Emma Watson Kimdir

Emma Watson Kimdir

Emma Charlotte Duerre Watson (d. 15 Nisan 1990, Paris) İngiliz oyuncu, model ve aktivist. Watson Harry Potter film serisinde canlandırdığı Hermione Granger karakteriyle tanındı. Hermione olarak kadroya dahil olduğunda dokuz yaşındaydı ve daha önce yalnızca okul gösterilerinde oynamıştı. 2001'den 2011'e kadar Daniel Radcliffe ve Rupert Grint'le beraber sekiz Harry Potter filminde rol aldı. Watson Harry Potter serisindeki çalışmalarından çok sayıda ödül ve 10.000.000 sterlinin üzerinde para kazandı. İlk mankenlik deneyimini ise 2009'da Burberry'nin Sonbahar/Kış sezonunda yaptı. 2013 yılının ekim ayında Empire dergisi tarafından dünya çapında yapılan ankette En Seksi Film Yıldızı seçildi. 2007'de, Watson iki yapımda yer alacağını duyurdu: Bale Papuçları romanının televizyon uyarlaması ve Despero adlı çizgi film. Bale Pabuçları filmi 2007 yılında gösterime girdi ve 5,2 milyon seyirci elde etti; Kate DiCamillo romanından uyarlanan Despero ise 2008'de yayınlandı ve 70 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. 2011 yılından 2014 yılına kadar Watson zamanını hem film çalışmaları hem de eğitimine devam ederek sürdürdü, Mayıs 2014'te Brown Üniversitesi İngiliz Edebiyatı bölümününden mezun oldu. Burberry ve Lancôme şirketlerinin reklam kampanyalarına model olarak dahil oldu. Bir moda danışmanı olarak, People Tree için giyim tasarımlarında yardımcı oldu. 2017 yılında Disney'in 1991 yapımı filminin yeniden uyarlanması olan Güzel ve Çirkin'de Belle'i canlandırdı.

Emma Watson Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 296 emma watson kimdir haberi bulunmuştur.
Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama
Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama Amerikan durum komedisi 'The Big Bang Theory' dizisinde hayat verdiği 'Lucy' karakteriyle tanınan Kate Micucci, geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD'li oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
20.12.2023 Cadde
Harry Potter asalarına 6.7 milyon
Harry Potter asalarına 6.7 milyon ABD merkezli müzayede evi Julien’s Auctions’ın düzenlediği açık artırmada, büyücüleri konu alan “Harry Potter” film serisinde kullanılan 4 asa toplam 232 bin dolara (6.7 milyon TL) satıldı.
19.12.2023 Dünya
Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu?
Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu? 'Harry Potter' serisinde canlandırdığı 'Hermione Granger' karakteriyle tanınan Emma Watson (33), geçtiğimiz aylarda oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. İngiliz aktris, radikal kararı sonrası çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı.
16.12.2023 Cadde
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt!
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt! Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, son dönemde değişen görüntüsüyle magazin gündemine geliyor. Bir çocuk annesi ABD'li yıldız, estetik yaptırdığı iddialarına açıklık getirdi.
28.11.2023 Cadde
Scarlett Johansson'dan yapay zeka davası!
Scarlett Johansson'dan yapay zeka davası! Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, yapay zekâ tarafından oluşturulan 22 saniyelik bir reklamda kendisinden izin alınmadan adının ve yüzünün kullanıldığı gerekçesiyle yasal işlem başlattı.
2.11.2023 Cadde
Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Megan Fox ve Emma Watson'lı poz gündem oldu!
Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Megan Fox ve Emma Watson'lı poz gündem oldu! Hollywood'un en gözde aktrislerinden Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Megan Fox ve Emma Watson'ın bir arada görüldüğü kare bir anda milyonlara ulaştı. Milyonlarca kişi bu karenin gerçek olmadığını fark etmemişti.
29.09.2023 Cadde
'Harry Potter'ın Hermione Granger'ına yorum yağdı! 'Elbiseye 'wingardium leviosa' mı dedin?'
'Harry Potter'ın Hermione Granger'ına yorum yağdı! 'Elbiseye 'wingardium leviosa' mı dedin?' 'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği Hermione Granger karakteri ile çocuk yaşta üne kavuşan İngiliz oyuncu Emma Watson, sosyal medya hesabından mavi elbiseli bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin havada duruyormuş gibi görünen elbisesine, binlerce yorum yapıldı.
20.06.2023 Cadde
Harry Potter Karakterleri: Hogwarts'ın En Sevilen Karakterleri ve İsimleri
Harry Potter Karakterleri: Hogwarts'ın En Sevilen Karakterleri ve İsimleri Piyasaya sürüldükleri günden bu yana hem kitapları hem de filmleri ile 7’den 70’e milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Harry Potter hiç şüphesiz en iyi seriler arasında yer alıyor. Büyücülük evreninin baş yapıtlarından Harry Potter’ın karakterleri ve filmdeki oyuncu kadrosu da oldukça geniş. Henüz hiç geçmişe yönelik Harry Potter anılarına tazelemek veya büyücülük evreniyle hiç tanışmamış olanların merak ettiği başlıklar arasında Harry Potter karakterleri yer alıyor. En sevilen Harry Potter karakterleri ve isimleri ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız Harry Potter Karakterleri başlıklı içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Kültür Sanat
Trend Raporu
Trend Raporu KÜLKEDİSİ MİSALİ  Uzun zamandır devam eden PVC, şeffaf ayakkabı modası önümüzdeki sezonda bizimle olacak gibi...
9.12.2022 Cadde
'Harry Potter'ın 'Hagrid'i Robbie Coltrane'nin ölüm sebebi ortaya çıktı
'Harry Potter'ın 'Hagrid'i Robbie Coltrane'nin ölüm sebebi ortaya çıktı 'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği yarı dev 'Rubeus Hagrid' rolüyle tüm dünyanın hafızasında yer edinen aktör Robbie Coltrane, önceki hafta hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölümünden sonra'Harry Potter' dünyasından rol arkadaşları Coltrane'i için paylaşımlar yaparken; oyuncunun bu yılın başında yayınlanan, 'Hogwarts'a Dönüş'te ikonik filmler için kullandığı ifadeler de sosyal medyada gündem oldu. Tüm 'Harry Potter' hayranlarını üzen acı haberin ardından, ünlü ismin ölüm sebebi ise geçtiğimiz gün ortaya çıktı.
27.10.2022 Cadde
'Harry Potter' oyuncularından Robbie Coltrane paylaşımları: Daha iyi bir 'Hagrid' olamazdı!
'Harry Potter' oyuncularından Robbie Coltrane paylaşımları: Daha iyi bir 'Hagrid' olamazdı! 'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği yarı dev 'Rubeus Hagrid' rolüyle tüm dünyanın hafızasında yer edinen aktör Robbie Coltrane, geçtiğimiz gün hayata veda etti. Ünlü ismin ölümünün ardından 'Harry Potter' dünyasından rol arkadaşları Coltrane'i için paylaşımlar yaparken; oyuncunun bu yılın başında yayınlanan, 'Hogwarts'a Dönüş'te ikonik filmler için kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.
17.10.2022 Cadde
Peri kesimi saçla parfüm tanıtımı
Peri kesimi saçla parfüm tanıtımı “Harry Potter” film serisiyle tanınan İngiliz oyuncu Emma Watson (32) Prada’nın yeni parfümünün yüzü oldu.
20.08.2022 Dünya
Amanda Seyfried yıllar sonra itiraf etti! 'İşimi kaybetmemek için soyunmak zorunda kaldım'
Amanda Seyfried yıllar sonra itiraf etti! 'İşimi kaybetmemek için soyunmak zorunda kaldım' Oscar ve Emmy adaylığı olan ABD'li oyuncu Amanda Seyfried, gençlik yıllarında bir filmin setinde çıplak kalmak zorunda olduğunu anlattı. İşini kaybetmemek için buna katlandığını belirten ünlü isim, artık sektörde saygı görmeye başladığını da dile getirdi. İşte detaylar...
10.08.2022 Cadde
Eski moda güzelliğe dönüş
Eski moda güzelliğe dönüş Argan yağından gua sha’ya, bugün cilt bakım sektöründe yer edinen ürün ve ritüellerin kökenleri sandığımızdan çok daha derinlere uzanıyor.
30.07.2022 Pazar
Hayatın keyifli yanı pembe
Hayatın keyifli yanı pembe Günümüzde cinsiyetçi kullanımlarından uzaklaştıkça yeniden duygularımıza hitap eden pembe, tarih sahnesine geç girmiş olsa da kültürel etkisi oldukça güçlü olmuştur
29.05.2022 Pazar
Mikro çanta ve pencere modası
Mikro çanta ve pencere modası Dev çantalara veda… Çünkü el kadar çantalar moda oldu.
14.03.2022 Cadde
Bağışla derde deva olan şöhretler
Bağışla derde deva olan şöhretler Dünyaca ünlü çok sayıda sanatçı, hayır işleri de yaparak büyük takdir topluyor. Bu şöhretler eşitsizlik, mültecilik, açlık, savaş gibi sorunların mağduru olan insanlar için milyonlar bağışlıyor.
11.03.2022 Dünya
Kadınların sesi daha gür çıkacak
Kadınların sesi daha gür çıkacak 'BenKadınım farkındayım, değişiyorum ve değiştiriyorum' kampanyasında önemli görev üstlenen Demet Evgar, sorumluluğunun bilincinde olduğunu ve daha fazla kadının görünür olması için çalışacağını söyledi.
8.03.2022 Gündem
Emma Watson, Kraliçe  II. Elizabeth ve Parker 51
Emma Watson, Kraliçe II. Elizabeth ve Parker 51 Bazı kalemler kuşakları birleştirir, genci yaşlıyı yan yana getirir...
13.02.2022 Gündem
Ünlü oyuncular da karşılıksız aşk yaşadı
Ünlü oyuncular da karşılıksız aşk yaşadı Jennifer Aniston - David Schwimmer 90’ların kült dizisi “Friends”te canlandırdıkları “Rachel” ve Ross” karakterlerinin aşklarıyla ekranların en favori çifti olan David Schwimmer ve Jennifer Aniston bir dönem birbirlerine âşık olduklarını itiraf etti...
13.02.2022 Dünya
Emma Watson’dan Filistin’e destek
Emma Watson’dan Filistin’e destek Dünyaca ünlü “Harry Potter” film serisiyle ünlenen İngiliz oyuncu Emma Watson, Instagram hesabında “Bad Activist Collective” adlı Filistin yanlısı aktivistlerin "Dayanışma bir eylemdir" yazılı pankartlarla yürüdüğü bir fotoğrafı paylaşarak Filistin mücadelesine destek verdi.
5.01.2022 Dünya
Büyücülük okulundan hayat mektebine
Büyücülük okulundan hayat mektebine "Harry Potter" efsanesinin ilk filmi "Felsefe Taşı" 20 yıl önce vizyona girerken son film "Ölüm Yadigârları Bölüm 2"nin üzerinden 10 yıl geçti. Milyonlarca kişiyi etkileyen serinin çocuk oyuncuları şimdi 30'lu yaşlarında. İşte Harry Potter oyuncularının zaman yolculuğu...
1.01.2022 Dünya
Sihirli film 20 yaşında
Sihirli film 20 yaşında Çocuk-büyük herkesin hayal hanesinde yer etmiş Harry Potter serisinin ilk kitabından uyarlanan “Harry Potter ve Felsefe Taşı”nın gösterime girişinin 20. yılını kutluyoruz
21.11.2021 Kültür Sanat
‘Ben Bond...Çevreci Bond’
‘Ben Bond...Çevreci Bond’ İngiltere Prensi William çevre projelerinin yarıştığı Earthshot Ödülleri Töreni’nde giydiği ceketle James Bond’u oynayan Daniel Craig’i hatırlattı. Craig de Bond filminin galasında aynı tarz bir ceket giymişti
19.10.2021 Dünya
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Film kaç yılında çekildi?
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Film kaç yılında çekildi? Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2007 yılında Birleşik Krallık'ta vizyona giren film serinin beşinci filmi olarak bilinmektedir. İşte Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
10.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Emma Watson Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.