Emniyet  Müdür

Emniyet Müdür

Son dakika emniyet müdür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emniyet müdür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emniyet müdür haber sayfamızda...

Emniyet Müdür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.691 emniyet müdür haberi bulunmuştur.
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi Antalya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında yaralananların tedavileri devam ediyor. Hayatını kaybeden Memiş Gümüş'ün (54) büyük oğlu Lütfüllah Gümüş (17) taburcu edilirken, eşi Keziban Çapar Gümüş ise küçük oğlu Fatih Gümüş'ün (10) isteği üzerine onunla aynı odaya alındı. Fatih Gümüş'ün, babasının öldüğünden henüz haberinin olmadığı belirtildi.
17.04.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde acı vuslat! Baba oğul buluşması ağlattı
'İnci Taneleri'nde acı vuslat! Baba oğul buluşması ağlattı Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'İnci Taneleri', dördüncü bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Dizinin son bölümüne Azem’in oğlu Cihan ile ilk kez karşı karşıya geldiği anlar damga vurdu.
17.02.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem Yücedağ oğlunun karşısına çıktı! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı
İnci Taneleri'nde Azem Yücedağ oğlunun karşısına çıktı! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı İnci Taneleri'nin 4. bölümü yayınlandı. Bu bölümde Azem Yücedağ oğlu Özgür'le ilgili çok önemli gelişme kaydetti. Erman'ın yardımlarıyla oğlunu arayan Azem, Güngör engeline takılsa da bölüm sonunda oğluna kavuştu. Zahir küçük çocuklarını Dilber'e koz olarak kullanmaya başladı. Dilber oğlunu görünce feryat etse de çaresizce gidişini izlemek zorunda kaldı. İşte detaylar...
16.02.2024 Cadde
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 17 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
11.02.2024 Gündem
Miyonları ekrana kilitleyen 'İnci Taneleri'nde 'Hatıran Yeter' sürprizi!
Miyonları ekrana kilitleyen 'İnci Taneleri'nde 'Hatıran Yeter' sürprizi! Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', Dilber’in sırrının ortaya çıktığı üçüncü bölümünde yine milyonları ekrana kilitledi. Gecenin sürprizi ise Yılmaz Erdoğan’ın 'Hatıran Yeter' şarkısını söylemesi oldu.
9.02.2024 Cadde
13 yaşındaki Mina'nın annesinden korkunç iddia
13 yaşındaki Mina'nın annesinden korkunç iddia  Adana’da 8 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Mina Kartal'ın annesi Fatma Kartal kızının madde bağımlıları tarafından alıkonulduğunu iddia etti. Anne Kartal, "Başına bir şey gelmesinden çok korkuyorum” dedi.
7.02.2024 Gündem
Edirne'de eski emniyet müdür yardımcısına 18 yıl hapis
Edirne'de eski emniyet müdür yardımcısına 18 yıl hapis Edirne’de yurtdışından uyuşturucu madde getirme suçundan yargılanan eski emniyet müdür yardımcısı Zeki Ağsakal’a mahkeme karar duruşmasında 18 yıl 4 ay hapis cezası verilirken, diğer 4 sanık ise etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak 9’ar yıl 2’şer ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.02.2024 Gündem
Vefat eden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Vefat eden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Sinan Parmaksızoglu, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
22.11.2023 Gündem
İzmirli Balıkesirliler hemşehrileriyle buluştu
İzmirli Balıkesirliler hemşehrileriyle buluştu İzmir’de Balıkesir’in yetiştirdiği rektörler bürokratlar, gazeteci ve iş insanları bir araya geldi. Balıkesir’in tanıtımı için neler yapılabilir konusunu ele aldı.
18.11.2023 Ege
Diyarbakır’da Öcalan yürüyüşünde 55 gözaltı
Diyarbakır’da Öcalan yürüyüşünde 55 gözaltı Diyarbakır'da terörist başı Abdullah Öcalan için bir araya gelerek yürüyüş yapmak isteyen ve aralarında HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile milletvekillerinin olduğu grubun yürüyüşüne polis müdahale etti. 55 kişi gözaltına alındı.
18.11.2023 Gündem
Yunus polislerinden Cumhuriyet'in 100’üncü yılı koreografisi
Yunus polislerinden Cumhuriyet'in 100’üncü yılı koreografisi Diyarbakır’da, Motosikletli Yunus Polis Temel Eğitim Kursu mezuniyet töreninde Cumhuriyet'in 100’üncü yıl dönümünü de kutlayan Yunus timleri, motosikletleriyle yıldız, sonsuzluk ve rakamla koreografi oluşturdu.
27.10.2023 Gündem
İlçede ilk kez kadın emniyet müdürü görev yapacak
İlçede ilk kez kadın emniyet müdürü görev yapacak Muğla’nın Marmaris ilçesi Emniyet Müdürlüğünde ilk defa kadın emniyet müdürü görev yapacak.
15.09.2023 Gündem
Alaattin Güneş: En büyük hedefimiz Fenerbahçe Kulübü'ne destek olmak
Alaattin Güneş: En büyük hedefimiz Fenerbahçe Kulübü'ne destek olmak İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, "İstanbul Fenerbahçeliler Derneği olarak kendimize bir hedef koyduk. Hedefimiz; Fenerbahçe Kulübü'nün her daim yanında olmak, desteklemek, giderlerine ortak olmak" dedi.
6.09.2023 Fenerbahçe
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda teröristlerin taciz ateşinde şehit olan kahramanların cenazelerinde duygulandıran anlar yaşandı.
11.08.2023 Gündem
Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi
Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yılında şehitler için Ayasofya Camii'nde Kur'an-ı Kerim okunarak 252 hatim indirildi.
15.07.2023 Gündem
İstanbul Valisi Gül, bayram tatili öncesi denetim noktalarını ziyaret etti
İstanbul Valisi Gül, bayram tatili öncesi denetim noktalarını ziyaret etti Kurban Bayramı tatilinin başlamasının ardından İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Mahmutbey Gişeler Şehit Sinan Acar Polis Kontrol Noktası ve 15 Temmuz Şehitler Otogarı’ndaki denetim noktalarını ziyaret etti.
23.06.2023 Gündem
İstanbul Valisi Gül: 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek
İstanbul Valisi Gül: 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek İstanbul Valisi Davut Gül, yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumunda incelemelerde bulundu. Vali Gül, organizasyonda yaklaşık 15 bin polisin görevlendirildiği belirterek, "Her şey kusursuz. Eksiksiz hazırlıklar yapılmış. 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek. Her maçta olduğu gibi bu maçta da biletsiz hiç kimse alınmayacak. Dışarıda buna yönelik tedbirler yapılmış. Taksilerin gideceği güzergahlar belirlenmiş. Bunu hem taksiciler, hem ilgili odalar, hem de gelen seyirciler biliyorlar. Bütün hazırlıklarımız tamam" dedi.
9.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Canikli: KHK ile ihraç edilenler görevlerine iade edilmek isteniyor
Canikli: KHK ile ihraç edilenler görevlerine iade edilmek isteniyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, “İhraç edilmeden önce çok kritik görevlerde bulunan generaller, albaylar ve diğer subaylar, emniyet müdürleri, emniyet amirleri ve başkomiserler, hâkim ve savcılar, hatta MİT mensupları, 7’li masa tarafından KHK ile ihraç edilmeden önceki görevlerine iade edilmek istenmektedir” dedi.
8.05.2023 Gündem
Kazada hayatını kaybeden polis memuruna hamile eşi ve babasından en acı görev
Kazada hayatını kaybeden polis memuruna hamile eşi ve babasından en acı görev Antalya’nın Serik ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru için düzenlenen törende adeta gözyaşları sel oldu. Oğlunun fotoğrafını valinin göğsünde gören acılı baba, uzun süre fotoğrafa sarılarak gözyaşı döktü. Törene tekerlekli sandalye ile katılan 7 aylık eşini ise yakınları teselli etti.
25.04.2023 Gündem
Biden'ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi tansiyon yükseliyor! 4 adet boru tipi bomba bulundu
Biden'ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi tansiyon yükseliyor! 4 adet boru tipi bomba bulundu ABD Başkanı Joe Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi polis, Londonderry kenti yakınlarındaki Creggan'daki bir mezarlıkta 4 adet boru tipi bomba buldu.
11.04.2023 Dünya
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya iftarda emniyet mensuplarıyla bir araya geldi
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya iftarda emniyet mensuplarıyla bir araya geldi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü sebebiyle emniyet mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Üsküdar'da yapılan iftar programında Ali Yerlikaya, “İstanbul'umuzda 53 bine ulaşan güçlü ve büyük bir aileyiz. Şehrimizin huzuru ve güvenliği sizlerin alın teri ve cansiperane gayretlerinde saklı" diyerek polis haftasını kutladı.
10.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kimse birtakım rüyalar görmesin. Kimse güneyimizde bir terör devleti kurmak için içeride birtakım iş birliği yapan, terör örgütü PKK'yı, onun siyasi destekçilerini masum göstermeye çalışan anlayışların üzerine yatacağımızı zannetmesin." dedi.
10.04.2023 Gündem
Samsun'da yunus polisleri kaza yaptı
Samsun'da yunus polisleri kaza yaptı Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 2 motorize yunus polisi yaralandı. Ekipler, kazaya karışmış olabileceği düşünülen bir otomobilin sürücüsünün ise bilgisini aldı.
7.04.2023 Haberler
Samsun'da yunus polisleri kaza yaptı
Samsun'da yunus polisleri kaza yaptı Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 2 motorize yunus polisi yaralandı. Ekipler, kazaya karışmış olabileceği düşünülen bir otomobilin sürücüsünün ise bilgisini aldı.
7.04.2023 Gündem
Bakan Soylu kolluk kuvvetleriyle iftar yaptı
Bakan Soylu kolluk kuvvetleriyle iftar yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş'ta asker, polis, jandarma, köy korucusu ve mahalle bekçileriyle iftar yaptı.
4.04.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet Müdür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.