Emrah Bayraktar

Emrah Bayraktar

Son dakika Emrah Bayraktar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emrah Bayraktar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emrah Bayraktar haber sayfamızda...

Emrah Bayraktar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202 emrah bayraktar haberi bulunmuştur.
Emrah Bayraktar'dan Berkay Yılmaz açıklaması! 'Takip ettiğimiz bir oyuncu'
Emrah Bayraktar'dan Berkay Yılmaz açıklaması! 'Takip ettiğimiz bir oyuncu' Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın yardımcısı Emrah Bayraktar, Freiburg'da forma giyen genç sol bek Berkay Yılmaz'ı takip ettiklerini açıkladı.
14.12.2023 Beşiktaş
Ozan Köprülü: Sergen Yalçın bir şey söylerse, o mutlaka olur
Ozan Köprülü: Sergen Yalçın bir şey söylerse, o mutlaka olur Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş Futbol Takımı'nın yardımcı antrenörü Ozan Köprülü, teknik direktör Sergen Yalçın'ın elde edilen başarıda büyük bir fark oluşturduğunu söyledi.
30.05.2021 Beşiktaş
TFF 1. Lig'de 5 takım teknik direktör değiştirmedi
TFF 1. Lig'de 5 takım teknik direktör değiştirmedi TFF 1. Lig'de 2020-2021 sezonunda Altınordu, Ankara Keçiörengücü, Bursaspor, GZT Giresunspor ve Yılport Samsunspor dışındaki takımlar teknik heyetlerinde değişikliğe gitti.
12.05.2021 1.Lig
Son dakika - Emrah Bayraktar'dan Fenerbahçe eleştirisi: "Emre Belözoğlu'nun göreve gelmesi..."
Son dakika - Emrah Bayraktar'dan Fenerbahçe eleştirisi: "Emre Belözoğlu'nun göreve gelmesi..." Süper Lig'in iki devi Beşiktaş ve Galatasaray'da Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapan ve son olarak kısa dönem TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'u çalıştıran Emrah Bayraktar, Skorer'den Nergis Aşkın'a gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o röportaj...
6.04.2021 Süper Lig
Adanaspor'da teknik direktör Emrah Bayraktar'ın görevine son verildi
Adanaspor'da teknik direktör Emrah Bayraktar'ın görevine son verildi Adanaspor, teknik direktör Emrah Bayraktar ile yollarını ayırdığını açıkladı.
15.03.2021 1.Lig
Adanaspor gol yeme sorununu çözmek istiyor
Adanaspor gol yeme sorununu çözmek istiyor TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Emrah Bayraktar, "gol yeme" sorunlarını çözmek istediklerini söyledi.
12.03.2021 1.Lig
Emrah Bayraktar: Skoru kaybediyoruz, oyunu kaybetsem endişeli olurdum
Emrah Bayraktar: Skoru kaybediyoruz, oyunu kaybetsem endişeli olurdum TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Emrah Bayraktar, ligden düşme endişesi duymadıklarını söyledi.
6.03.2021 1.Lig
Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar: Takımdaşlık ruhu gelişti, oyuncularımız mutlu
Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar: Takımdaşlık ruhu gelişti, oyuncularımız mutlu TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Emrah Bayraktar, "Hedefimiz, bu sene erkenden ligi güvenli bir noktada bitirip daha sonra da yetiştirdiğimiz oyunculara şans vererek bazılarını yavaş yavaş önümüzdeki sezona hazırlamak." dedi.
27.02.2021 1.Lig
Giresunspor durdurulamıyor! Üst üste 12. galibiyet
Giresunspor durdurulamıyor! Üst üste 12. galibiyet TFF 1. Lig'in 23. haftasında lider Giresunspor, deplasmanda Adanaspor'u 4-0 yendi. Karadeniz temsilcisi üst üste 12. galibiyetini aldı.
24.02.2021 1.Lig
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Adanaspor, TFF 1. Lig'in 23. haftasında yarın sahasında lider Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
23.02.2021 1.Lig
Adanaspor'da futbolcular yeni hocaya inanıyor
Adanaspor'da futbolcular yeni hocaya inanıyor TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un kanat oyuncusu Ömer Çiçek ve savunmada görev yapan Harun Kaya, futbol bilgisine güvendikleri teknik direktörleri Emrah Bayraktar ile başarılı olacaklarına inanıyor.
19.02.2021 1.Lig
Emrah Bayraktar: Tesislere yazı astım, 'Cesurlar bir kere ölür, korkaklar her gün ölür.'
Emrah Bayraktar: Tesislere yazı astım, 'Cesurlar bir kere ölür, korkaklar her gün ölür.' TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Emrah Bayraktar, takımındaki futbol anlayışını yavaş yavaş değiştirmeye çalıştığını, daha mücadeleci bir ekip oluşturmak istediğini söyledi.
18.02.2021 Futbol
Emrah Bayraktar: İyi yoldayız
Emrah Bayraktar: İyi yoldayız Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, "Bu bir süreçtir, 2-3 haftada her şeyi değiştiremezsiniz. Bir anlayışı yavaş yavaş değiştirirsiniz. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum" dedi.
18.02.2021 1.Lig
Adanaspor, Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürdü
Adanaspor, Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürdü Teknik direktör Emrah Bayraktar: - "Bu sene erken bir noktada ligde kalmayı garantilemek istiyoruz"
17.02.2021 1.Lig
Adana derbisi öncesi ortaya çıktı | Soyunma odasında...
Adana derbisi öncesi ortaya çıktı | Soyunma odasında... Kritik Adanaspor-Adana Demirspor maçı öncesi ev sahibi Adanaspor'un teknik direktörü Emrah Bayraktar'ın soyunma odası konuşması ortaya çıktı.
15.02.2021 Futbol
Cüneyt Dumlupınar: "2 puan kayıp olarak bakıyorum"
Cüneyt Dumlupınar: "2 puan kayıp olarak bakıyorum" TFF 1. Lig'de Adanaspor ile 2-2 berabere kalan Adana Demirspor'da Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulundu.
14.02.2021 1.Lig
Adana derbisinde 63. randevu heyecanı yaşanacak
Adana derbisinde 63. randevu heyecanı yaşanacak TFF 1. Lig'in 21. haftasında yarın oynanacak derbi maçta Adanaspor ile Adana Demirspor, 63. kez kozlarını paylaşacak.
13.02.2021 1.Lig
Celil Yüksel: Fatih Terim'den bir şeyler öğrendiğim için çok mutluyum
Celil Yüksel: Fatih Terim'den bir şeyler öğrendiğim için çok mutluyum Galatasaray altyapısında yetişen ve Ocak transfer döneminde TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'a kiralanan Celil Yüksel, Skorer'in Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
30.06.2020 Galatasaray
Emrah Bayraktar: Türk futbolu için köprüden önce son çıkış
Emrah Bayraktar: Türk futbolu için köprüden önce son çıkış Galatasaray ve Beşiktaş'ta altyapı koordinatörlüğü yapan, futbolcu yetiştiriciliği konusunda birçok başarılı işe imza atan Emrah Bayraktar, korona virüsün salgınının geçmesinin ardından futbolda büyük bir değişim yaşanacağını ve takımların artık altyapıya yönelmek zorunda olduğunu ifade etti. Bu krizin altyapı hamlesiyle fırsata çevrilmesi gerektiğini söyleyen Bayraktar, "Türk futbolu için bu durum artık köprüden önce son çıkış. Ülke olarak da birçok Avrupa ülkesine göre genç nüfus etkisiyle avantajlı olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
1.07.2020 Futbol
Adanaspor'da sportif direktörlüğe Emrah Bayraktar getirildi
Adanaspor'da sportif direktörlüğe Emrah Bayraktar getirildi TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da sportif direktörlük görevine Emrah Bayraktar getirildi.
1.07.2020 1.Lig
Ozan, Yunus ve Atalay'ı gönderin demişler!
Ozan, Yunus ve Atalay'ı gönderin demişler! Fatih Terim'in bu sezon forma şansı vermeye başladığı Galatasaray'ın yıldız adayları Ozan Kabak, Yunus Akgün ve Atalay Babacan ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı.
30.06.2020 Galatasaray
Skorer TV - Günün gelişmeleri
Skorer TV - Günün gelişmeleri Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığı için anlaşmaya varılan Guti, resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.    Dursun Özbek zamanında Galatasaray alt yapı sorumlusu olarak göreve başlayan Emrah Bayraktar ile yollar ayrıldı.   Fenerbahçe Doğuş, San Antonio Spurs'ten Joffrey Lauvergne'yi 2 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.   Trabzonspor'da antrenmanda sakatlanan Fabian Castillo'nun sahalardan uzak kalacağı süre açıklandı.
4.07.2018 Programlar
Galatasaray'da Emrah Bayraktar gönderildi
Galatasaray'da Emrah Bayraktar gönderildi Dursun Özbek zamanında Galatasaray alt yapı sorumlusu olarak göreve başlayan Emrah Bayraktar ile yollar ayrıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray alt yapısının efsane ismi Ali Yavaş geri döndü
Galatasaray alt yapısının efsane ismi Ali Yavaş geri döndü Fatih Terim'in takımın başına gelmesiyle Florya'daki değişim çok hızlı başladı. Terim, Galatasaray alt yapısında efsaneleşen isim Ali Yavaş'ı yeniden alt yapının başına getirdi. Yavaş ile birlikte Ahmet Keskinkılıç, Nedim Yiğit, Recep Yazıcı ve Halim Fıçıcı'nın da Florya'ya dönmesi bekleniyor.
30.06.2020 Galatasaray
Ahmet Sivri Galatasaray'la sözleşme imzaladı
Ahmet Sivri Galatasaray'la sözleşme imzaladı Galatasaray'da ilk imza geldi. Sarı-Kırmızılı takım U21 takımında attığı 13 golle en golcü futbolcu konumunda olan Kıbrıslı oyuncu Ahmet Sivri ile profesyonel sözleşme imzaladı.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Emrah Bayraktar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.