A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Masa başı çalışanlar için sağlıklı atıştırmalık tarifler
Masa başı çalışanlar için sağlıklı atıştırmalık tarifler Yoğun iş temposu, birçok masa başı çalışanının beslenme düzenini etkiliyor. Geciken yemek saatleri ve sağlıksız atıştırmalıklarla geçiştirilen öğünler, sağlıklı beslenmenin önüne geçiyor. Bu noktada hem home office çalışanları hem de ofis çalışanları için sağlıklı atıştırmalık tarifler paylaştık.
6.07.2021 Bilgi
Elmanın tatlılara çok yakıştığını kanıtlayan 5 tarif
Elmanın tatlılara çok yakıştığını kanıtlayan 5 tarif Hem çok faydalı hem de çok leziz bir meyve olan elmanın nimetlerinden faydalanmaya ne dersiniz? Sizin için elmanın anında güzelleştirdiği tatlı tariflerini derledik.
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
Çocuklar için pratik ve sağlıklı atıştırmalık tarifleri
Çocuklar için pratik ve sağlıklı atıştırmalık tarifleri Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük, çocuklar için sağlıklı atıştırmalıkların evde de hazırlanabileceğini belirterek, aileler için pratik ve lezzetli atıştırmalık tarifleri verdi.
6.07.2021 Bilgi