeline takılmadı!
Çukurova Basketbol, Emlak Konut engeline takılmadı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında Çukurova Basketbol, Emlak Konut'u 93-80 mağlup etti.
16.03.2024 Basketbol
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, Prens le ilişkisi olduğu iddia edilen Leydi Rose Hanbury'nin de adı öne çıkmaya başladı. Peki Rose Hanbury kim? William ile aralarındaki ilişkiye dair söylentiler neler? İşte detaylar...
16.03.2024 Cadde
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde'
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde' Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde
İngiliz Kraliyet Donanması için bir utanç daha: Uçak gemisinde yangın çıktı
İngiliz Kraliyet Donanması için bir utanç daha: Uçak gemisinde yangın çıktı 3 milyar sterlinlik HMS Queen Elizabeth birkaç hafta içinde ikinci kez bir sorunla karşı karşıya kaldı, gemi onarım için rıhtımda beklerken alevler yükseldi.
10.03.2024 Dünya
Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler
Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler Yaşayan Nostradamus lakaplı Brezilyalı kahin Athos Salomé 2024 yılı içinde küresel bir savaş çıkacağını belirterek ilginç açıklamalara imza attı.
8.03.2024 Dünya
Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! 'Beni tutuklayacak mısınız?'
Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! 'Beni tutuklayacak mısınız?' ABD'li televizyon yıldızı Kristin Cavallari, eşinden boşanmasının ardından kendisinden 13 yaş küçük Mark Estes ile aşk yaşamaya başladı. Birlikteliklerini sosyal medyadan da ilan eden ikilinin arasındaki yaş farkına acımasız yorumlar yapıldı. Cavallari, bir video paylaşarak gelen mesajlara isyan etti.
5.03.2024 Cadde
Kral'ı gölgede bırakan asker! 'Yakışıklı subay' ilgiden bunaldı
Kral'ı gölgede bırakan asker! 'Yakışıklı subay' ilgiden bunaldı Kral III. Charles'ın taç giyme töreni sırasında yakışıklılığıyla tüm dünyadan kadınların kalbini çaldı. Hakkında sayısız haber yapıldı. Törenden sonra 'yakışıklı subay' lakabıyla nam saldı. İnternet fenomeni haline gelerek sayısız hayrana sahip oldu. Ancak görünen o ki, kendisi bu büyük ilgiden rahatsızdı. İngiltere'nin konuştuğu subayın görev yeri değişti.
29.02.2024 Dünya
Prenses'in iddialı elbisesi ayrılığı bitirdi! 'Onun başkasıyla olması düşüncesine katlanamadı'
Prenses'in iddialı elbisesi ayrılığı bitirdi! 'Onun başkasıyla olması düşüncesine katlanamadı' Uzun yıllardır mutlu bir evlilikleri olan Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, 2007'de kısa bir süreliğine de olsa ilişkilerini noktalamıştı. Kraliyet yazarı Penny Junor, ünlü çiftin ayrılığı ve tekrar bir araya gelişinin gerçek hikayesini anlattı. İşte detaylar...
29.02.2024 Cadde
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur'
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur' Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından gözler yerli imkanlarla tasarlanıp inşa edilmesi planlanan uçak gemisine döndü. Savunma ve Denizcilik Araştırmacısı Kozan Selçuk Erkan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Dizayn Proje Ofisi tarafından paylaşılan fotoğraflar üzerinden uçak gemisi tasarımına ilişkin olası senaryoları Milliyet.com.tr'ye anlattı.
28.02.2024 Gündem
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti Son beş yıldır romantik bir ilişkisi olmadığı bilinen Jennifer Aniston, 2024 SAG Ödülleri'nde dev bir pırlanta yüzük taktı. Daha önce iki kez evlenip boşanan oyuncunun pozları hayranlarını heyecanlandırırken, 'nişan' iddialarını da beraberinde getirdi.
27.02.2024 Cadde
Cemal Hünal ile Lale Cangal'dan 'boşanma' açıklaması!
Cemal Hünal ile Lale Cangal'dan 'boşanma' açıklaması! Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal, iddiaya göre tek celsede sessiz sedasız evliliklerini sonlandırmışlardı. Çift, haklarındaki iddiaya son noktayı koydu.
22.02.2024 Cadde
'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal, 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorularına sinirlendi
'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal, 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorularına sinirlendi Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle ayrılmıştı. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti. Hünal, aynı zamanda 'Issız Adam' filminde Ada karakterinden de ayrılmıştı.
22.02.2024 Cadde
'Ölüm odası' geri dönüyor! Son 50 yılda yalnızca üç kez kullanıldı
'Ölüm odası' geri dönüyor! Son 50 yılda yalnızca üç kez kullanıldı Bir mahkumun nitrojen gazıyla boğularak idam edildiği ABD'de, şimdi de Güney Carolina eyaleti elektrikli sandalye ve idam mangasıyla infaz planlıyor.
20.02.2024 Dünya
'İdeal' tatilin süresi ne olmalı? Sihirli formül 7+1 gün mü?
'İdeal' tatilin süresi ne olmalı? Sihirli formül 7+1 gün mü? "Bazı araştırmalar sağlık ve refahın tatilin sekizinci gününde zirveye ulaştığını söylüyor. Bazı uzmanlar da yıl boyunca birkaç kısa tatil tavsiye ediyor..."
12.02.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Elizabeth ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.