Emmy

Emmy

Son dakika emmy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emmy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emmy haber sayfamızda...

Emmy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 999 emmy haberi bulunmuştur.
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Stil
Coppola ailesi yasta
Coppola ailesi yasta Francis Ford Coppola’nın eşi, sinemacı Eleanor Coppola, 87 yaşında hayatını kaybetti.
16.04.2024 Kültür Sanat
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Sinema tarihine damga vurmuş ve hafızalarda yer edinmiş olan kült filmlerden 'The Godfather' (Baba)'ın ünlü yönetmeni Francis Ford Coppola'nın 60 yıllık eşi ve aynı zamanda iş arkadaşı Eleanor Coppola'dan acı haber geldi. Ünlü isim, 87 yaşında hayatını kaybetti.
15.04.2024 Cadde
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Heyecan bir an olsun düşmedi
Heyecan bir an olsun düşmedi Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın son bölümünde intikam ateşiyle yanan Eren’in (Uğur Aslan) sahneleri ekrana damga vurdu.
26.03.2024 Cadde
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık'
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık' Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da Pınar Deniz'le birlikte başrolü paylaşan Kaan Urgancıoğlu, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a hem diziyle hem de özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, pazar akşamlarına damga vuran dizideki en zorlandığı sahneyi anlattı.
25.03.2024 Cadde
Bruce Willis 69 yaşında! 'Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim'
Bruce Willis 69 yaşında! 'Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim' Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı Bruce Willis, 69'uncu yaşına bastı. Ailesi, aktörün doğum gününü sosyal medya hesaplarından paylaştıkları duygusal mesajlarla kutladı.
21.03.2024 Cadde
Bruce Willis'in kızı Tallulah Willis'e otizm teşhisi konuldu!
Bruce Willis'in kızı Tallulah Willis'e otizm teşhisi konuldu! Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı Bruce Willis'in kızı, gündem olan bir açıklamada bulundu. Ünlü isim, geçen yaz otizm teşhisi aldığını duyurarak, bunun hayatını değiştirdiğini paylaştı.
19.03.2024 Cadde
Bu acıya yürek dayanmadı
Bu acıya yürek dayanmadı Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın önceki akşam yayınlanan son bölümünde, Eren Komiser’in gözyaşları ekrana damga vurdu.
19.03.2024 Cadde
Yargı 87. Bölüm 2. Fragmanı
Yargı 87. Bölüm 2. Fragmanı Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Televizyon
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak!
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak! Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Cadde
Kızının pahalı düğünüyle ilgili konuştu! 'Bu parayı ev almaları için vermek isterdim'
Kızının pahalı düğünüyle ilgili konuştu! 'Bu parayı ev almaları için vermek isterdim' Emmy ödüllü İngiliz aktör Ray Winstone, büyük kızı Jaime'nin 'çok pahalı' düğününün alışılmışın dışında olduğunu kabul etti. Bu itirafa rağmen 67 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıl Sicilya'da gerçekleşen törenin hayatının en muhteşem hafta sonu olduğunu da söyledi.
5.03.2024 Cadde
Demans ile mücadele eden Bruce Willis'in eşi isyan etti: İnsanları korkutmayı bırakın!
Demans ile mücadele eden Bruce Willis'in eşi isyan etti: İnsanları korkutmayı bırakın! 'Zor Ölüm', 'Mavi Ay' ve 'Altıncı His' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Bruce Willis, geçtiğimiz sene frontotemporal demans hastalığına yakalanmıştı. Oyunculuğu bırakarak ailesiyle gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Willis'in eşi Emma Heming, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yapılan haberlere isyan etti.
5.03.2024 Cadde
Defne Kayalar ‘Yargı’ dağıtacak!
Defne Kayalar ‘Yargı’ dağıtacak! Kanal D’nin, Uluslararası Emmy Ödüllü dizisi ‘Yargı’nın oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
14.02.2024 Cadde
Defne Kayalar, 'Yargı' dağıtacak!
Defne Kayalar, 'Yargı' dağıtacak! Kanal D’nin Uluslararası Emmy Ödüllü dizisi 'Yargı’nın oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin bu hafta ekrana gelecek yeni bölümüne ödüllü oyuncu Defne Kayalar dahil oluyor. Kayalar, adliyeye yeni gelen ‘İclal Savcı’ olarak izleyici karşısına çıkacak.
13.02.2024 Cadde
Emmy bu yıl iki kere
Emmy bu yıl iki kere Emmy ödül töreni senaristlerin ve oyuncuların grevi nedeniyle 2023’te yapılmamış ve 15 Ocak 2024’e ertelenmişti.
12.02.2024 Kültür Sanat
'Rocky' serisinin Apollo Creed'i Carl Weathers yaşamını yitirdi!
'Rocky' serisinin Apollo Creed'i Carl Weathers yaşamını yitirdi! Carl Weathers, 'Rocky' (1976) filminde Sylvester Stallone'un canlandırdığı Philadelphialı boksör 'Rocky Balboa'nın rakibi 'Apollo Creed' rolüyle hafızalarda yer etti. 1979, 1982 ve 1985'teki serinin devam filmlerinde de kamera karşısına geçen ABD'li aktör, 76 yaşında hayatını kaybetti.
3.02.2024 Cadde
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden merak uyandıran bir tanıtım daha yayınlandı. Ilgaz Ceylin’e Çınar ile ilgili içini dökerken Meltem’in Ceylin’e ‘Anlayacak o savcı’ dediği anlar bölüme dair heyecanı artırıyor.
28.01.2024 Cadde
'Yargı' senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum!
'Yargı' senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde 'Telenovela' kategorisinde ödül alan 'Yargı' dizisinin senaristi Sema Ergenekon, törene giderken ödülü alacaklarını hissettiğini söyledi.
25.01.2024 Cadde
'Yargı'da heyecan dorukta! 'Katil kim Ceylin?'
'Yargı'da heyecan dorukta! 'Katil kim Ceylin?' Kanal D’nin Ay Yapım imzalı, pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi 'Yargı', 79'uncu bölümüyle yine heyecan dolu anlar yaşattı. Son bölümde Ilgaz, şehit olan babasının yokluğunu derinden hissederken, ailesine sığınarak acısını hafifletmeye çalıştı. İşte detaylar...
22.01.2024 Cadde
Yargı'dan yeni fragman! 'Sevmek başka şey kızmak başka şey'
Yargı'dan yeni fragman! 'Sevmek başka şey kızmak başka şey' Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın yeni fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Çınar'ın babasıyla geçmişte yaşadığı şeylerden duyduğu üzüntüsüyle kararlar verdiği, Ilgaz'la tartıştığı sonrasında evi terk ettiği görüldü.
20.01.2024 Televizyon
Yargı'dan yeni fragman! 'Sevmek başka şey kızmak başka şey'
Yargı'dan yeni fragman! 'Sevmek başka şey kızmak başka şey' Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın yeni fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Çınar'ın babasıyla geçmişte yaşadığı şeylerden duyduğu üzüntüsüyle kararlar verdiği, Ilgaz'la tartıştığı sonrasında evi terk ettiği görüldü.
20.01.2024 Cadde
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında tatlı sürtüşme! 'Avukat hanım sizi dışarı alalım'
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında tatlı sürtüşme! 'Avukat hanım sizi dışarı alalım' Kanal D'nin Uluslararası Emmy Ödüllü dizisi 'Yargı', yine sürükleyici bir bölümle ekrana gelecek. 21 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’deki yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı.
19.01.2024 Televizyon
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında tatlı sürtüşme! 'Avukat hanım sizi dışarı alalım'
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında tatlı sürtüşme! 'Avukat hanım sizi dışarı alalım' Kanal D'nin Uluslararası Emmy Ödüllü dizisi 'Yargı', yine sürükleyici bir bölümle ekrana gelecek. 21 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’deki yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı.
19.01.2024 Cadde
Ünlü çifte kırmızı halı engeli! Tek başına yürümek zorunda kaldı
Ünlü çifte kırmızı halı engeli! Tek başına yürümek zorunda kaldı Justin Bieber'dan ayrıldığından beri bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Selena Gomez, geçtiğimiz haftalarda Benny Blanco yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Beraber Emmy Ödülleri'ne katılan ikiliden Blanco, törene giriş öncesi kırmızı halıdan uzaklaştırılınca, Gomez kameralara tek başına poz vermek zorunda kaldı.
18.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Emmy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.